PugglePay Igralnica

PugglePay Igralnica

 • Players Palace Igralnica
  Metode deponiranja:
  iDebitiDEALPayPalUkasheChecks
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  200% do 200 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Phoenician Igralnica
  Metode deponiranja:
  Przelewy24instaDebitEntropayEcoPayzMultibanco
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  100% do $/100 €
  +18 | Samo novi igralci
 • No Bonus Igralnica
  Metode deponiranja:
  SkrillNetellerSofortNetellerInterac
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  200% do 300 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Virtual City Igralnica
  Metode deponiranja:
  Citadel Instant BankingQIWINetellerBank Wire TransferiDEAL
  in več...
  Ocena
  9.1
  Dobrodošli bonus
  200% do 1000 SEK + 50 vrtljajev na prvem deponiranju (10 vrtljajev na dan v naslednjih petih dneh)
  +18 | Samo novi igralci
 • JoyCasino Igralnica
  Metode deponiranja:
  QIWIWebMoneyMasterCardSkrillPromsvyazbank
  in več...
  Ocena
  9.1
  Dobrodošli bonus
  280% bonus slotov
  +18 | Samo novi igralci

PugglePay kot metoda deponiranja igralnic: vse, kar morate vedeti

Kazalo

Ko gre za igranje spletnih igralnih iger, je izbira varnega in priročnega načina plačila ključnega pomena. Ena od možnosti, ki pridobiva na priljubljenosti med igralci, je PugglePay, mobilna plačilna rešitev, ki uporabnikom omogoča hitro in varno izdelavo depozitov. V tem članku si bomo podrobneje ogledali PugglePay kot metodo deponiranja igralnic, vključno z njegovimi lastnostmi, prednostimi in omejitvami.

Kaj je pugglepay?

PugglePay je način plačila, ki uporabnikom omogoča izvajanje spletnih transakcij prek svojega mobilnega telefona. Storitev je na voljo strankam na Švedskem, na Finskem in na Norveškem in je v lasti švedskega podjetja Fintech Smart Payments Nordic.

Za uporabo PugglePay morajo igralci preprosto vnesti svojo telefonsko številko na spletnem mestu igralnice in potrditi znesek depozita. Nato bodo prejeli potrditveno kodo prek SMS, ki jo lahko vnesejo za dokončanje transakcije.

Prednosti uporabe PugglePay kot metode deponiranja igralnic

Ena ključnih prednosti uporabe PugglePay je ta, da ponuja hiter in enostaven način za financiranje vašega spletnega igralniškega računa. Storitev je zasnovana tako, da je uporabniku prijazna, brez zapletenih postopkov prijave ali preverjanja. Dokler imate mobilni telefon in veljavno telefonsko številko, lahko začnete uporabljati PugglePay takoj.

Druga prednost uporabe PugglePay je, da vam omogoča, da si vložite depozite, ne da bi delili vaše osebne ali finančne podatke s igralnico. Ker je storitev povezana z vašo telefonsko številko, vam ni treba razkriti podatkov o kreditni kartici ali bančnem računu, ki lahko pomagajo zaščititi vašo zasebnost in varnost.

PugglePay ponuja tudi prilagodljive možnosti plačila, kar vam omogoča, da izbirate med več različnimi načini računa. Na primer, lahko se odločite za plačilo celotnega zneska vnaprej ali ga razdelite na več mesečnih obrokov, odvisno od vaših želje in proračuna. To je lahko še posebej koristno, če želite učinkoviteje upravljati stroške iger na srečo.

 • PugglePay je uporabniku prijazen način plačila, ki ne zahteva zapletenih postopkov prijave ali preverjanja
 • Omogoča vam, da vložite depozite, ne da bi v igralnici razkrili vaše osebne ali finančne podatke
 • PugglePay ponuja prilagodljive možnosti plačila, kar olajša upravljanje stroškov iger na srečo

Omejitve uporabe PugglePay kot metode deponiranja igralnic

Medtem ko PugglePay kot plačilni način ponuja več ugodnosti, je pomembno, da se zavedate tudi njegovih omejitev. Potencialna slaba stran je, da je storitev trenutno na voljo samo igralcem v treh državah (Švedska, Finska in Norveška). To pomeni, da če prebivate na drugi lokaciji, ne boste mogli uporabljati PugglePay za financiranje svojega igralniškega računa.

Druga omejitev PugglePay je ta, da ne podpira umikov, kar pomeni, da boste morali pri izplačilu svojih dobitkov izbrati alternativni način plačila. Vendar je to pogosta težava pri številnih metodah deponiranja igralnic in večina igralcev je že seznanjena s potrebo po uporabi ločenih možnosti plačila za depozite in umike.

Nazadnje je treba opozoriti, da PugglePay zaračuna pristojbino za svoje storitve, ki se lahko razlikujejo glede na izbrani način transakcije in plačila. Čeprav te pristojbine običajno niso zelo visoke, se lahko sčasoma seštejejo, še posebej, če pugglePay pogosto uporabljate ali naredite večje nahajališča.

 • PugglePay je trenutno na voljo samo igralcem na Švedskem, na Finskem in na Norveškem
 • Storitev ne podpira umikov, zato bodo morali igralci izbrati alternativno metodo za izplačilo
 • PugglePay zaračuna pristojbino za svoje storitve, ki se lahko razlikujejo glede na način transakcije in plačila

Je PugglePay dobra izbira za igralce igralnic?

Na splošno je PugglePay zanesljiva in priročna možnost plačila za igralce igralnic, ki živijo na Švedskem, na Finskem ali na Norveškem. Njegov uporabniku prijazen vmesnik, prilagodljive možnosti plačila in močni varnostni ukrepi so priljubljena izbira med spletnimi igralci. Vendar je pomembno, da se zavedate omejitev storitve, kot je pomanjkanje podpore za umike in njene pristojbine za nekatere transakcije.

 • PugglePay je zanesljiva in priročna možnost za igralce na Švedskem, na Finskem in na Norveškem
 • Storitev ponuja močne možnosti varnosti in prilagodljivih plačil
 • Igralci bi se morali zavedati omejitev storitve, vključno s pomanjkanjem podpore za umik in pristojbinami za nekatere transakcije

Zaključek

Na splošno je PugglePay trden način plačila za spletne igralce v igralnicah, ki cenijo udobje, varnost in enostavnost uporabe. Medtem ko ima storitev svoje omejitve, kot so omejitve države in podpora za umik, so to razmeroma majhna vprašanja, ki jih je mogoče enostavno upravljati. Če ste igralec s sedežem na Švedskem, na Finskem ali na Norveškem in iščete način brez težav, je PugglePay vsekakor vredno razmisliti.

PugglePay Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je pugglepay?

PugglePay je spletni način plačila, ki uporabnikom omogoča transakcije iz svojih mobilnih naprav in plačilo storitev in izdelkov v spletu. Posebej je priljubljen v industriji IGAMING, saj ponuja preprost in varen način za nalaganje sredstev na spletne račune za igralnice.

Kako deluje pugglepay?

PugglePay deluje tako, da uporabnikom omogoča, da vložijo vloge v svoje spletne igralnice in nato plačajo pozneje z računom. Uporabnik mora preprosto izbrati PugglePay kot svoj način deponiranja, vnesti številko mobilnega telefona in potrditi transakcijo. Po izdelavi depozita bo uporabnik prejel račun s strani SMS -a in ima 14 dni, da ga poplača.

Ali je PugglePay varna za uporabo za spletne igralnice?

Da, PugglePay je varen in varen način za pripravo spletnih igralnic. Podjetje uporablja najnovejšo tehnologijo šifriranja za zaščito uporabniških podatkov in transakcij in na svojih strežnikih ne shranjuje nobenih občutljivih informacij. Poleg tega je PugglePay v celoti licenciran in reguliran, zato lahko uporabniki zaupajo, da se njihove transakcije obdelujejo v skladu z industrijskimi standardi in predpisi.

Ali obstajajo pristojbine, povezane z uporabo PugglePay?

Ne, ni pristojbin, povezanih z uporabo PugglePay za izdelavo spletnih igralnic. Vendar pa lahko uporabniki zaprosijo za obresti, če v 14-dnevnem plačilnem oknu ne bodo poplačali svojega računa.

Kolikšen je minimalni in največji znesek depozita pri uporabi PugglePay v spletnih igralnicah?

Minimalni in največji zneski depozita se razlikujejo glede na spletno igralnico in posebne pogoje za uporabo PugglePay kot metode depozita. Vendar pa bo večina spletnih igralnic, ki sprejemajo PugglePay, minimalni znesek depozita v višini približno 10 EUR in najvišji znesek depozita v višini približno 500 EUR.

Ali obstajajo omejitve uporabe PugglePay za spletne igralnice?

Da, pri uporabi PugglePay za spletne igralnice obstajajo nekatere omejitve. Na primer, uporabniki morajo biti stari vsaj 18 let in imajo švedsko, norveško ali finsko številko mobilnega telefona. Poleg tega morajo uporabniki opraviti kreditni ček za uporabo PugglePay, kar pomeni, da posamezniki s slabim kreditom morda ne bodo mogli uporabljati tega plačilnega načina.

Kaj naj storim, če imam težave z uporabo pugglepay v spletni igralnici?

Če imate kakršne koli težave ali težave z uporabo PugglePay v spletni igralnici, se za pomoč najprej obrnite na ekipo za podporo strankam. Če težave ne more rešiti podporne osebje v igralnici, se lahko obrnete na PugglePay neposredno prek njihovega spletnega mesta ali po e -pošti. Podjetje ima namensko skupino za podporo strankam, ki je na voljo za pomoč uporabnikom pri kakršnih koli težavah ali vprašanjih.

Ali lahko z PugglePay umaknem dobitke iz svojega spletnega računa za igralnico?

Ne, PugglePay trenutno ni na voljo kot metoda umika pri večini spletnih igralnic. Uporabniki pa lahko izbirajo med različnimi drugimi plačilnimi metodami, da umaknejo svoje dobitke, kot so bančni prenosi, e-denarnice in kreditne kartice, odvisno od razpoložljivih možnosti spletne igralnice.