Barclays Igralnica

Barclays Igralnica

 • Novibet Igralnica
  Metode deponiranja:
  NetellerSkrillMasterCardPayPalSkrill
  in več...
  Ocena
  9.6
  Dobrodošli bonus
  100% do 500 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Irish Luck Igralnica
  Metode deponiranja:
  VisaUkashBank Wire TransferMasterCardSkrill
  in več...
  Ocena
  9.8
  Dobrodošli bonus
  111% do 1,111 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Joo Igralnica
  Metode deponiranja:
  iDebitEthereumiDebitPaysafe CardSkrill
  in več...
  Ocena
  9.8
  Dobrodošli bonus
  150% do 500 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • 3Dice Igralnica
  Metode deponiranja:
  UkashChequeNetellerEcoPayzOKPay
  in več...
  Ocena
  9.8
  Dobrodošli bonus
  200% do 200 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Bwin Igralnica
  Metode deponiranja:
  WebMoneyMasterCardelectronic transferEntropayMultibanco
  in več...
  Ocena
  9.7
  Dobrodošli bonus
  200% do 200 USD
  +18 | Samo novi igralci

Barclays kot polog in umik za spletne igralnice

Kazalo

Barclays je večnacionalna finančna institucija, ki svojim strankam ponuja spletne bančne storitve. Zaradi enostavnosti uporabe in zanesljivosti so številne spletne igralnice vključile Barclays kot metodo depozita in umika. Spodaj vam bomo zagotovili vse potrebne informacije o uporabi Barclays pri deponiranju in umiku iz spletne igralnice.

Deponiranje z barclays v spletnih igralnicah

Uporaba Barclays kot metode depozita v spletni igralnici je razmeroma preprosta. Najprej se morate registrirati pri spletni igralnici, ki sprejema Barclays kot plačilni način. Nato se pomaknite do oddelka blagajne v igralnici in izberite Barclays kot svoj želeni način depozita. Po tem vnesite znesek, ki ga želite položiti, in igralnica vas bo preusmerila na varno spletno mesto Barclays. Vnesite svoje podatke o spletnem bančništvu Barclays in potrdite transakcijo. Depoziti, narejeni prek Barclays v spletnih igralnicah, so običajno trenutni.

Druga perk uporabe Barclays kot metode depozita je visoka meja depozita. Večina spletnih igralnic ima običajno minimalno zahtevo po deponiranju 10 funtov, vendar se največja omejitev depozita med plačilnimi načini spreminja. Največja omejitev depozita pri uporabi Barclays je višja od večine drugih plačilnih načinov, kar je koristno za visoke valje in igralce, ki radi igrajo na visokih deležih.

 • Depoziti, narejeni prek Barclays, so skoraj takojšnje.
 • Barclays ima visoko največjo mejo depozita.

Umik z Barclays v spletnih igralnicah

Umik prek Barclays v spletnih igralnicah je enako enostavno kot deponiranje. Pomembno pa je opozoriti, da ne morejo vse spletne igralnice ponuditi Barclays kot način umika, zato se predhodno preverite s igralnico. Če se želite umakniti s pomočjo Barclaysa, se pomaknite do blagajne v igralnici in izberite Barclays kot metodo umika. Nato vnesite znesek, ki ga želite umakniti, in sredstva je treba naložiti na vaš račun Barclays. Umiki, narejeni prek Barclaysa, lahko trajajo med 2-5 delovnih dni.

Druga prednost uporabe Barclays kot metode umika je, da ne zaračunavajo nobenih pristojbin za transakcije. Vendar pa lahko nekatere spletne igralnice zaračunajo pristojbino za umik, zato je bistveno, da se najprej preverite z njimi.

Ali je Barclays varen za spletne transakcije s igralnico?

Barclays je priznana finančna institucija s trdnimi uspešnicami za varnost in varnost. Uvedli so napredno tehnologijo šifriranja, da bi svojim strankam zagotavljali varne bančne storitve. Zato lahko domnevamo, da je uporaba Barclaysa kot depozita ali umika v spletni igralnici varna in varna.

 • Umiki, narejeni z uporabo Barclays, lahko trajajo med 2-5 delovnimi dnevi.
 • Barclays ne zaračuna nobenih pristojbin za umike.
 • Barclaysovi varnostni ukrepi zagotavljajo varne in varne spletne transakcije.

Pomoč strankam

Če imate težave z uporabo Barclaysa kot plačilnega načina v spletni igralnici, imajo odlično podporo strankam. Do njih lahko pridete po telefonu, e -pošti ali klepetu v živo. Poleg tega imajo na svojem spletnem mestu obsežen razdelek s pogostimi vprašanji, kjer najdete odgovore na večino vprašanj v zvezi z njihovimi bančnimi storitvami.

 • Barclays ponuja odlično podporo strankam po telefonu, e -pošti ali klepetu v živo.
 • Njihovo spletno mesto ima obsežen razdelek s pogosta vprašanja.

Zaključek

Na splošno je Barclays odličen način plačila za spletne transakcije s igralnicami, z visokimi omejitvami depozitov in umika, varnimi bančnimi storitvami in odlično podporo strankam. Kljub temu je nujno zagotoviti, da spletna igralnica, ki jo igrate, sprejme Barclays kot možnost plačila, preden deponira ali umakne sredstva.

Barclays Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Barclays in kako deluje?

Barclays je večnacionalna banka s sedežem v Londonu v Veliki Britaniji. Kot plačilni način deluje tako, da uporabnikom omogoča prenos sredstev z svojih bančnih računov na svoje igralniške račune.

Ali lahko uporabim Barclays za nalaganje v spletnih igralnicah?

Da, Barclays je priljubljen in splošno sprejet način plačila med spletnimi igralnicami.

Ali je varno uporabljati Barclays v spletnih igralnicah?

Da, Barclays je zelo varen način plačila in spletne igralnice uporabljajo sodobne metode šifriranja za zaščito finančnih informacij uporabnikov.

Ali obstaja minimalni ali najvišji znesek depozita pri uporabi Barclays v spletnih igralnicah?

To je odvisno od politik posameznih igralnic. Nekatere igralnice imajo minimalne ali največje zneske vlog, druge pa nimajo omejitev.

Koliko časa traja, da se moj polog obdela?

Depoziti, narejeni z uporabo barclays, se običajno obdelujejo takoj, vendar se to lahko razlikuje glede na politike posameznih igralnic.

Ali lahko dobim dobičke s pomočjo Barclaysa?

Da, večina spletnih igralnic omogoča uporabnikom, da umaknejo svoje dobitke s pomočjo Barclaysa.

Ali obstajajo pristojbine, povezane z uporabo Barclays kot plačilnega načina?

Barclays uporabnikom ne zaračuna nobenih pristojbin za izdelavo depozitov ali umikov v spletnih igralnicah. Vendar imajo lahko posamezne igralnice svoje pristojbine in politike.

Kaj naj storim, če naletim na kakršne koli težave, ko uporabljam Barclays v spletni igralnici?

Če med uporabo Barclaysa v spletni igralnici naletite na kakršne koli težave, se za pomoč obrnite na ekipo za podporo strankam Casino.