PayPal Igralnica

PayPal Igralnica

 • Players Palace Igralnica
  Metode deponiranja:
  iDebitiDEALPayPalUkasheChecks
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  200% do 200 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Novibet Igralnica
  Metode deponiranja:
  NetellerSkrillMasterCardPayPalSkrill
  in več...
  Ocena
  9.6
  Dobrodošli bonus
  100% do 500 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Argo Igralnica
  Metode deponiranja:
  Alfa ClickLitecoinBitcoinYandex MoneyPrzelewy24
  in več...
  Ocena
  9.9
  Dobrodošli bonus
  100% do 400 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Gamdom Igralnica
  Metode deponiranja:
  TetherSepaVisaBitcoinPaysafe Card
  in več...
  Ocena
  9.7
  Dobrodošli bonus
  15 -odstotni bonus za vračilo (Rakeback)
  +18 | Samo novi igralci
 • Golden Reef Igralnica
  Metode deponiranja:
  MaestroeChecksNetellerinstaDebitEntropay
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  100% do 900 € (trikrat do 300,00 EUR ob prvih treh depozitih)
  +18 | Samo novi igralci

PayPal kot metoda depozita igralnice - prednosti in slabosti

Kazalo

PayPal je eden najpogosteje uporabljenih spletnih plačilnih procesorjev, z milijoni aktivnih uporabnikov po vsem svetu. Ne preseneča, da mnogi igralci igralnic raje ta način za deponiranje in umik sredstev iz svojih računov v igralnicah. V tem članku bomo raziskali prednosti in slabosti uporabe PayPal kot metode deponiranja v igralnici.

Prednosti uporabe PayPal kot metode depozita v igralnici

Obstaja več prednosti uporabe PayPal za igralnice, vključno z:

 • Hitre in enostavne transakcije: S PayPal lahko sredstva takoj položite na svoj igralni račun, ne da bi morali čakati na kakršne koli postopke preverjanja.
 • Visoka raven varnosti: PayPal je eden najbolj varnih načinov plačila, ki so na voljo na spletu. Uporablja napredno tehnologijo šifriranja za zaščito vaših osebnih in finančnih podatkov, pri čemer je varen pred hekerji in drugimi kibernetskimi kriminali.
 • Prilagodljivost: PayPal je sprejet v širokem obsegu spletnih igralnic, tako da ga lahko uporabite za igranje svojih najljubših iger na več spletnih mestih.
 • Brez pristojbin: Večina spletnih igralnic ne zaračunava nobenih pristojbin za uporabo PayPal kot metode depozita.

Slabosti uporabe PayPal kot metode depozita v igralnici

Kot vsak način plačila ima tudi PayPal svoje pomanjkljivosti. Nekatere slabosti uporabe za igralnice vključujejo:

 • Omejena razpoložljivost: PayPal v vseh spletnih igralnicah ni na voljo kot metoda depozita, kar lahko omejuje nekatere igralce.
 • Omejitve umika: Nekatere spletne igralnice omogočajo, da se umiki opravijo le prek PayPala, če je bil polog izveden s to metodo.
 • Pristojbine za pretvorbo valut: Če sredstva deponirate v drugačni valuti kot vaša, bo PayPal zaračunal pristojbino za pretvorbo valute.

PayPal v primerjavi z drugimi metodami depozita igralnic

Ko gre za izbiro metode depozita za spletne igralnice, je na voljo veliko možnosti. Tukaj je opisano, kako se PayPal povečuje z nekaterimi drugimi priljubljenimi metodami depozita:

 • Kreditne in debetne kartice: Kreditne in debetne kartice so splošno sprejete v spletnih igralnicah in imajo podobne čase obdelave kot PayPal. Nekateri izdajatelji kartic pa lahko s to metodo blokirajo transakcije v spletne igralnice in tvegajo krajo goljufij in identitete.
 • Bančni prenosi: Bančni prenosi so varen in varen način za deponiranje sredstev na vaš igralni račun, vendar so lahko počasni in lahko odkupijo pristojbine od vaše banke.
 • E-zastoj: E-denarnice, kot je PayPal, so enostavne za uporabo in ponujajo hitre in varne transakcije. Vendar pa sploh ne bodo sprejeti na spletnih igralnicah.

Zaključek

Na splošno je PayPal priljubljena izbira za depozite na spletnih igralnicah zaradi svoje hitrosti, varnosti in prilagodljivosti. Vendar ni popoln in morda ni najboljša možnost za vse. Če razmišljate o uporabi PayPal za igralnice, preverite razpoložljivost in pristojbine v svojih prednostnih spletnih igralnicah.

PayPal Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

1. Kaj je PayPal in kako deluje?

PayPal je elektronski plačilni sistem, ki vam omogoča pošiljanje in prejemanje denarja prek spleta. Če želite uporabiti PayPal, morate ustvariti račun in ga povezati s svojim bančnim računom ali kreditno/debetno kartico. Nato lahko PayPal uporabite za nakupe ali pošiljanje denarja drugim uporabnikom PayPal.

2. Ali lahko uporabim PayPal za deponiranje sredstev v spletnih igralnicah?

Da, številne spletne igralnice sprejemajo PayPal kot način depozita. To vam omogoča, da uporabite svoj račun PayPal za prenos sredstev na vaš igralni račun in začnete igrati v samo nekaj klikoh.

3. Ali je varno uporabljati PayPal v spletnih igralnicah?

Da, PayPal je varen način plačila in se pogosto uporablja za spletne transakcije. Ko uporabljate PayPal v spletni igralnici, vaše finančne podatke nikoli ne delite s igralnico ali s katerim koli ponudnikom tretjih oseb. To pomaga, da vaše osebne in finančne podatke varujejo.

4. Ali obstajajo pristojbine za uporabo PayPal v spletnih igralnicah?

PayPal lahko za določene transakcije zaračuna majhno pristojbino, na primer konverzije valut ali čezmejna plačila. Vendar večina spletnih igralnic ne zaračuna nobenih dodatnih pristojbin za uporabo PayPal kot metode depozita.

5. Koliko časa traja, da položimo sredstva s PayPal?

Depoziti, ki uporabljajo PayPal, se običajno obdelajo takoj, kar pomeni, da lahko v igralnici začnete igrati takoj. Vendar pa lahko pride do občasnih zamud zaradi varnostnih pregledov ali drugih dejavnikov.

6. Ali lahko dobim dobičke s PayPal?

Da, številne spletne igralnice vam omogočajo, da umaknete dobičke s PayPal. Ko vložite zahtevo za umik, bodo sredstva v nekaj dneh prenesena na vaš PayPal račun.

7. Ali bom upravičen do bonusov za igralnice, če za deponiranje sredstev uporabim PayPal?

Da, večina spletnih igralnic ne izključuje uporabnikov PayPal, da bi sodelovali v njihovih dobrodošlicah ali drugih promocijah. Vendar vedno natančno preberite pogoje, da zagotovite, da ste upravičeni do bonusa.

8. Ali obstajajo posebne omejitve uporabe PayPal v spletnih igralnicah?

Medtem ko je PayPal v spletnih igralnicah splošno sprejet, lahko obstajajo nekatere omejitve, odvisno od vaše države prebivališča ali politik posebne igralnice. Poleg tega lahko nekatere igralnice zahtevajo, da uporabite drugačno metodo umika, če ste deponirali s PayPal. Vedno preverite pogoje igralnice, da zagotovite, da ste seznanjeni z omejitvami ali omejitvami.