SMS Igralnica

SMS Igralnica

 • Frank Igralnica
  Metode deponiranja:
  Paysafe CardMoneta.ruGiroPayPerfect MoneyKlarna Instant Bank Transfer
  in več...
  Ocena
  9.8
  Dobrodošli bonus
  100% do 1 000 € Welcome Match Deposit Bonus
  +18 | Samo novi igralci
 • ReloadBet Igralnica
  Metode deponiranja:
  eZeeWalletEPSNordeaRippleiDEAL
  in več...
  Ocena
  9.7
  Dobrodošli bonus
  100% do 300 €
  +18 | Samo novi igralci

SMS kot način deponiranja igralnic: vse, kar morate vedeti

Kazalo

Ker igralnice še naprej sprejemajo digitalna plačila, je SMS postal vse bolj priljubljena metoda deponiranja igralnic. Uporaba SMS za izdelavo depozitov je hitra, preprosta in varna, kar je idealno za igralce, ki so vedno na poti. Vendar pa ima SMS, tako kot kateri koli način plačila, svoje prednosti in slabosti. Preberite nadaljevanje, če želite odkriti vse, kar morate vedeti o uporabi SMS kot metode deponiranja v igralnici.

Prednosti uporabe SMS kot metode deponiranja igralnic

Obstaja več prednosti uporabe SMS kot metode deponiranja v igralnici, vključno z:

 • Hitro in enostavno: odlaganje denarja s pomočjo SMS je hitro in enostavno. Vse, kar morate storiti, je, da sledite nekaj preprostim korakom in končali ste. Ni vam treba ustvariti računa ali posredovati nobenih osebnih podatkov.
 • Varno: Depoziti SMS so zelo varni. Uporabljajo dvofaktorsko preverjanje pristnosti, kar pomeni, da morate plačilo preveriti s kodo, ki je poslana v vaš telefon. To zagotavlja, da je vaša transakcija varna in varna in da nihče drug ne more plačati v vašem imenu.
 • Zasebnost: Depoziti SMS so popolnoma zasebni. Ni vam treba posredovati nobenih osebnih podatkov, kar pomeni, da je vaša identiteta zaščitena.
 • Nizka minimalna nahajališča: Večina igralnic ima nizki minimalni znesek depozita za depozite SMS, kar omogoča odlično možnost za nove ali nizke igralce.

Slabosti uporabe SMS kot metode deponiranja igralnic

Medtem ko imajo depoziti SMS več ugodnosti, je treba upoštevati tudi nekaj slabosti:

 • Metoda omejenega umika: SMS se lahko uporablja le kot metoda depozita. To pomeni, da če želite umakniti morebitne dobitke, boste morali izbrati drugačen način plačila.
 • Omejitve transakcij: Plačila SMS imajo običajno nižje meje transakcije v primerjavi z drugimi načini plačila. To je lahko težava, če ste visok valj in želite narediti večje vloge.
 • Ni široko na voljo: SMS ni tako široko uporabljen kot drugi načini plačila, kar pomeni, da ga vse igralnice ne sprejemajo kot plačilni način.
 • Samo mobilni telefon: Depoziti SMS lahko naredite samo z mobilnim telefonom, kar je lahko težava, če nimate pametnega telefona ali če raje uporabljate namizni računalnik.

Uporaba SMS kot odtegnitvene metode

Medtem ko se SMS lahko uporablja le kot metoda depozita, je to lahko primeren način za dvig denarja z vašega igralniškega računa. Nekatere igralnice vam omogočajo, da dvignete denar s pošiljanjem SMS z zneskom umika in ciljno telefonsko številko. Vendar ta metoda še ni splošno sprejeta, zato se najprej preverite s svojo igralnico in preverite, ali ponujajo umike SMS.

Nasveti za uporabo SMS kot metode deponiranja igralnic

Če se odločite, da boste uporabili SMS kot način deponiranja igralnic, je tukaj nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali varno uporabljati:

 • Uporabite zaupanja vredno igralnico: Preden vložite depozite, se prepričajte, da ste izbrali ugledno in uveljavljeno igralnico. Lahko preverite spletne ocene in se prepričate, da je igralnica zaupanja vredna.
 • Zaščitite svoj telefon: Prepričajte se, da je vaš telefon zaščiten z geslom ali zatičem, tako da nihče drug ne more dostopati do njega. To je še posebej pomembno, če izgubite telefon ali je ukraden.
 • Izogibajte se javnemu Wi-Fi: Pri izdelavi depozitov SMS se izogibajte uporabi javnega Wi-Fi, saj lahko vaš telefon ranljiv za hekerje.
 • Preverite omejitve transakcij: Preden se odločite, preverite omejitve transakcije. Nekateri ponudniki plačil SMS imajo nižje meje, ki morda niso primerne za vas.

Zaključek

Na splošno je SMS lahko priročen in varen način deponiranja igralnic. Hitro, enostavno in zasebno je odlična možnost za igralce z nizkimi vložki. Vendar je pomembno, da se zavedate omejitev vlog SMS in jih varno uporabljate, da se izognete morebitnim tveganjem. Če sledite našim nasvetom, lahko uživate v prednosti uporabe SMS kot metode deponiranja igralnic, hkrati pa ohranite varovane transakcije.

SMS Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

1. Kako deluje metoda deponiranja SMS v igralnicah?

Ko uporabljate SMS kot način depozita v igralnici, morate poslati besedilno sporočilo na določeno številko z zneskom, ki ga želite položiti. Sredstva bodo dodana na vaš igralni račun, stroški pa bodo zaračunani na vaš račun za mobilni telefon ali odšteti iz predplačniškega stanja.

2. Ali je varno uporabljati SMS kot način deponiranja igralnic?

Da, varno je uporabljati SMS kot način deponiranja v igralnici. Večina uglednih igralnic uporablja varno tehnologijo šifriranja za zaščito osebnih in finančnih podatkov svojih igralcev. Vendar pa morate vedno izbrati zaupanja vredno in licencirano igralnico, da zagotovite varnost in poštenost vaših igralnih izkušenj.

3. Ali obstajajo pristojbine za uporabo SMS kot metode deponiranja igralnic?

Nekatere igralnice lahko zaračunajo pristojbino za uporabo SMS kot metode depozita. Vendar je ta pristojbina običajno minimalna in se lahko razlikuje glede na igralnico in ponudnika mobilnih omrežij. Preverite pogoje pred depozitom, da se izognete nepričakovanim stroškom.

4. Koliko časa traja, da se sredstva pojavijo v mojem računu za igralnice?

Sredstva, deponirana prek SMS -a kot metoda plačila v igralnici, se običajno v vašem računu pojavijo takoj. Vendar lahko traja nekaj minut, da se transakcija obdela in za sredstva, ki jih je treba pripisati na vaš račun. Če imate kakršne koli zamude ali težave z depozitom, se obrnite na ekipo za podporo strankam Casino.

5. Ali lahko dobim svoje igralnice s SMS?

Ne, dobička v igralnici ne morete umakniti s SMS kot plačilnim načinom. Za izplačilo svojih dobitkov boste morali izbrati alternativni način umika, kot sta bančni prenos ali e-denarnico. Nekatere igralnice pa lahko ponudijo dodatne možnosti za umike, zato pred igranjem preverite njihove načine plačila.

6. Ali obstaja največja omejitev depozita pri uporabi SMS kot metode plačila v igralnici?

Da, običajno obstaja največja meja depozita, če uporabljate SMS kot način plačila v igralnici. Ta meja se razlikuje glede na igralnico in vašega ponudnika mobilnih omrežij. Preverite spletno mesto igralnice ali se obrnite na njihovo skupino za podporo strankam za več informacij o omejitvah deponiranja.

7. Ali lahko na mobilni napravi uporabim SMS kot način deponiranja igralnic?

Da, SMS lahko uporabite kot način deponiranja v svoji mobilni napravi. Ta način plačila je na voljo za namizne in mobilne predvajalnike, če imate mobilni telefon z aktivno kartico SIM in zadostno stanje.