Wire Transfer Igralnica

Wire Transfer Igralnica

 • OG Igralnica
  Metode deponiranja:
  VisaLAVA payBank Wire TransferSkrill 1-TapBoleto
  in več...
  Ocena
  9.7
  Dobrodošli bonus
  100% do €/100 $ + 100 bonus vrtljajev, 1. bonus depozita
  +18 | Samo novi igralci
 • Jumba Bet Igralnica
  Metode deponiranja:
  MasterCardBank Wire TransferEcoPayzBitcoinVisa
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  Divja vegas casino neomejena
  +18 | Samo novi igralci
 • Slotum Igralnica
  Metode deponiranja:
  EcoPayzRussian CardsEthereumVisaEuroset
  in več...
  Ocena
  9.1
  Dobrodošli bonus
  250% do 2500 USD + 100 FS
  +18 | Samo novi igralci
 • Rich Igralnica
  Metode deponiranja:
  BitcoinPOLiFlexepinEasy EFTSofort
  in več...
  Ocena
  9.9
  Dobrodošli bonus
  100% do 200 + 50 vrtljajev bonus na 1. depozitu
  +18 | Samo novi igralci
 • 22Bet Igralnica
  Metode deponiranja:
  PaySecBank Wire TransferVisaMultibancoFast Bank Transfer
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  122% bonus do 300 €
  +18 | Samo novi igralci

Prenos žice kot metoda depozita v igralnici

Kazalo

Prenos žic je eden najstarejših in najbolj priljubljenih načinov plačila za spletne igralce v igralnicah. Ta metoda vključuje prenos sredstev z vašega bančnega računa na račun igralnice s storitvijo prenosa žic.

Prenos žic je zanesljiv in varen način plačila, ki vam omogoča, da igrate svoje najljubše igralniške igre brez težav. Pomembno pa je razumeti prednosti in slabosti uporabe te metode, preden jo izberete kot prednostno deponiranje in metodo umika.

Prednosti

Ena največjih prednosti uporabe prenosa žic kot metode deponiranja igralnic je, da ga spletne igralnice splošno sprejemajo. V svojih najljubših igrah lahko uživate v skoraj vsaki igralnici, ne glede na ponudnika programske opreme ali platformo.

Druga prednost prenosa žic je, da gre za varen in varen način plačila. Ker vključuje neposreden prenos sredstev med vašim bančnim računom in računom igralnice, ni možnosti za goljufijo ali tatvino.

Prenos žice je dobra tudi za visoke valje, ki želijo narediti velike vloge. Večina spletnih igralnic ima višjo omejitev depozita za prenos žic kot za druge načine plačila, kar pomeni, da lahko položite več denarja in se igrate z višjim bančnikom.

 • Spletne igralnice, ki jih sprejmejo
 • Varen in varen način plačila
 • Dobro za visoke valje, ki želijo narediti velike nahajališča

Slabosti

Ena največjih pomanjkljivosti prenosa žic je, da je lahko počasna in draga v primerjavi z drugimi plačilnimi načini. Prenos žice lahko traja do 5 delovnih dni, kar pomeni, da boste morda morali čakati dlje, kot bi jih z drugimi možnostmi plačila.

Prenos žice je lahko tudi dražji od drugih plačilnih načinov. Banke vam lahko zaračunajo pristojbino za prenos sredstev, igralnica pa vam lahko zaračuna tudi pristojbino za sprejemanje prenosa žice. Te pristojbine se lahko seštevajo, še posebej, če naredite pogoste nahajališča in umike.

Končno prenos žic zahteva, da svoje osebne in bančne podatke razkrijete v igralnico. Medtem ko večina igralnic za zaščito vaših podatkov uporablja tehnologijo šifriranja, vedno obstaja tveganje za krajo identitete ali goljufijo.

 • Lahko v primerjavi z drugimi načini plačila počasi in drag
 • Lahko dražje zaradi pristojbin, ki jih zaračunajo banke in igralnice
 • Od vas zahteva, da v igralnici razkrijete osebne in bančne podatke

Zaključek

Prenos žic je zanesljiv in varen način plačila za spletne igralnice. Čeprav to morda ni najhitrejša ali najcenejša možnost, jo na splošno sprejemajo spletne igralnice in je dobra izbira za visoke valje, ki želijo narediti velike vloge. Vendar je pomembno, da se zavedate pristojbin in časov obdelave, ki sodelujejo pri uporabi prenosa žic, pa tudi o potencialnih tveganjih za razkritje osebnih in bančnih podatkov v igralnico.

Wire Transfer Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je prenos žic?

Prenos žice je način prenosa denarja z enega bančnega računa na drugega prek žičnega omrežja. To je varna in varna možnost za izvajanje velikih transakcij.

Ali lahko uporabim prenos žic za deponiranje denarja v spletnih igralnicah?

Da, številne spletne igralnice sprejemajo prenos žic kot metodo depozita. Vendar je odvisno od politik posameznih igralnic

Kako naredim depozit za prenos žic v spletni igralnici?

Morali se boste obrniti na ekipo za podporo strankam in prositi za njihove bančne podatke. Nato boste morali obiskati svojo bančno ali spletno bančno platformo in zaprositi za prenos žice s pomočjo predloženih podrobnosti.

Ali obstaja minimalni ali najvišji znesek depozita za prenos žice?

Da, tako minimalni kot najvišji zneski depozita se razlikujejo glede na igralnico. Priporočljivo je, da se pred depozitom preverite s politikami določenih igralnic.

Ali obstajajo pristojbine za uporabo prenosa žic v spletnih igralnicah?

Da, lahko obstajajo pristojbine za uporabo prenosa žic v spletnih igralnicah. Vendar so te pristojbine odvisne od igralnice in/ali politik banke. Pomembno je, da se pred depozitom preverite pri svoji banki in igralnici.

Koliko časa traja, da se denar pripiše na moj igralni račun?

Časovni okvir za denar, ki ga je treba napisati na vaš igralni račun, se lahko razlikuje od enega do več delovnih dni. To je odvisno od politik posameznih igralnic in časov obdelave banke.

Ali lahko dobim dobiček s prenosom žic?

Da, dobite lahko umaknete s prenosom žic. Pomembno pa je preveriti politike igralnice glede metod umika in časov obdelave.

Ali je prenos žic varen in varen način plačila?

Da, prenos žic je varen in varen način plačila, saj za zaščito vaše transakcije in osebnih podatkov uporablja žično omrežje in napredne varnostne protokole.