AstroPay Direct Igralnica

AstroPay Direct Igralnica

 • Rich Igralnica
  Metode deponiranja:
  BitcoinPOLiFlexepinEasy EFTSofort
  in več...
  Ocena
  9.9
  Dobrodošli bonus
  100% do 200 + 50 vrtljajev bonus na 1. depozitu
  +18 | Samo novi igralci
 • 22Bet Igralnica
  Metode deponiranja:
  PaySecBank Wire TransferVisaMultibancoFast Bank Transfer
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  122% bonus do 300 €
  +18 | Samo novi igralci
 • Thebes Igralnica
  Metode deponiranja:
  Easy EFTSkrillBitcoinCashlibBank Wire Transfer
  in več...
  Ocena
  9.7
  Dobrodošli bonus
  200% do 300 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • WinnerzOn Igralnica
  Metode deponiranja:
  SkrillMasterCardVisaAstroPay DirectNeteller
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  250% do 1000 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Tangiers Igralnica
  Metode deponiranja:
  NeosurfNeosurfEasy EFTLitecoinVisa
  in več...
  Ocena
  9.2
  Dobrodošli bonus
  100% do 300 USD
  +18 | Samo novi igralci

AstroPay Direct kot alternativna metoda pologa v spletnih igralnicah

Kazalo

AstroPay Direct je pred plačilno kartico, denarnico ter elektronsko bančništvo postala izjemno priljubljena metoda za polog in dvig sredstev v spletnih igralnicah. Omogoča vam varnost, zasebnost ter enostavnost pri izvajanju spletnih transakcij.

Kako deluje AstroPay Direct?

Za uporabo AstroPay Direct metode morate najprej registrirati svoj račun. Postopek je hiter ter enostaven, saj ne zahteva nobene dokumentacije. Ko se prijavite, si lahko napolnite svoj AstroPay račun s katero koli plačilno kartico ali prek bančnega nakazila. Ko imate napolnjen račun, lahko uporabite njegove podatke za polog v spletni igralnici.

 • Pri vnosu podatkov ob nakupu storitev ali izdelkov v spletni trgovini s Kartico
 • Brez vnašanja osebnih podatkov, zaradi uporabe kode – maskirne kartice na vseh prodajnih mestih.
 • Ni davčne obveznosti za kartico uporabnika
 • Z AstroPay kartico lahko plačujete na dva načina, preko sekundarne ali virtualne kartice do katere dostopate preko kontrole razpoložljivega zneska.
 • Samo-omejevanje porabe.

Prednosti uporabe AstroPay Direct metode

Enačba je preprosta - vi varno plačate, spletni ponudnik pa zagotavlja najvišjo raven varnosti vaših osebnih podatkov.

Med prednostmi uporabe AstroPay Direct kot casino metode pologa so:

1. Zasebnost - AstroPay skrbi za zaščito vaših osebnih podatkov, ki so le malo odvisni od vaše banke ali bančne kartice. Vsa transakcijska dokumentacija je varno shranjena in dostopna le uporabniku.

2. Enostavna uporaba - Ni potrebe po posebnih znanjih ali izkušnjah pri uporabi AstroPay Direct. Ko se registrirate, uporabljate svoj račun in plačujete s katere koli naprave, ki ima internetno povezavo.

3. Varnost - AstroPay Direct sistem uporablja najvišje varnostne tehnologije in standarde ter ponuja varnostne funkcije kot so dvostopenjska avtentikacija in SSL enkripcija. To zagotavlja, da se vaše finančne transakcije izvajajo varno in brez strahu pred goljufijo.

Slabosti uporabe AstroPay Direct metode

Kljub mnogim prednostim, ima tudi AstroPay Direct svoje slabosti. Najbolj opazni so naslednji:

1. Omejena uporaba - AstroPay Direct je na voljo samo v omejenem številu spletnih igralnic ter nekaterih državah. Zato je pomembno preveriti, ali jo vaša spletna igralnica podpira, preden se odločite za uporabo.

2. Dajatve - AstroPay Direct pristojbine se gibljejo med 1-3% ter so višje v primerjavi z nekaterimi drugimi metodami plačevanja. To lahko negativno vpliva na vaš interese za uporabo te metode.

3. Omejitev transakcij - AstroPay Direct zaračuna omejitve na polog in dvig prijave. Najmanjša transakcija je 25 €, kar je lahko preveč za nekatere igralce.

Zaključek

AstroPay Direct nudi edinstveno kombinacijo zasebnosti, varnosti in enostavnosti pri izvedbi spletnih transakcij. Kljub nekaterim stroškom, ki jih morate plačati, lahko to metodo priporočimo kot eno izmed primarnih možnosti za polog v spletni igralnici.

AstroPay Direct Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

1. Kaj je AstroPay Direct?

AstroPay Direct je spletni ponudnik plačilnih storitev, ki omogoča varno in enostavno spletno plačevanje v spletnih igralnicah.

2. Kako lahko uporabim AstroPay Direct za nakazilo denarja v spletno igralnico?

Za uporabo AstroPay Direct morate najprej registrirati račun in nanj naložiti denar. Nato izberite AstroPay Direct med plačilnimi metodami v spletni igralnici in izberite želeni znesek za polog. Vpovezava do spletnega mesta AstroPay Direct bo prikazana, kjer boste lahko izvedli plačilo.

3. Ali je AstroPay Direct varna metoda za nakazilo denarja v spletno igralnico?

Da, AstroPay Direct je varna plačilna metoda, ki uporablja visoke standarde varnosti, da zaščiti vaše osebne in finančne podatke. Vsa plačila so procesirana preko šifriranih internetnih povezav in vaši podatki niso nikoli deljeni s spletno igralnico.

4. So za uporabo AstroPay Direct potrebne dodatne pristojbine?

Ne, AstroPay Direct ne zaračunava dodatnih pristojbin ali stroškov za uporabo svojih storitev. Lahko pa obstajajo stroški za prenos denarja iz vašega bančnega računa na vaš račun AstroPay Direct.

5. Na katerih spletnih igralnicah lahko uporabim AstroPay Direct?

AstroPay Direct je na voljo na večini spletnih igralnicah po vsem svetu. Pred uporabo preverite, ali vaša spletna igralnica omogoča uporabo AstroPay Direct kot plačilno metodo.

6. Koliko časa traja, da je denar nakazan na račun v spletni igralnici?

Čas obdelave plačila z AstroPay Directom je zelo hiter, in vaš denar bo dostavljen v nekaj minutah po opravljenem plačilu. Vendar pa lahko spletna igralnica zahteva do 24 ur časa za obdelavo vašega pologa.

7. Katera valuta se uporablja pri uporabi AstroPay Direct?

AstroPay Direct privzeto uporablja ameriške dolarje (USD), vendar nekatere spletne igralnice omogočajo uporabo drugih valut, kot so evri, angleški funti ali japonski jeni.

8. Lahko dvignem denar iz svojega računa v spletni igralnici prek AstroPay Direct?

Ne, AstroPay Direct je namenjen izključno za polaganje denarja na vaš račun v spletni igralnici in ne omogoča dviga denarja. Za dvig dobitkov v spletni igralnici se morate obrniti na druge plačilne metode, kot so bančni prenosi, e-denarnice ali kreditne kartice.