Payconiq Igralnica

Payconiq Igralnica

 • Novibet Igralnica
  Metode deponiranja:
  NetellerSkrillMasterCardPayPalSkrill
  in več...
  Ocena
  9.6
  Dobrodošli bonus
  100% do 500 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Sloty Igralnica
  Metode deponiranja:
  EntropayRapid TransferSkrillMaestroMasterCard
  in več...
  Ocena
  9.6
  Dobrodošli bonus
  250%+ 50 vrtljajev
  +18 | Samo novi igralci
 • Gala Igralnica
  Metode deponiranja:
  SkrillNetellerPaysafe CardPayPalNeteller
  in več...
  Ocena
  9.2
  Dobrodošli bonus
  100% do 400 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Reel Emperor Igralnica
  Metode deponiranja:
  SkrillQIWIPerfect MoneySkrillPerfect Money
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  100% do 500 € - na prvem depozitu
  +18 | Samo novi igralci

PayConiq kot metoda depozita igralnice - celovit pregled

Kazalo

Payconiq je mobilna plačilna platforma, ki vam omogoča plačilo blaga in storitev, vključno z izdelavo depozitov v spletnih igralnicah z uporabo vašega pametnega telefona. Začela se je leta 2015 v Belgiji in na Nizozemskem, od takrat pa se je razširila na več drugih evropskih držav, vključno z Luksemburgom in Nemčijo.

Če razmišljate o uporabi PayConiq -a za depozit v spletni igralnici, morate vedeti nekaj stvari, ki bi vam pomagali pri sprejemanju informirane odločitve. Tu je poglobljen pogled na to, kako deluje, in prednosti uporabe kot metoda deponiranja.

Prednosti uporabe PayConiq kot metode depozita v igralnici

Ena največjih prednosti uporabe PayConiq kot metode deponiranja v igralnici je preprostost in udobje, ki jo ponuja. Če želite vložiti depozit, potrebujete le vaš pametni telefon in aplikacija Payconiq. Ni vam treba vnesti nobenih bančnih podatkov ali podatkov o plačilu na spletnem mestu Casino, ki ponuja večjo varnost. Poleg tega so plačila takojšnja, kar pomeni, da lahko takoj začnete igrati svoje najljubše igre.

Druga prednost uporabe Payconiq je, da na splošno ni pristojbin, povezanih s storitvijo. Vendar je vedno vredno preveriti pri vaši spletni igralnici, da preverite, ali zaračunajo pristojbine za uporabo PayConiqa kot metode depozita.

Končno je uporaba PayConiq odlična možnost za igralce, ki želijo ohraniti anonimnost pri spletnih transakcijah. Ker se vsa plačila izvajajo prek aplikacije, ne pa na vašem bančnem računu, ni treba skrbeti, da bi bili vaši bančni podatki izpostavljeni.

Uporaba Payconiq kot metode umika v igralnici

Na žalost je Payconiq trenutno na voljo samo kot metoda depozita v spletnih igralnicah. To pomeni, da ga trenutno ne morete uporabiti za umik svojih dobitkov iz spletne igralnice. Vendar je treba opozoriti, da Payconiq načrtuje razširitev svojih storitev, da bi v bližnji prihodnosti vključil umike.

Kako uporabljati Payconiq kot način depozita v igralnici

Če želite uporabljati PayConiq kot način depozita, boste morali najprej prenesti aplikacijo PayConiq in jo povezati s svojim bančnim računom. Ko to storite, je uporaba Payconiq za depozit v spletni igralnici enostavna:

 • Kot način depozita na spletnem mestu igralnice izberite PayConiq
 • Odprite aplikacijo Payconiq na svojem pametnem telefonu in preglejte QR kodo, prikazano na spletnem mestu igralnice
 • Potrdite znesek plačila na pametnem telefonu in izpolnite transakcijo

Ko zaključite transakcijo, morate vaš polog skoraj v trenutku napisati na vaš igralni račun. Omeniti velja, da se lahko razpoložljivost Payconiq kot metode depozita razlikuje glede na vašo lokacijo in spletno igralnico, ki jo uporabljate.

Zaključek

Če iščete preprost, varen in priročen način deponiranja za vaše igranje spletnih igralnic, je Payconiq vsekakor možnost, ki jo je vredno razmisliti. Njegova takojšnja plačila, nizke pristojbine in lahka platforma omogočajo privlačno izbiro za igralce v državah, kjer je na voljo. Glede na to, da je trenutno na voljo samo kot metoda depozita, boste morda morali razmisliti o alternativni možnosti za umike.

Payconiq Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Payconiq?

Payconiq je digitalni način plačila, ki uporabnikom omogoča transakcije iz svojih mobilnih telefonov.

Kako deluje Payconiq?

Uporabniki lahko prenesejo aplikacijo Payconiq, z njo povežejo svoj bančni račun in ga uporabljajo za plačila v spletu ali v trgovinah. Payconiq uporablja QR kode za obdelavo plačil.

Ali lahko uporabim PayConiq za deponiranje sredstev na svoj igralni račun?

Da, nekatere spletne igralnice sprejemajo Payconiq kot način depozita. Lahko preverite, ali vaša prednostna igralnica sprejme Payconiq na svoji spletni strani.

Ali je Payconiq varen za uporabo za spletne transakcije?

Da, Payconiq je varna za uporabo. Uporablja šifrirno tehnologijo za zaščito informacij in transakcij uporabnikov.

Ali obstajajo pristojbine za uporabo Payconiq v spletnih igralnicah?

V nekaterih spletnih igralnicah lahko pride do pristojbin, povezanih z uporabo Payconiqa. Poglejte pri igralnici in preverite, ali zaračunajo pristojbine za depozite PayConiq.

Kako hitri so depoziti Payconiq v spletnih igralnicah?

Depoziti PayConiq v spletnih igralnicah se običajno obdelujejo takoj, kar vam omogoča, da takoj začnete igrati svoje najljubše igre.

Kateri so najvišji in najmanjši zneski depozita s payconiq v spletnih igralnicah?

Najvišji in najmanjši zneski depozita s Payconiq v spletnih igralnicah se razlikujejo glede na igralnico. S svojo prednostno igralnico se lahko preverite, kakšne so njihove posebne omejitve.

Ali lahko s Payconiq umaknem sredstva z računa za igralnico?

Ne, Payconiq običajno ni na voljo kot metoda umika v spletnih igralnicah. Za dvig sredstev z računa za igralnice boste morali uporabiti drugo možnost plačila.