ClickandBuy Igralnica

ClickandBuy Igralnica

 • Players Palace Igralnica
  Metode deponiranja:
  iDebitiDEALPayPalUkasheChecks
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  200% do 200 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Sun Palace Igralnica
  Metode deponiranja:
  Yandex MoneyClickandBuyACHMasterCardNeteller
  in več...
  Ocena
  9.1
  Dobrodošli bonus
  200% do 600 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Tiger Gaming Igralnica
  Metode deponiranja:
  iDebitEcoPayzEntropayUseMyBankVisa
  in več...
  Ocena
  9.6
  Dobrodošli bonus
  150% do 500 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Golden Reef Igralnica
  Metode deponiranja:
  MaestroeChecksNetellerinstaDebitEntropay
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  100% do 900 € (trikrat do 300,00 EUR ob prvih treh depozitih)
  +18 | Samo novi igralci
 • Phoenician Igralnica
  Metode deponiranja:
  Przelewy24instaDebitEntropayEcoPayzMultibanco
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  100% do $/100 €
  +18 | Samo novi igralci

KlikAndbuy kot metoda deponiranja igralnic: prednosti in slabosti

Kazalo

Z porastom spletnih igralnic igralci iščejo priročne in varne metode za deponiranje in umik svojih sredstev. ClickandBuy je ena takšnih možnosti, ki uporabnikom omogoča izvajanje spletnih transakcij, vključno z igralnimi depoziti. V tem članku raziskujemo prednosti in slabosti uporabe klikandbuyja kot metode deponiranja v igralnici.

Pros of Clickeandbuy kot način deponiranja igralnic

1. Varno in varno: Klickandbuy ima vzpostavljene zanesljive varnostne ukrepe za zaščito informacij in transakcij uporabnikov, kot sta šifriranje in dvofaktorska preverjanje pristnosti. To zagotavlja, da so vaša sredstva in osebni podatki varni med izvajanjem transakcij.

2. Takojšnji depoziti: Ko nastavite svoj račun Clickandbuy in ga povežete s svojim igralniškim računom, so depoziti takoj. To pomeni, da lahko brez zamude začnete igrati svoje najljubše igre.

3. Priročno: ClickandBuy je priročna in enostavna možnost za igralnice za igralnice. Depozite lahko delate kadar koli in od koder koli z le nekaj klikov.

 • 4. Globalna razpoložljivost: Klickandbuy je na voljo v več kot 120 državah, zaradi česar je odlična možnost za igralce po vsem svetu.
 • 5. Več možnosti plačila: Za financiranje računa lahko povežete svoj račun ClickandBuy z različnimi načini plačila, vključno s kreditnimi karticami in bančnimi računi.

Slabosti klikandbuy kot metoda deponiranja igralnic

1. Omejena razpoložljivost: Medtem ko je Clickandbuy na voljo v mnogih državah, ga ne sprejemajo vse spletne igralnice. To lahko omeji vaše možnosti, ko gre za izbiro spletne igralnice za igranje.

2. pristojbine: Clickandbuy zaračuna transakcijske pristojbine za nekatere storitve, na primer dodajanje sredstev na vaš račun ali pretvorbo valut. Te pristojbine se lahko sčasoma zberejo in zmanjšajo vaše skupne dobitke.

3. Postopek umika: Medtem ko ClickeandBuy omogoča takojšnje depozite, lahko umiki trajajo do nekaj delovnih dni, odvisno od igralnice in načina plačila.

Zaključek

Klickandbuy ponuja varen, priročen in zanesljiv način deponiranja igralnic za igralce po vsem svetu. Vendar s svojo omejeno razpoložljivostjo, pristojbinami in daljšim postopkom umika morda ni najboljša možnost za vse. Preden izberete Clickeandbuy kot svojo metodo deponiranja v igralnici, razmislite o prednostih in slabostih in jih pretehtajte glede na vaše osebne potrebe in želje.

ClickandBuy Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je ClickAndbuy?

Clickandbuy je spletni plačilni sistem, ki uporabnikom omogoča, da v depozitih in nakupi delajo po internetu. Ustanovljena je bila leta 1999 in je od takrat pridobila Deutsche Telekom.

Kako lahko uporabim ClickAndbuy za deponiranje v spletni igralnici?

Najprej se morate prijaviti na račun ClickandBuy. Nato pomaknite se do blagajne v izbrani spletni igralnici in kot način plačila izberite ClickandBuy. Vnesite znesek, ki ga želite položiti, in sledite navodilom za dokončanje transakcije.

Ali obstajajo pristojbine za uporabo klikandbuyja v spletnih igralnicah?

Klickandbuy ne zaračunava nobenih pristojbin za izdelavo depozitov v spletnih igralnicah. Vendar lahko nekatere igralnice zaračunajo pristojbino za obdelavo. Pomembno je, da se pri izbranih igralnicah preverite za njihove posebne pristojbine.

Katere valute sprejme klickandbuy?

KlickAndbuy sprejema več valut, vključno z ameriškimi dolarji, evri, britanskimi kilogrami in švicarskimi franki.

Ali je ClickAndbuy varen in varen način plačila za spletne igralnice?

Da, Clickandbuy uporablja napredno šifrirno tehnologijo za zaščito osebnih in finančnih podatkov uporabnikov. Poleg tega se vse transakcije spremljajo zaradi goljufij in nepooblaščenih dejavnosti.

Ali obstajajo omejitve transakcij za uporabo klikandbuy v spletnih igralnicah?

Da, omejitve transakcije se razlikujejo glede na igralnico in status uporabnika. Pomembno je preveriti pri izbrani igralnici glede njihovih posebnih meja.

Ali lahko umaknem svoje igralnice s pomočjo klikandbuyja?

Da, če spletna igralnica omogoča umik na račune ClickandBuy. Vendar pa lahko nekatere igralnice zahtevajo uporabo drugačnega načina plačila za umike. Pomembno je, da se pri izbrani igralnici preverite za njihove posebne politike umika.