Interac Igralnica

Interac Igralnica

 • OG Igralnica
  Metode deponiranja:
  VisaLAVA payBank Wire TransferSkrill 1-TapBoleto
  in več...
  Ocena
  9.7
  Dobrodošli bonus
  100% do €/100 $ + 100 bonus vrtljajev, 1. bonus depozita
  +18 | Samo novi igralci
 • EgoCasino Igralnica
  Metode deponiranja:
  SkrillAlfa ClickBitcoinEPSDiners Club International
  in več...
  Ocena
  9.6
  Dobrodošli bonus
  200% do 200 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Slotum Igralnica
  Metode deponiranja:
  EcoPayzRussian CardsEthereumVisaEuroset
  in več...
  Ocena
  9.1
  Dobrodošli bonus
  250% do 2500 USD + 100 FS
  +18 | Samo novi igralci
 • 77Spins Igralnica
  Metode deponiranja:
  MasterCardEcoPayzOxxoNeosurfSantander
  in več...
  Ocena
  9.1
  Dobrodošli bonus
  100% do €/100 $ + 100 bonus vrtljajev, 1. bonus depozita
  +18 | Samo novi igralci
 • 7Bit Igralnica
  Metode deponiranja:
  ZimplerRapid TransferBank Wire TransferMaestroiDEAL
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  5000 USD ali 5BTC+ 100 FS
  +18 | Samo novi igralci

Interac kot metoda deponiranja igralnic: pregled in pregled

Kazalo

Interac je kanadski način plačila, ki se pogosto uporablja po vsej državi. Ustvarjen je bil leta 1984 in je od takrat postal priljubljena izbira za posameznike, podjetja in vladne subjekte. Eden od razlogov za njegovo priljubljenost je njegova varnost in varnost. Vendar pa ni omejeno samo na kanadska podjetja in posameznike, ampak so jo tudi spletne igralnice začele vključevati kot metodo depozita in umika.

Kako deluje Interac?

Interac vam omogoča, da digitalno prenašate sredstva z vašega bančnega računa na vsakega trgovca, ki sprejme Interac. Obstajajo trije načini za prenos sredstev z uporabo Interac;

 • Interac E -Transfer - Ta metoda vam omogoča prenos sredstev med računi s pomočjo e -poštne ali mobilne številke. Prejemnik prejme obvestilo in navodila, kako sredstva odložiti na svoj račun.
 • Interac Online - Ta metoda se uporablja za spletne transakcije, kjer uporabnik v času odjave izbere logotip Interac. Uporabnik se nato prijavi v svoje spletno bančništvo in zaključi transakcijo s pomočjo svojih podatkov o debetni kartici.
 • Interac Debit - Ta metoda se uporablja za transakcije v trgovini, kjer uporabnik plača prek svoje debetne kartice z izbiro logotipa Interac na plačilnem terminalu.

Številne spletne igralnice, ki sprejemajo plačila Interac, sprejemajo samo Interac e-transfers in Interac na spletu. Če želite uporabiti Interac za polaganje ali umik, morate imeti aktivni kanadski bančni račun, ki podpira Interac.

Prednosti uporabe Interac v spletnih igralnicah

Prednosti uporabe Interac kot metode deponiranja v igralnici so vidne.

1. Varno in varno - Interac velja za najvarnejši in najbolj varen način plačila v Kanadi.

2. Brez pristojbin - Interac ne zaračuna nobenih pristojbin za pošiljanje ali prejemanje denarja. Nekatere banke pa lahko zaračunajo pristojbino za transakt pri Interac -u, zato predhodno poskrbite, da se pri svoji banki preverite.

3. Hitra dostava - Interac e -transferji in spletne transakcije Interac se obdelajo takoj, tako da lahko takoj začnete igrati.

4. Upravičeni do bonusov - Nekatere spletne igralnice imajo posebne interacske bonuse kot način, da več igralcev spodbujajo, da jih uporabljajo kot depozit in umik.

5. Podpira številne banke - Interac podpira številne banke v Kanadi, zaradi česar je dostopna večini kanadskih igralcev.

Slabosti uporabe Interac v spletnih igralnicah

Kljub številnim prednostim uporabe Interac je treba upoštevati nekaj slabosti.

1. Omejena razpoložljivost - Interac je na voljo samo kanadskim uporabnikom s kanadskimi bančnimi računi, kar je lahko velika pomanjkljivost mednarodnih igralcev.

2. Omejitve umika - Nekatere igralnice imajo omejitve odtegnitve z uporabo Interac. Prepričajte se, da preverite pogoje igralnice, preden se zavezujete, da boste Interac umaknili, da boste umaknili svoje dobitke.

3. Za spletno bančništvo potrebuje spletno bančništvo - za uporabo v spletu boste za transakcije potrebovali spletno bančništvo in debetno kartico, povezano z vašim bančnim računom.

Kako uporabljati Interac v spletnih igralnicah

Uporaba Interac za deponiranje in umik v spletnih igralnicah je preprosta in sledi enakemu postopku kot pri katerem koli načinu plačila.

 • 1. korak: Prijavite se s spletno igralnico, ki sprejema Interac plačila in kot možnost plačila izberite Interac.
 • 2. korak: Vnesite podatke o prijavi Interac, izberite znesek, ki ga želite položiti ali umakniti, in potrdite transakcijo.
 • 3. korak: Počakajte nekaj sekund, da se transakcija konča, in lahko začnete igrati ali zbrati svoje dobitke.

Zaključek

Interac je varen, varen in hitri način plačila, ki je odlična možnost za kanadske igralce. Na voljo je široko, ne potrebuje pristojbin in je upravičen do bonusov. Kljub omejeni razpoložljivosti je Interac postal najljubša izbira za kanadske igralce, ki želijo igrati v spletnih igralnicah. Če živite v Kanadi, je uporaba Interac za deponiranje in umik v spletnih igralnicah možnost, ki jo je vredno razmisliti.

Interac Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Interac?

Interac je kanadski plačilni sistem, ki strankam omogoča prenos sredstev med bančnimi računi in nakupe na spletu.

Kako uporabim Interac za deponiranje denarja v spletni igralnici?

Če želite uporabiti InterAC za deponiranje denarja v spletni igralnici, morate najprej zagotoviti, da igralnica sprejme Interac kot plačilni način. Nato preprosto izberite InteRac kot želeni način plačila, vnesite znesek, ki ga želite položiti, in sledite pozivom za dokončanje transakcije.

Ali je varno uporabljati Interac v spletnih igralnicah?

Da, varno je uporabljati Interac v spletnih igralnicah. Interac je varen plačilni sistem, ki za zaščito vaših osebnih in finančnih podatkov uporablja šifrirane tehnologije.

Koliko časa traja, da se polog z uporabo Interac pojavi v mojem računu za igralnico?

Depoziti, narejeni z Interac, bi se morali skoraj takoj prikazati v vašem igralniškem računu.

Ali Interac zaračunava pristojbine za transakcije?

Interac ne zaračunava pristojbin za depozite, ki jih daje spletnim igralnicam. Nekatere banke pa lahko zaračunajo svoje pristojbine za medsebojne transakcije, zato je najbolje, da najprej preverite s svojo banko.

Ali lahko z Interac umaknem dobičke za igralnice?

Nekatere spletne igralnice vam lahko omogočijo, da umaknete dobičke z Interac, vendar je to odvisno od politik umika posameznih igralnic. Najbolje je, da najprej preverite s igralnico.

Kateri so največji in najmanjši zneski depozita pri uporabi Interac?

Najmanjši in največji zneski depozita pri uporabi Interac so odvisni od posamezne spletne igralnice. Najbolje je, da preverite pogoje in pogoje igralnice ali se pogovorite s podporo strankam, da določite te zneske.

Ali je Interac na voljo v vseh spletnih igralnicah?

Ne, vse spletne igralnice ne sprejemajo Interac kot način plačila. Pomembno je, da se pri igralnici najprej preverite, ali je Interac sprejet pred poskusom depozita.