DevCode Igralnica

DevCode Igralnica

 • King Billy Igralnica
  Metode deponiranja:
  WebMoneyNetellerSticPayLitecoinVirtual Card
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  100% do 300 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • YOJU Igralnica
  Metode deponiranja:
  NeosurfSiru MobileDevCodeNeosurfVenus Point
  in več...
  Ocena
  9.1
  Dobrodošli bonus
  100% do 200 + 25 bonus vrti na reži zaklada Ramses
  +18 | Samo novi igralci
 • Bitstarz Igralnica
  Metode deponiranja:
  MaestroEthereumEcoPayzCashtoCodeVirtual Card
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  100% do 100 € ali 1BTC + 180 brezplačnih vrtljajev
  +18 | Samo novi igralci

DEVCODE: Hitra in varna možnost za polaganje in umik denarja v igralnicah

Kazalo

Ko gre za spletne metode bančništva v igralnicah, igralci pogosto iščejo možnosti, ki so hitre in varne. DevCode je eden od ponudnikov plačil, ki igralcem ponuja varen in učinkovit način za prenos svojih sredstev na svoje račune za igralnice in z njega.

Kaj je Devcode?

DevCode je spletni ponudnik plačil, ki uporabnikom omogoča, da s svojimi mobilnimi telefoni izvajajo takojšnje transakcije. Podjetje je registrirano na Malti in licencira organ za finančne storitve na Malti. Devcode se ponaša z zagotavljanjem varne plačilne rešitve brez skritih pristojbin.

 • Takojšnji depoziti: DevCode omogoča igralcem, da se na svoje igralniške račune ukvarjajo s skoraj vzporednimi depoziti. To pomeni, da lahko igralci začnejo igrati svoje najljubše igre takoj, ko dosežejo ravnotežje.
 • Varne transakcije: DevCode uporablja napredno šifrirno tehnologijo, da zagotovi, da so vse transakcije popolnoma varne. To pomeni, da so igralci lahko prepričani, da so njihovi osebni in finančni podatki zaščiteni.
 • Brez transakcijskih pristojbin: ena največjih prednosti uporabe DevCode je, da ni transakcijskih pristojbin. To pomeni, da lahko igralci deponirajo in umaknejo svoja sredstva, ne da bi skrbeli, da bodo dodatni stroški, ki bi se prehranjevali v njihovi dobitki.

Na splošno DevCode ponuja hiter, učinkovit in varen način za prenos denarja v spletne igralnice in iz njih.

Kako uporabiti DevCode za deponiranje na svoj igralni račun

Odlaganje sredstev na vaš igralni račun s pomočjo DevCode je enostavno in enostavno. Tu je vodnik po korakih:

 • Prijavite se za račun DevCode: Prvi korak je, da se prijavite na račun DevCode. To je mogoče storiti z obiskom spletnega mesta podjetja in po preprostem postopku registracije.
 • Izberite igralnico, ki sprejema Devcode: Ko imate račun DevCode, je naslednji korak poiskati spletno igralnico, ki sprejema Devcode kot plačilni način. Večina uglednih igralnic podpira Devcode, zato iskanje ne bi smelo biti problem.
 • Izberite DevCode kot način deponiranja: Pri izdelavi depozita izberite DevCode kot svojo želeno možnost. Pozvani boste, da vnesete svojo mobilno številko, ki bo uporabljena za preverjanje vaše identitete.
 • Potrdite transakcijo: Po vnosu mobilne številke boste prejeli besedilno sporočilo, ki vsebuje kodo za preverjanje. Za potrditev transakcije vnesite kodo na spletnem mestu igralnice.
 • Začnite igrati: Po potrditvi transakcije bodo sredstva takoj pripisana na vaš igralni račun. Takoj lahko začnete igrati svoje najljubše igre.

Kako umakniti dobičke s pomočjo DevCode

Umik dobička s pomočjo DevCode je prav tako enostavno kot deponiranje. Tukaj je, kako:

 • Preverite svojo identiteto: Preden lahko umaknete sredstva, bo igralnica morala preveriti vašo identiteto. To običajno vključuje zagotavljanje določene oblike identifikacije, na primer potni list ali vozniško dovoljenje.
 • Izberite DevCode kot svojo metodo umika: Ko bo vaša identiteta preverjena, se prijavite v svoj igralni račun in izberite DevCode kot svojo prednostno možnost umika.
 • Vnesite svojo mobilno številko: pozvani boste, da vnesete svojo mobilno številko, ki bo uporabljena za potrditev transakcije.
 • Potrdite transakcijo: Po vnosu mobilne številke boste prejeli besedilno sporočilo, ki vsebuje kodo za preverjanje. Za potrditev transakcije vnesite kodo na spletnem mestu igralnice.
 • Prejemajte svoja sredstva: Ko je transakcija potrjena, bodo sredstva pripisana na vaš račun DevCode. Nato lahko sredstva umaknete na svoj bančni račun ali jih uporabite za nadaljnje vloge v svojih prednostnih spletnih igralnicah.

Prednosti uporabe DevCode kot metode deponiranja igralnic

DevCode ponuja več prednosti kot metoda deponiranja igralnic:

 • Takojšnji depoziti: DevCode omogoča igralcem, da se takoj ukvarjajo s svojimi igralnimi računi, kar pomeni, da lahko takoj začnejo igrati svoje najljubše igre.
 • Brez transakcijskih pristojbin: DevCode ne zaračuna nobenih transakcijskih pristojbin, kar pomeni, da lahko igralci položijo in umaknejo svoja sredstva, ne da bi pri tem imeli dodatne stroške.
 • Varne transakcije: DevCode uporablja napredno šifrirno tehnologijo, da zagotovi, da so vse transakcije popolnoma varne. To pomeni, da so osebni in finančni podatki igralcev vedno zaščiteni.
 • Sprejeto z najbolj uglednimi igralnicami: najbolj ugledne spletne igralnice sprejemajo Devcode kot plačilni način, kar pomeni, da imajo igralci široko paleto možnosti, ko gre za izbiro, kje se lahko igrajo.
 • Ni treba deliti občutljivih informacij: DevCode ponuja dodatno plast varnosti, tako da uporabnikom omogoča transakcije, ne da bi delili svoje bančne podatke.

Zaključek

Na splošno je DevCode zanesljiva in varna možnost za igralce, ki želijo narediti hitro in brez težav v depozitih in umikih v spletnih igralnicah. Brez transakcijskih pristojbin in napredne tehnologije šifriranja, DevCode ponuja mir igralcem, ki želijo svoje osebne in finančne podatke varovati, medtem ko igrajo svoje najljubše igralne igre.

DevCode Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Devcode?

DevCode je spletna plačilna platforma, ki zagotavlja varne transakcije med uporabniki in trgovci, vključno s spletnimi igralnicami.

Kako deluje Devcode?

DevCode deluje tako, da uporabnikom omogoča ustvarjanje virtualne kartice, ki jo je mogoče uporabiti za spletne transakcije. Navidezna kartica je povezana z uporabnikovim bančnim računom, vendar občutljivih finančnih informacij ne delijo s trgovcem.

Kako uporabim DevCode za deponiranje sredstev na svoj igralni račun?

Če želite uporabiti DevCode za deponiranje sredstev v svoj igralni račun, morate na spletnem mestu igralnice izbrati DevCode kot svoj najprimernejši način plačila. Nato boste preusmerjeni na spletno mesto DevCode, kjer lahko ustvarite virtualno kartico in naredite depozit.

Je Devcode varen?

Da, Devcode je varen. Za zaščito občutljivih informacij in preprečevanje goljufij uporablja najsodobnejšo šifrirno tehnologijo.

Ali obstajajo pristojbine za uporabo DevCode?

Lahko obstajajo pristojbine, povezane z uporabo DevCode, odvisno od pogojev vaše banke in igralnice, v kateri igrate. Vedno je dobro preveriti pristojbine pred depozitom.

Kakšne so prednosti uporabe DevCode?

Nekatere prednosti uporabe DevCode vključujejo večjo varnost, zasebnost in udobje. Ni vam treba deliti svojih osebnih finančnih podatkov s igralnico in za vsako transakcijo lahko preprosto ustvarite virtualne kartice.

Ali lahko z Devcode umaknem dobičke v igralnici?

Ne, Devcode ni mogoče uporabiti za umike v spletnih igralnicah. Za umike, na primer bančni prenos ali e-denarnico, morate izbrati drugačen način plačila.