Cryptocurrency Igralnica

Cryptocurrency Igralnica

 • Cashalot.bet Igralnica
  Metode deponiranja:
  CryptoCurrencyMiFinityCredit CardsRapid TransferNeteller
  in več...
  Ocena
  9.7
  Dobrodošli bonus
  200% do 500 € - dobrodošli bonus
  +18 | Samo novi igralci
 • Frank Igralnica
  Metode deponiranja:
  Paysafe CardMoneta.ruGiroPayPerfect MoneyKlarna Instant Bank Transfer
  in več...
  Ocena
  9.8
  Dobrodošli bonus
  100% do 1 000 € Welcome Match Deposit Bonus
  +18 | Samo novi igralci
 • JustBit Igralnica
  Metode deponiranja:
  JetonTetherCryptoPaysafe CardBinance Coin
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  100% do 300 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Bet24Star Igralnica
  Metode deponiranja:
  Online Bank TransferMisterCashePay.bgEPSVisa
  in več...
  Ocena
  9.2
  Dobrodošli bonus
  100% dobrodošli bonus do 3.500 € + 50 brezplačnih vrtljajev
  +18 | Samo novi igralci
 • 24Slots Igralnica
  Metode deponiranja:
  SkrillInteracMuchBetterEcoPayzMiFinity
  in več...
  Ocena
  9.8
  Dobrodošli bonus
  Win777: 100% do 200 €
  +18 | Samo novi igralci

Kripto valuta kot metoda deponiranja igralnic: pregled

Kazalo

Če iščete hiter, zanesljiv in varen način za financiranje svojega spletnega igralniškega računa, boste morda želeli razmisliti o uporabikripto valuta. V zadnjih letih so kripto valute, kot so Bitcoin, Ethereum in Litecoin, pridobile ogromno priljubljenost v svetu spletnih iger na srečo.

Zakaj se torej vedno več igralcev odloča za kripto valute nad tradicionalnimi plačilnimi metodami, kot so kreditne kartice in e-denarnice? Tu je nekaj ključnih prednosti:

1. Skupna anonimnost

Ko uporabljate kripto valute za izdelavo igralniškega polog, vam ni treba razkrivati ​​nobenih osebnih podatkov, kot je vaše ime ali naslov. To je zato, ker so transakcije s kripto valutami popolnoma anonimne in jih ni mogoče zaslediti.

2. Takojšnji depoziti

Ena največjih frustracij uporabe tradicionalnih načinov plačila je čakalna doba za obdelavo depozita. Pri kripto valutah pa se depoziti običajno obdelujejo takoj, kar pomeni, da imate takoj dostop do svojih sredstev.

 • Bitcoin depoziti običajno trajajo le nekaj minut, da razmislijo o vašem računu
 • Depoziti Ethereum se lahko obdelajo v nekaj sekundah
 • Letecoin nahajališča trajajo v povprečju 2 minuti

3. Nizke pristojbine

Bančne stroške in pristojbine za uporabo tretjih plačilnih procesorjev se lahko hitro povečajo in pojedo v svoj proračun za igre na srečo. Pri kripto valutah so transakcijske pristojbine običajno precej nižje, zaradi česar je stroškovno učinkovita možnost kazinoja.

4. Izboljšana varnost

Transakcije s kripto valutami so šifrirane z uporabo kompleksnih algoritmov, zaradi česar so praktično nemogoče vdre ali kraje. To je ključna prednost pred tradicionalnimi plačilnimi metodami, ki lahko postanejo plen kibernetskih napadov in kraje identitete.

Umiki s kripto valutami

Druga prednost uporabe kripto valute v spletnih igralnicah je, da jo lahko uporabite tudi kot metodo umika. Dejansko nekatere spletne igralnice celo ponujajo hitrejše obdelave in nižje pristojbine za umike kripto valute kot za druge načine plačila.

 • Odtegnitve bitcoin običajno trajajo od 1 do 3 ure
 • Odtegnitve Ethereum lahko obdelamo v nekaj minutah
 • Odtegnitve litecoina običajno trajajo 1-2 ure, da se razmislijo v denarnici za kripto valute

Vrste kripto valute, ki jih sprejmejo spletne igralnice

Torej, katere kripto valute lahko uporabite za financiranje svojega igralniškega računa? Medtem ko je bitcoin najbolj sprejete kripto valute, vse več spletnih igralnic zdaj sprejema druge priljubljene kovance, kot so Litecoin, Ethereum in Dogecoin. Nekatere igralnice vam celo omogočajo financiranje računa z več kripto valutami.

Zaključek

Uporaba kripto valute kot metode deponiranja igralnic ima številne prednosti, vključno z anonimnostjo, hitrostjo, nizkimi pristojbinami in izboljšano varnostjo. In z večjim številom spletnih igralnic, ki zdaj sprejemajo kripto valute, nikoli ni bilo lažje začeti igrati svoje najljubše igre. Bodite prepričani, da izberete ugledno igralnico in se seznanite z vhodi in izhodi transakcij s kripto valutami, da boste vaše spletno izkušnjo na srečo čim bolj brezhibno.

Cryptocurrency Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je kripto valuta?

Kripto valuta je digitalna ali virtualna valuta, ki za varnost uporablja kriptografijo. Deluje neodvisno od centralne banke in ga je mogoče neposredno prenesti med posameznike prek omrežja blockchain.

Ali lahko uporabim kripto valute za deponiranje sredstev v spletnih igralnicah?

Da, številne spletne igralnice sprejemajo kripto valute kot metodo depozita. Preverite pri zadevni posebni igralnici, da vidite, katere možnosti sprejemajo.

Kakšne so prednosti uporabe kripto valute za igralnice?

Transakcije s kripto valutami so običajno hitrejše in cenejše od tradicionalnih plačilnih načinov. Poleg tega ponujajo povečano anonimnost in varnost.

Kako nalagam kripto valute v spletni igralnici?

Najprej poskrbite, da igralnica sprejme vašo izbrano kripto valute. Nato želeno količino kripto valute prenesite na imenovani naslov denarnice. Sredstva je treba kmalu zatem napisati na vaš igralni račun.

Ali obstajajo pristojbine, povezane z uporabo kripto valute za igralnice?

Odvisno je od posebne kripto valute in zadevne igralnice. Nekatere kripto valute lahko zaračunajo majhno transakcijsko pristojbino, nekatere igralnice pa lahko zaračunajo pristojbino za obdelavo za transakcije s kripto valutami.

Ali lahko dobim dobičke s kripto valutami?

Da, številne spletne igralnice omogočajo umike prek kripto valute. Preprosto sledite potrebnim korakom za prenos kripto valute iz računa v igralnici na osebno denarnico za kripto valute.

Kakšne so pomanjkljivosti uporabe kripto valute za igralnice?

Vrednosti kripto valute so lahko nestanovitne, kar pomeni, da se lahko vrednost vašega depozita drastično spremeni, preden ga boste uporabili. Poleg tega ne sprejemajo vseh spletnih igralnic, zato so vaše možnosti lahko omejene.