BankLink Igralnica

BankLink Igralnica

 • 1xBet Igralnica
  Metode deponiranja:
  FacturaMoneta.ruTicket PremiumOtopayPrivat24
  in več...
  Ocena
  9.2
  Dobrodošli bonus
  200% do 400 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • SBOBet Igralnica
  Metode deponiranja:
  Telegraphic TransferNetellerVisaeNETSBank Wire Transfer
  in več...
  Ocena
  9.1
  Dobrodošli bonus
  150% do 500 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • William Hill Igralnica
  Metode deponiranja:
  Apple PayTrustPayeKontoYandex MoneyQIWI
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  200% do 200 funtov
  +18 | Samo novi igralci

BankLink: celovita bančna rešitev za igralnice

Kazalo

Kar zadeva spletne igralniške igre, je ena najpomembnejših pomislekov za igralce načine plačila. Ne glede na to, ali zmagate ali izgubite, želite postopek, ki je varen, hiter in gladek. Na srečo je Banklink tu, da reši te pomisleke. To je plačilna rešitev, ki igralcem omogoča, da na zanesljiv in hiter način odlagajo in dvignejo denar na svoj igralni račun in z z njega.

Prednosti bankelk kot metode depozita v igralnici

Ali ste utrujeni od podaljšanih čakalnih časov, ko se odložite v svoj spletni igralni račun? BankLink ponuja hitrejšo in zanesljivo možnost z obdelavo prenosov v realnem času. Ta funkcija zagotavlja, da vaša sredstva takoj pridejo do vašega igralniškega računa, tako da lahko brez odlašanja začnete igrati svoje najljubše igre.

Druga prednost Banklinka je, da lahko plačila opravite s svojo lokalno valuto, kar vam prihrani pred nastanek pristojbin za pretvorbo. Plačilna rešitev med drugim podpira različne valute, vključno z evrom, funt Sterlingom in ameriškim dolarjem. Poleg tega Banklink uporabnikom omogoča, da deponirajo kar 1 evrov in kar 100.000 EUR, odvisno od njihove podprte meje.

BankLink je tudi varna možnost za plačila spletnih igralnic. Vaši finančni podatki ostajajo varni, saj Banklink ne shranjuje nobenih podatkov o bančnem računu. Njihova sistemska plačila obdeluje prek varnih bančnih strežnikov, kar zmanjšuje tveganje za kramp in goljufije.

 • Hitra in varna depozite
 • Plačila v lokalni valuti
 • Nizke omejitve depozita
 • Varne transakcije

Banklink kot metoda umika

Banklink ne ponuja le učinkovitega načina deponiranja igralnic, ampak je tudi zanesljiv način za izplačilo dobitkov. Hitro in enostavno je zahtevati umike prek Banklink. Vendar imajo lahko različne spletne igralnice različni čas obdelave. Nekateri operaterji obdelujejo umik takoj, drugi pa lahko trajajo več delovnih dni. Ne glede na to, Banklink zagotavlja, da so vaša sredstva varna in varna skozi celoten postopek.

Banklink je tudi ugoden, ko gre za omejitve umika. Plačilna rešitev ima za igralce razmeroma visoke omejitve umika, odvisno od izbrane spletne igralnice. Nekatera spletna mesta uporabnikom omogočajo, da z Banklinkom unovčijo do 50.000 EUR. Ta funkcija je idealna za visoke valje in igralce, ki raje umaknejo velike količine.

 • Hitri in enostavni umiki
 • Visoke omejitve odtegnitve

Omejitve bančne povezave kot način plačila v igralnici

Rešitev za plačilo BankLink ima lahko nekaj omejitev, ki se jih morate zavedati, preden jo uporabite za svoje transakcije v igralnici. Prvič, plačilna storitev je na voljo igralcem, ki imajo račune samo z bankami BankLink. Zato bodo morda morali ne-kupci ustvariti nove račune s podprtimi finančnimi institucijami za uporabo tega plačilnega načina.

Poleg tega je znano, da Banklink zaračuna pristojbine za obdelavo tako za depozite kot za umike, odvisno od banke, ki izda vaš polog ali umik. Te pristojbine se razlikujejo glede na partner BankLink, ki ga izberete. Zato je ključnega pomena, da predhodno preverite svojo banko, da določite stroške, povezane z uporabo Banklink.

Pristojbine in omejena razpoložljivost so lahko rahlo preobremenjeni; Vendar pa je vredno uporabiti Banklink, saj ponuja varne in zanesljive storitve plačila v igralnici, hkrati pa vam daje nadzor nad zneski depozita in umika.

 • Ni široko na voljo
 • Pristojbine za obdelavo

Zaključek

Na podlagi tega pregleda je jasno, da BankLink ponuja zanesljiv in varen način za spletne transakcije s igralnicami. Odlaganje in umik je enostavno in v večini primerov takoj. Čeprav Banklink ni široko dostopna, ima ta plačilna storitev obsežno mrežo partnerskih bank. BankLink je hitrost in varnost postavil svojo prioriteto, ki je igralcem dal mir med vplačilom in izstopa iz njihovega računa za igralnice. Upamo, da vam bodo te informacije pomagale sprejeti informirano odločitev o uporabi BankLink kot vaše bančne rešitve za igralnice.

BankLink Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Banklink?

BankLink je način plačila internetnega bančništva, ki uporabnikom omogoča, da spletne transakcije izvajajo neposredno z njihovega bančnega računa do trgovcev, vključno s spletnimi igralnicami.

Ali je Banklink varen in varen način plačila?

Da, Banklink je varen in varen način plačila. Uporablja dvofaktorsko preverjanje pristnosti, da se zagotovi, da so transakcije popolnoma varne in zagotavlja podrobne potrditvene informacije, ki strankam omogočajo brezskrbnost.

Katere države podpirajo Banklink?

Banklink je na voljo predvsem v Estoniji, Latviji in Litvi, čeprav je tudi široko podprta v drugih evropskih državah.

Ali lahko s pomočjo bančne povezave umaknem sredstva iz svojega računa za igralnice?

Ne, Banklink se lahko uporablja samo za deponiranje sredstev na vaš spletni igralni račun. Za umik dobička boste morali uporabiti alternativni način plačila.

Ali obstajajo pristojbine, povezane z uporabo BankLink kot metode deponiranja v igralnici?

Na splošno ne. Nekatere banke pa lahko zaračunajo majhno pristojbino za uporabo BankLink, zato je priporočljivo, da se pred depozitom preverite pri svoji banki.

Koliko časa traja, da se moj polog nameni na moj igralni račun?

Depoziti, narejeni z bančnikom, se običajno namenijo na vašem igralniškem računu v nekaj minutah.

Katere so minimalne in najvišje omejitve depozita pri uporabi Banklink?

Najmanjše in največje omejitve depozita pri uporabi Banklink se razlikujejo od igralnice do igralnice. Za posebne meje se posvetujte z izbrano igralnico.

Ali lahko prekličem depozit, narejen s pomočjo Banklink?

Ne, ko je depozit narejen s pomočjo BankLink, ga ni mogoče preklicati.