JomPAY Igralnica

JomPAY Igralnica

 • 7Bit Igralnica
  Metode deponiranja:
  ZimplerRapid TransferBank Wire TransferMaestroiDEAL
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  5000 USD ali 5BTC+ 100 FS
  +18 | Samo novi igralci
 • Sloty Igralnica
  Metode deponiranja:
  EntropayRapid TransferSkrillMaestroMasterCard
  in več...
  Ocena
  9.6
  Dobrodošli bonus
  250%+ 50 vrtljajev
  +18 | Samo novi igralci
 • Zig Zag 777 Igralnica
  Metode deponiranja:
  NetellerEutellerDiners Club InternationalNetellerTrustPay
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  100% do 500 USD
  +18 | Samo novi igralci

JOMPAY: Najvišja rešitev za plačilo v igralnici?

Kazalo

Če ste malezijski igralec, veste, da je iskanje varnega, varnega in brez težav plačilni način za igralnice lahko zelo izziv. Na srečo lahko z uvedbo Jompayja, največje malezijske spletne rešitve za plačilo računov, zdaj zlahka prenesete denar v katero koli malezijsko igralnico v samo nekaj klikih!

Jompay je od začetka leta 2015 v državi pridobil neizmerno priljubljenost in počasi postaja prednostna plačilna rešitev med spletnimi igralnimi igralci. Če iščete način plačila, ki je hiter, zanesljiv in kar je najpomembneje, je varen, JOMPAY je odlična možnost. Toda ali je to prava izbira za vas? Pretehtamo prednosti in slabosti.

Prednosti uporabe jompay za igralnice

Tu je nekaj ključnih prednosti uporabe JOMPAY za deponiranje sredstev na vaš igralni račun:

 • SECTAL: Jompay uporablja najnovejše šifrirne in varnostne ukrepe za zagotovitev, da se vaši osebni in finančni podatki ves čas varujejo. Vaše bančne podatke prav tako nikoli ne delite s igralnico.
 • Brez pristojbin: Ena največjih prednosti uporabe JOMPAY je, da ni pristojbin za obdelavo. Sredstva lahko nalagate neposredno z bančnega računa brezplačno.
 • Primerno: Z JOMPAY-om lahko preprosto prenesete denar v katero koli malezijsko igralnico iz udobja doma ali na poti z uporabo pametnega telefona ali računalnika.
 • Hitro: Depoziti, narejeni prek JOMPAY, se obdelajo takoj, kar pomeni, da lahko takoj začnete igrati svoje najljubše igralniške igre.

Slabosti uporabe jompay za igralnice

Medtem ko je Jompay odlična plačilna rešitev, ni brez pomanjkljivosti. Tu je nekaj, kar je treba upoštevati:

 • Omejitve umika: Nekatere igralnice lahko pri uporabi jompayja naložijo omejitve odtegnitve, kar lahko vpliva na visoke valje ali igralce z velikimi dobitki.
 • Ni na voljo za mednarodne transakcije: Jompay je trenutno na voljo samo za transakcije v Maleziji.
 • Omejena bančna podpora: Jompay še ne podpirajo vse malezijske banke. Preden poskusite uporabiti Jompay, se prepričajte, da je vaša banka navedena kot sodelujoča banka.

Kako deponirati in umakniti sredstva v igralnici z jompayom

Odlaganje sredstev v vaš igralni račun s pomočjo JOMPAY je preprost in preprost postopek. Preprosto sledite spodnjim korakom:

 1. Prijavite se v svoj igralni račun in se pomaknite do blagajne.
 2. Izberite JOMPAY kot želeni način plačila.
 3. Vnesite znesek, ki ga želite položiti, in številko računa Jompay (ki jo najdete na računu JOMPAY)
 4. Potrdite transakcijo in sredstva bodo takoj napisana na vaš igralni račun.

Odvzem sredstev z JOMPAY je prav tako enostavno. Sledite spodnjim korakom:

 1. Prijavite se v svoj igralni račun in se pomaknite do blagajne.
 2. Kot način umika izberite JOMPAY.
 3. Vnesite znesek, ki ga želite umakniti, ter številko računa Jompay in osebne bančne podatke.
 4. Potrdite transakcijo in sredstva bodo v 24 urah prenesena na vaš bančni račun.

Zaključek

Na splošno je Jompay odlična izbira za malezijske igralce, ki iščejo varen, brez težav in priročen način za deponiranje in umik sredstev v spletnih igralnicah. Čeprav morda ne bo brez njenih pomanjkljivosti, prednosti uporabe JOMPAY -a daleč odtehtajo pomanjkljivosti. Jompay je s svojimi naprednimi varnostnimi funkcijami, takojšnjimi depoziti in brez pristojbin za obdelavo plačilna rešitev, ki jo je težko premagati. Torej, če ste malezijski igralec na srečo, poskusite Jompay in doživite vrhunsko rešitev za plačilo v igralnici zase.

JomPAY Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je jompay?

Jompay je spletna plačilna storitev, ki posamezniku ali podjetju omogoča plačilo več prejemnikom prek svoje internetne bančne ali mobilne bančne aplikacije. Podpira ga večina večjih bank v Maleziji.

Kako deluje Jompay?

Pri plačilu pri Jompayu se boste morali prijaviti v aplikacijo za internetno bančništvo ali mobilno bančništvo in kot plačilni način izbrati Jompay. Morali boste vnesti kodo Biller in referenčno številko, ki jo ponuja igralnica. Nato lahko potrdite plačilo.

Ali lahko JOMPAY uporabimo za vložitev igralnic?

Da, JOMPAY se lahko uporabi za vlogo v spletne igralnice, ki podpirajo ta način plačila. Preden poskušate vložiti polog, boste morali preveriti, ali vaša prednostna igralnica sprejme Jompay kot način plačila.

Je Jompay varen?

Da, Jompay je varen za uporabo. Gre za varno plačilno platformo, ki jo ureja banka Negara Malezija (BNM) in se drži najvišjih varnostnih standardov, da se zagotovi zaščitena in finančna informacija.

Ali obstajajo pristojbine za uporabo JOMPAY -a za prilagajanje igralnic?

Ne, ni pristojbin, ki bi jih Jompay zaračunal za plačila. Vendar lahko vaša banka za plačilo zaračuna majhno pristojbino za uporabo njihove internetne bančne ali mobilne bančne aplikacije. Svetujemo vam, da se za več informacij preverite pri svoji banki.

Koliko časa traja, da se na moj račun pripišejo depoziti igralnice JOMPAY?

Čas obdelave za depozite v igralnici JOMPAY se lahko razlikuje glede na igralnico in vašo banko. Na splošno lahko traja od nekaj minut do nekaj ur, da se depozit napoti na vaš igralni račun.

Kaj se zgodi, če vnesem napačno kodo ali referenčno številko?

Če vnesete napačno kodo Biller ali referenčno številko, plačilo ne sme biti obdelano ali ga lahko namenite na napačni račun. Svetujemo vam, da pred plačilom dvakrat preverite podrobnosti in se obrnite na podporo strankam, če imate dvome ali vprašanja.

Ali lahko JOMPAY uporabljate za umik igralnic?

Ne, Jompay je enosmerni način plačila in ga ni mogoče uporabiti za umike. Izbrati boste morali drug plačilni način, kot so bančni prenos ali e-denarnice, da boste umaknili dobičke iz igralnice.