BOKU Igralnica

BOKU Igralnica

 • 22Bet Igralnica
  Metode deponiranja:
  PaySecBank Wire TransferVisaMultibancoFast Bank Transfer
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  122% bonus do 300 €
  +18 | Samo novi igralci
 • No Bonus Igralnica
  Metode deponiranja:
  SkrillNetellerSofortNetellerInterac
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  200% do 300 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • NetBet Igralnica
  Metode deponiranja:
  SkrillBank Wire TransferiDEALSkrillWire Transfer
  in več...
  Ocena
  9.1
  Dobrodošli bonus
  150% do 150 €
  +18 | Samo novi igralci
 • 1xBet Igralnica
  Metode deponiranja:
  FacturaMoneta.ruTicket PremiumOtopayPrivat24
  in več...
  Ocena
  9.2
  Dobrodošli bonus
  200% do 400 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • All British Igralnica
  Metode deponiranja:
  VisaPaysafe CardMasterCardNetellerBank Wire Transfer
  in več...
  Ocena
  9.9
  Dobrodošli bonus
  200% do 200 USD
  +18 | Samo novi igralci

Boku kot metoda depozita v igralnici

Kazalo

Boku je mobilna plačilna storitev, ki uporabnikom omogoča, da v spletnih igralnicah delajo depozite v spletnih igralnicah s svojim telefonskim računom. Ta način plačila postaja vse bolj priljubljen zaradi svoje udobje in enostavnosti uporabe. Toda, ali je Boku dobra izbira za igralce igralnic?

V tem pregledu bomo raziskali prednosti in slabosti uporabe Boku kot metode deponiranja igralnic, pa tudi njegovo primernost za različne vrste igralcev.

Prednosti uporabe Boku kot metode deponiranja igralnic

Obstaja več prednosti uporabe Boku kot metode depozita za igralnice:

 • Udobnost: Boku igralcem omogoča hitro in enostavno financiranje svojih igralniških računov z uporabo svojega mobilnega telefona. To pomeni, da jim ni treba vnesti podatkov o kreditni kartici ali se prijaviti na račun e-denarnice.
 • Varnost: Boku je varen način plačila, saj igralcem ni treba predložiti občutljivih finančnih informacij v igralnici. Namesto tega so vse transakcije preverjene z edinstveno kodo PIN, poslano na njihov telefon.
 • Dostopnost: Boku je na voljo vsem, ki imajo mobilni telefon, ne glede na njihovo kreditno zgodovino ali bančni status.
 • Nizke omejitve: Boku ima razmeroma nizke meje deponiranja, kar je lahko koristno za igralce, ki želijo nadzorovati svojo porabo v spletnih igralnicah.

Slabosti uporabe Bokuja kot metode deponiranja igralnic

Medtem ko je Boku lahko za nekatere igralce priročna možnost, je treba upoštevati tudi nekaj pomanjkljivosti:

 • Omejitve umika: Za razliko od drugih plačilnih načinov Boku ni mogoče uporabiti za umik sredstev z računa za igralnice. To pomeni, da bodo morali igralci najti alternativno metodo umika, ki lahko vključuje pristojbine ali daljši čas obdelave.
 • Nizke omejitve: Medtem ko so omejitve nizke deponiranja lahko koristne za nekatere igralce, so lahko tudi frustrirajoče za visoke valje, ki želijo polaganje in igrati z večjimi zneski.
 • Razpoložljivost: Boku še ni splošno sprejet v spletnih igralnicah, zato bodo igralci morda morali opraviti nekaj iskanja, da bi našli igralnico, ki sprejme to metodo plačila. Vendar vse več igralnic začenja ponujati Boku kot možnost.

Je Boku dobra izbira za igralce igralnic?

Ali je Boku dobra izbira za igralce igralnic ali ne, bo odvisno od njihovih individualnih preferenc in okoliščin. Igralci, ki dajejo prednost udobju, hitrosti in varnosti, se lahko zdi, da je Boku idealen način plačila za financiranje njihovih računov za igralnice.

Vendar pa lahko igralci, ki želijo umakniti svoje igralnice po isti metodi, Boku omejujejo, saj ga ni mogoče uporabiti za umike. Poleg tega se lahko igralci, ki želijo polog in igrati z velikimi količinami denarja, z nizkimi omejitvami depozitov omejujejo.

Zaključek

Če povzamemo, je Boku lahko priročen in varen način plačila za financiranje spletnih računov za igralnice. Ponuja hitre in enostavne depozite, nizke omejitve deponiranja in izboljšane varnostne ukrepe. Vendar se morajo igralci zavedati omejitev tega načina plačila, zlasti nezmožnosti umika sredstev. Kot vedno je za igralce pomembno, da izberejo način plačila, ki ustreza njihovim individualnim potrebam in željam.

BOKU Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Boku?

Boku je način plačila, ki uporabnikom omogoča, da prek svojih mobilnih telefonov opravljajo spletne nakupe in plačila. Je enostavno, hitro in varno.

Kako deluje Boku?

Če želite plačati s pomočjo Bokuja, morate samo izbrati Boku kot način plačila in vnesti številko mobilnega telefona. V telefonu boste prejeli edinstveno kodo, ki jo morate vnesti na plačilno stran za potrditev transakcije. Znesek se bo nato zaračunal za vaš račun za mobilni telefon.

Ali je Boku varen način za nalaganje sredstev v spletne igralnice?

Da, Boku je varen način za nalaganje sredstev v spletne igralnice. Uporablja napredno tehnologijo šifriranja za zagotovitev, da bodo vaši osebni in finančni podatki varni in zasebni.

Ali lahko uporabim Boku, da umaknem svoje dobitke?

Ne, Boku ni mogoče uporabiti za umik dobitkov iz spletnih igralnic. Za umik svojih dobitkov boste morali uporabiti drugačen način plačila, na primer bančni prenos ali e-denarnico.

Ali obstajajo pristojbine pri uporabi bokuja?

Da, pri uporabi bokuja lahko pride do pristojbin. Pristojbine bodo odvisne od spletne igralnice, ki jo uporabljate, in vašega ponudnika mobilnih telefonov. Pred plačilom je priporočljivo preveriti obe strani.

Kakšne so prednosti uporabe Bokuja?

Nekatere prednosti uporabe Boku vključujejo njegovo enostavnost uporabe, hitrost transakcij in visoko raven varnosti. Ni vam treba posredovati nobenih osebnih ali finančnih podatkov, plačilo pa se obdela takoj.

Ali obstajajo omejitve pri uporabi Bokuja?

Da, pri uporabi Boku obstajajo omejitve. Največji znesek, ki ga lahko odložite s pomočjo Bokuja, je običajno med 10 do 30 funtov, odvisno od spletne igralnice. Boku tudi v vseh državah ni na voljo, zato morate preveriti, ali je pred uporabo podprte v vaši državi.

Ali lahko prekličem transakcijo Boku?

Ne, ko je bila obdelana, ni mogoče preklicati transakcije Boku. Če imate kakršne koli težave s transakcijo, se boste morali obrniti na skupino za podporo strankam v spletu.