Virtual Card Igralnica

Virtual Card Igralnica

 • King Billy Igralnica
  Metode deponiranja:
  WebMoneyNetellerSticPayLitecoinVirtual Card
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  100% do 300 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • KatsuBet Igralnica
  Metode deponiranja:
  TetherEcoPayzSticPayBank Wire TransferNeteller
  in več...
  Ocena
  9.2
  Dobrodošli bonus
  100 bonus vrtljajev na reži lizanje Luc
  +18 | Samo novi igralci
 • Bitstarz Igralnica
  Metode deponiranja:
  MaestroEthereumEcoPayzCashtoCodeVirtual Card
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  100% do 100 € ali 1BTC + 180 brezplačnih vrtljajev
  +18 | Samo novi igralci
 • Bitcoin Igralnica
  Metode deponiranja:
  InteracSkrillInteracBitcoinNeteller
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  100% do 1 BTC, Casino, certificiran za bonus
  +18 | Samo novi igralci

Navidezna kartica kot metoda deponiranja igralnic

Kazalo

Navidezne kartice pridobivajo na priljubljenosti kot depozit in umik za spletne igralnice po vsem svetu. Ker je ta način plačila postal bolj priljubljen, je pomembno poznati prednosti in slabosti. V tem članku razpravljamo o prednostih in slabostih virtualnih kartic kot možnosti plačila v igralnici.

Kaj je virtualna kartica?

Navidezna kartica je digitalna kartica z edinstveno številko kartice, datumom poteka in varnostno kodo. Uporablja se lahko za spletne nakupe, tudi v spletnih igralnicah. Te kartice izdajo ponudniki plačilnih storitev in jih je mogoče povezati z uporabnikovim bančnim računom ali kreditno kartico.

 • Prednosti:
 • Varnost - Virtualne kartice ponujajo dodatno plast varnosti, saj so za enkratno uporabo in jih je mogoče uporabiti le enkrat. Zaradi tega so idealni za izdelavo depozitov in umikov v spletnih igralnicah.
 • Udobnost - Navidezne kartice so enostavne za uporabo in do njih lahko hitro dostopate prek mobilnih ali namiznih naprav.
 • Zasebnost - Ker virtualne kartice niso povezane neposredno z bančnim računom ali kreditno kartico, ponujajo raven anonimnosti pri opravljanju spletnih transakcij.

Medtem ko je pri uporabi virtualnih kartic kot depozita in umika v spletnih igralnicah veliko koristi, obstaja tudi nekaj pomanjkljivosti.

Slabosti:

Ena največjih pomanjkljivosti virtualnih kartic je, da sploh niso splošno sprejete. To bi lahko omejilo vaše odločitve, ko gre za iskanje spletne igralnice, ki sprejema to plačilno metodo. Poleg tega virtualne kartice niso pogosto uporabljeni način plačila, zato bi lahko trajalo nekaj časa, da najdete spletno igralnico, ki jih sprejme.

Druga pomanjkljivost virtualnih kartic je, da imajo lahko višje transakcijske pristojbine v primerjavi z drugimi načini plačila. Preden se odločite za uporabo virtualne kartice, je najbolje raziskati pristojbine, povezane s tem načinom plačila.

Virtualna kartica kot umik

Navidezne kartice niso samo koristne kot metoda depozita; Uporabljajo se lahko tudi za umik dobitkov iz spletnih igralnic. Številni igralci imajo raje virtualne karte kot odtegnitveno možnost, ker so hitre, varne in priročne. Navidezni umiki kartice se običajno obdelajo hitro, tako da lahko dobite v nobenem trenutku zaslužene na vaš račun.

 • Prednosti:
 • Speed ​​- Virtualni umiki kartice se običajno obdelajo hitro, tako da lahko dobite svoje dobitke v kratkem času na vaš račun. To je veliko hitrejše od drugih metod, kot so bančni prenosi.
 • Varnost - Umiki virtualnih kartic ponujajo enako raven varnosti kot depoziti. Lahko ste prepričani, da so vaša sredstva varna in varna.
 • Udobnost - navidezni umiki kartice so enostavni za uporabo in do njih lahko hitro dostopate iz mobilne ali namizne naprave.

Zaključek

Navidezne kartice so priročna in varna možnost plačila za izdelavo depozitov in umikov v spletnih igralnicah. Z višjo stopnjo varnosti in zasebnosti so se virtualne kartice izkazale za prednostno izbiro plačila za številne igralce. Medtem ko sploh niso sprejeti na vseh spletnih igralnicah in imajo lahko višje transakcijske pristojbine, so virtualne kartice odličen alternativni način plačila. Ne glede na to, ali so virtualne kartice prava možnost plačila ali ne, je odvisna od vaših individualnih želja in potreb.

Virtual Card Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

1. Kaj je virtualna kartica?

Navidezna kartica je digitalna različica fizične kreditne ali debetne kartice. Uporablja se za spletna plačila ali transakcije, pri katerih fizična kartica ni potrebna.

2. Ali lahko za deponiranje v spletnih igralnicah uporabim virtualno kartico?

Da, številne spletne igralnice sprejemajo virtualne kartice kot način depozita. To je varen in priročen način za financiranje vašega igralniškega računa, ne da bi razkrili vaše osebne ali finančne podatke.

3. Kako dobim virtualno kartico?

Navidezno kartico lahko dobite od svoje banke ali finančne institucije. Druga možnost je, da obstaja veliko ponudnikov tretjih oseb, ki ponujajo storitve navideznih kartic.

4. Ali obstaja pristojbina za uporabo virtualne kartice v spletnih igralnicah?

Odvisno je od igralnice in ponudnika virtualnih kartic. Nekateri ponudniki lahko zaračunajo pristojbino za uporabo svojih storitev, nekatere igralnice pa lahko zaračunajo tudi pristojbino za depozit za uporabo virtualne kartice. Pred depozitom preverite pogoje in pogoje.

5. Ali je varno uporabljati virtualno kartico za spletne igre na srečo?

Uporaba virtualne kartice za spletne igre na srečo je varna in varna, saj zagotavlja dodatno plast zaščite za vaše osebne in finančne podatke. Vendar je pomembno, da uporabite samo ugledne ponudnike virtualnih kartic in spletne igralnice, da zagotovite varnost vaših sredstev in informacij.

6. Ali lahko dobim dobiček z virtualno kartico?

Odvisno je od politike umika v igralnici. Nekatere igralnice lahko omogočijo umik na virtualne kartice, druge pa morda zahtevajo drugačno metodo umika. Pred depozitom preverite možnosti za umik igralnice.

7. Ali obstajajo omejitve zneska, ki ga lahko odložim s pomočjo virtualne kartice?

Odvisno je od ponudnika virtualnih kartic in omejitev depozita v igralnici. Nekateri ponudniki virtualnih kartic lahko naložijo omejitve za znesek, ki ga lahko odložite, nekatere igralnice pa imajo lahko tudi svoje meje depozita. Pred depozitom preverite omejitve depozita.