CartaSi Igralnica

CartaSi Igralnica

 • 22Bet Igralnica
  Metode deponiranja:
  PaySecBank Wire TransferVisaMultibancoFast Bank Transfer
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  122% bonus do 300 €
  +18 | Samo novi igralci
 • Wazamba Igralnica
  Metode deponiranja:
  Carte BleueSampoPankkiWebMoneyBitcoinBeeline
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  99% do 999 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Madame Chance Igralnica
  Metode deponiranja:
  NetellerMasterCardCartaSiePay.bgSofort
  in več...
  Ocena
  9.8
  Dobrodošli bonus
  100% do 300 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • TTR Igralnica
  Metode deponiranja:
  Przelewy24Yandex MoneyPOLiLAVA payDineroMail
  in več...
  Ocena
  9.2
  Dobrodošli bonus
  100% do 500 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • 1xBet Igralnica
  Metode deponiranja:
  FacturaMoneta.ruTicket PremiumOtopayPrivat24
  in več...
  Ocena
  9.2
  Dobrodošli bonus
  200% do 400 USD
  +18 | Samo novi igralci

Metoda deponiranja igralnic Cartasi - celovit vodnik

Kazalo

Če iščete varen in zanesljiv način plačila za deponiranje sredstev na vaš igralni račun, je Cartasi priljubljena izbira. Cartasi je debetna kartica, ki jo večina spletnih igralnic sprejema tako za depozite kot za umike. V tem obsežnem priročniku bomo podrobno ogledali Cartasijeve funkcije, prednosti in pomanjkljivosti.

Kako uporabljati Cartasi v spletni igralnici

Uporaba Cartasi v spletni igralnici je preprost postopek. Če želite vložiti depozit, preprosto pomaknite se do blagajne v igralnici, izberite Cartasi kot svoj najprimernejši način plačila in vnesite podrobnosti svoje kartice. Ko ste potrdili transakcijo, bodo sredstva takoj napisana na vaš igralni račun. Umiki z uporabo Cartasi so tudi preprosti in običajno trajajo nekaj delovnih dni.

 • Depoziti s Cartasijem so običajno brezplačni
 • Najmanjši znesek depozita pri uporabi Cartasi se razlikuje glede na igralnico
 • Umiki so lahko z majhno pristojbino, ki se razlikuje med igralnicami
 • Nekatere igralnice imajo lahko največjo mejo umika pri uporabi Cartasi

Prednosti uporabe Cartasi v spletnih igralnicah

Ena glavnih prednosti uporabe Cartasi v spletni igralnici je njegova varnost. Cartasi uporablja najnovejšo tehnologijo šifriranja, da zagotovi, da so vaše transakcije varne in zaščitene pred goljufijo. Poleg tega je Cartasi splošno sprejeta s strani večine spletnih igralnic, zato ga lahko uporabite za financiranje svojega računa v svoji prednostni igralnici.

Druga prednost uporabe Cartasi je njegova enostavnost uporabe. Deponiranje sredstev s pomočjo Cartasi traja le nekaj klikov, sredstva pa se takoj namenijo na vaš račun. Še več, Cartasi vam omogoča, da nadzirate svojo porabo tako, da omejite, koliko lahko položite na svoj račun.

Pomanjkljivosti uporabe Cartasi v spletnih igralnicah

Medtem ko je Cartasi priljubljena metoda depozita za spletne igralnice, ima nekaj pomanjkljivosti. Najprej in predvsem ni na voljo igralcem zunaj Italije, kar pomeni, da bodo morali igralci iz drugih držav najti alternativni način plačila. Poleg tega lahko umiki z uporabo Cartasi trajajo dlje kot druge metode umika, kar morda ni idealno za nekatere igralniške igralce.

Zaključek

Če povzamemo, je Cartasi odlična možnost plačila za spletne igralce igralnic s sedežem v Italiji. Ponuja varnost, enostavnost uporabe in zanesljiv prehod za plačilo. Vendar igralcem zunaj Italije ni na voljo in umiki lahko trajajo dlje kot drugi načini plačila. Kot vedno, ne pozabite prebrati pogojev izbrane igralnice, da zagotovite, da je Cartasi prava možnost plačila za vas.

CartaSi Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Cartasi?

Cartasi je vrsta kreditne kartice, ki se pogosto uporablja v Italiji. Uporabnikom omogoča nakupe in izvajanje transakcij tako na spletu kot brez povezave.

Ali lahko uporabim Cartasi za deponiranje denarja v spletnih igralnicah?

Da, Cartasi se lahko v nekaterih spletnih igralnicah uporablja kot metoda deponiranja igralnic. Pomembno pa je preveriti, ali igralnica, ki jo želite igrati, sprejme Cartasi, preden izberete ta način plačila.

Ali je varno uporabljati Cartasi v spletnih igralnicah?

Da, uporaba Cartasi v spletnih igralnicah je varna, dokler igrate v ugledni in licencirani igralnici. Te igralnice uporabljajo napredne varnostne ukrepe za zagotovitev šifriranja vseh transakcij in varovani vaši osebni podatki.

Ali obstajajo pristojbine za uporabo Cartasi v spletnih igralnicah?

Odvisno je od spletne igralnice, v kateri se odločite za igranje. Nekatere igralnice lahko zaračunajo transakcijsko pristojbino za uporabo Cartasi kot metode depozita, druge pa ne. Pomembno je, da se predhodno preverite s igralnico, da preverite, ali veljajo kakršne koli pristojbine.

Kako nalagam denar v spletni igralnici s pomočjo Cartasi?

Če želite nakazati denar v spletni igralnici s pomočjo Cartasi, se morate najprej registrirati v igralnici in iti v odsek blagajne. Nato kot način depozita izberite Cartasi, vnesite podatke o kartici in izberite znesek, ki ga želite položiti. Končno potrdite transakcijo in sredstva naj bodo na voljo v vašem igralniškem računu skoraj takoj.

Ali obstaja minimalna in najvišja omejitev depozita pri uporabi Cartasi v spletnih igralnicah?

Da, pri uporabi Cartasi v spletnih igralnicah je običajno minimalna in največja omejitev depozita. Najmanjši znesek depozita se lahko razlikuje od igralnice do igralnice, medtem ko največjo omejitev depozita običajno določa Cartasi ali vaša banka.

Ali lahko dobim dobičke s pomočjo Cartasi?

Odvisno je od spletne igralnice, v kateri igrate. Nekatere igralnice omogočajo, da se umik izdela z uporabo Cartasi, druge pa ne. Če vaša izbrana igralnica dovoljuje odmike Cartasi, boste morda morali predložiti dodatno dokumentacijo, da preverite svojo identiteto, preden se lahko obdelava umika.

Koliko časa traja umik sredstev s pomočjo Cartasi?

Čas, potreben za umik sredstev s pomočjo Cartasi, se lahko razlikuje glede na čas obdelave spletne igralnice in politike vaše banke. Na splošno lahko traja od 3 do 7 delovnih dni, da se sredstva prikažejo na vašem računu Cartasi, potem ko je umik odobril igralnica.