BP Igralnica

BP Igralnica

 • 22Bet Igralnica
  Metode deponiranja:
  PaySecBank Wire TransferVisaMultibancoFast Bank Transfer
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  122% bonus do 300 €
  +18 | Samo novi igralci
 • 1xBet Igralnica
  Metode deponiranja:
  FacturaMoneta.ruTicket PremiumOtopayPrivat24
  in več...
  Ocena
  9.2
  Dobrodošli bonus
  200% do 400 USD
  +18 | Samo novi igralci

Uvod

Kazalo

BP, kratka za britansko nafto, je priljubljeno naftno in plinsko podjetje, znano po svojem svetovnem poslovanju in ugledu. Vendar veliko ljudi ne ve, da se BP lahko uporablja tudi kot metoda depozita in umika v spletnih igralnicah.

V tem članku si bomo podrobneje preučili prednosti in omejitve uporabe BP, da boste lažje odločili, ali gre za izvedljivo možnost za vaše potrebe po spletnih igrah na srečo.

Prednosti uporabe BP kot metode deponiranja igralnic

Ena glavnih prednosti uporabe BP je njena dostopnost in udobje. Kot uveljavljeno multinacionalno podjetje ima BP obsežno mrežo plačilnih kanalov, ki so na voljo v večini držav po vsem svetu, vključno s tistimi, kjer so spletne igre na srečo zakonito.

Druga pomembna prednost uporabe BP je varnost, ki ima njegov ugled. BP je javno trgovano podjetje z močnim ugledom, ki zagotavlja, da so vaši osebni podatki in sredstva varni in varni.

 • Dostopen in priročen način plačila
 • Varne in zanesljive transakcije
 • Ni dodatnih pristojbin za uporabo BP kot možnosti plačila
 • Takojšnji nahajališči in hitri umiki

Slabosti uporabe BP kot metode deponiranja igralnic

Ena glavnih pomanjkljivosti uporabe BP je omejena razpoložljivost spletnih igralnic, ki jo sprejemajo. Medtem ko je BP ugledno podjetje z veliko prisotnostjo, ga le nekaj spletnih igralnic vključuje na seznam možnosti plačila.

Druga pomanjkljivost je, da lahko umiki z uporabo BP trajajo dlje kot druge metode, kot so e-denarnice ali kreditne kartice. To je zato, ker lahko BP zahteva dodatne postopke preverjanja, da se zagotovi varnost transakcije.

Nazadnje uporaba BP morda ni najbolj stroškovno učinkovita možnost za nekatere igralce, saj ne ponuja ekskluzivnih promocij ali popustov za uporabnike spletnih igralnic.

 • Omejena razpoložljivost v smislu spletnih igralnic
 • Umiki lahko trajajo dlje časa
 • Brez ekskluzivnih promocij ali popustov za uporabo BP kot možnosti plačila

Uporaba BP v spletnih igralnicah

Medtem ko BP ni ena najbolj priljubljenih možnosti plačil v spletnih igralnicah, je za nekatere igralce še vedno lahko izvedljiva izbira. Če želite uporabiti BP za deponiranje ali umik sredstev, boste morali najprej najti spletno igralnico, ki jo sprejme.

Ko potrdite, da je BP možnost plačila, se boste morali prijaviti na račun s igralnico in se pomakljati na blagajno. Od tam boste pozvani, da svoj BP račun povežete s igralnico in sprožite transakcijo.

 • Poiščite spletno igralnico, ki sprejema BP
 • Prijavite se na račun
 • Pomaknite se na stran blagajne in povežite svoj BP račun
 • Sprožiti transakcijo

Zaključek

Uporaba BP kot depozita igralnice in metoda umika je lahko priročna in varna možnost za nekatere igralce. Pomembno pa je upoštevati omejitve, kot so omejena razpoložljivost in daljši čas obdelave umika.

Če iščete način plačila, ki je splošno sprejet in ponuja ekskluzivne promocije ali popuste, BP morda ni najboljša izbira za vas. Če pa so dostopnost, udobje in varnost vaša glavna prioriteta, bi bila BP lahko odlična možnost.

BP Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je BP kot plačilni način za spletne igralnice?

BP stoji za BPay Group Limited, ki je avstralski plačilni sistem, ki uporabnikom omogoča, da deponirajo denar v spletnih igralnicah in opravljajo druga plačila z le nekaj kliki.

Kako uporabiti BP kot način deponiranja v igralnici?

Najprej se morate registrirati pri BP in povezati svoj bančni račun z računom BP. Nato lahko BP izberete kot način plačila v spletni blagajni za igralnice, vnesete znesek, ki ga želite položiti, in potrdite transakcijo.

Kakšne so prednosti uporabe BP kot metode depozita v spletnih igralnicah?

BP je varen, hiter in priročen način plačila, ki uporabnikom omogoča, da opravijo spletna plačila, ne da bi razkrili podatke o svojih bančnih računih. Poleg tega se transakcije BP obdelujejo v realnem času, kar pomeni, da bodo vaši depoziti takoj pripisani na vaš igralni račun.

Ali obstajajo pristojbine, povezane z uporabo BP kot metode deponiranja igralnic?

BP za vsako plačilo zaračuna transakcijsko pristojbino v višini 2,1%, kar je v primerjavi z drugimi plačilnimi načini razmeroma visoko. Vendar lahko nekatere spletne igralnice ponujajo posebne promocije ali bonuse za uporabo BP kot metode depozita.

Ali je BP na voljo v vseh državah?

Ne, BP je na voljo samo v Avstraliji in ga je mogoče uporabiti le za plačila v avstralskih dolarjih.

Ali je varno uporabljati BP kot način deponiranja igralnic?

Da, uporaba BP kot metode deponiranja igralnic je varna, saj ga ureja avstralska komisija za vrednostne papirje in naložbe in uporablja napredne varnostne ukrepe za zaščito informacij in transakcij uporabnikov.

Ali lahko dobim dobiček s pomočjo BP?

Ne, BP se lahko uporablja samo za vložitev depozitov v spletnih igralnicah. Če želite umakniti svoje dobitke, boste morali uporabiti alternativni način plačila, na primer bančni prenos ali e-denarnico.

Kakšne so omejitve depozita za BP v spletnih igralnicah?

Omejitve depozita za BP se lahko razlikujejo glede na spletno igralnico in banko uporabnika. Vendar je največja dnevna omejitev transakcij za BP 10.000 USD.