Circle Igralnica

Circle Igralnica

 • IVI Igralnica
  Metode deponiranja:
  MasterCardAmerican ExpressPerfect MoneyDiners Club InternationalLitecoin
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  200% do 300 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • GetSlots Igralnica
  Metode deponiranja:
  Paysafe CardTetherLitecoinMaestroEthereum
  in več...
  Ocena
  9.8
  Dobrodošli bonus
  100% do 500 € + 100 brezplačnih vrtljajev, 1. bonus depozita
  +18 | Samo novi igralci
 • Grand Mondial Igralnica
  Metode deponiranja:
  EutellerSwedbankGiroPayinstaDebitSkrill
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  200% do 100 €
  +18 | Samo novi igralci

Krog kot metoda deponiranja igralnic: obsežen pregled

Kazalo

Priljubljenost spletnih igralnic je olajšala in bolj priročna igralcem, da uživajo v svojih najljubših igralnicah, ne da bi morali zapustiti udobje svojih domov. Posledično se je znatno povečalo število načinov plačila, ki jih lahko igralci uporabijo za financiranje svojih računov. Ena takšnih metod je Circle, digitalna plačilna platforma, ki uporabnikom omogoča pošiljanje, prejemanje in zadrževanje več valut.

Deponiranje sredstev s krogom

Postopek odlaganja sredstev s krogom je razmeroma preprost in preprost. Ko boste ustvarili račun, boste morali na svoj krog povezati možnost plačila, na primer na bančni račun ali kreditna kartica. Ko to storite, lahko začnete depozit na svoj igralni račun tako, da na računu kroga izberete možnost \ "Pošlji denar \" in vnesete ustrezne podrobnosti, vključno z zneskom in podatki prejemnika. Nato boste prejeli potrditev prenosa, sredstva pa naj bi se v nekaj minutah odražala na vašem igralniškem računu.

Ena od prednosti uporabe kroga kot metode deponiranja igralnic je, da ponuja takojšnje depozite. To pomeni, da lahko takoj začnete igrati svoje najljubše igre, ne da bi morali počakati, da se sredstva razčistijo.

 • Takojšnji depoziti
 • Enostaven za uporabo
 • Podpira več valut

Vendar je ena od pomembnih pomanjkljivosti uporabe kroga ta, da ne ponuja popolne anonimnosti. Circle od uporabnikov zahteva, da med postopkom prijave posredujejo osebne in finančne podatke, zaradi česar je manj privlačen za uporabnike, ki cenijo njihovo zasebnost.

Umik sredstev s krogom

Circle omogoča tudi uporabnikom, da iz svojih računov v igralnicah umaknejo svoje dobitke neposredno na svoje račune Circle. Če želite sprožiti umik, boste morali na računu kroga izbrati možnost \ "Prejemati denar \", vnesti ustrezne podrobnosti, vključno z zneskom, plačilo pa bo obdelano v nekaj minutah.

Podobno kot depoziti, tudi Circle ponuja takojšnji umiki, kar pomeni, da boste imeli sredstva na računu Circle skoraj takoj. Pomembno pa je opozoriti, da krog zaračuna pristojbino za umike, ki se lahko razlikujejo glede na določeno igralnico in znesek umika.

 • Takoj umiki
 • Nizke pristojbine
 • Varen in zanesljiv

Druga prednost uporabe kroga kot metode umika v igralnici je odlične varnostne funkcije, ki jih ponuja. Circle za zaščito uporabniških podatkov uporablja napredno tehnologijo šifriranja in večfaktorsko preverjanje pristnosti in zagotavlja zasebnost in varnost vseh transakcij.

Prednosti in slabosti kroga kot metode deponiranja igralnic

Če povzamemo, je Circle priročen in zanesljiv način plačila za igralce, ki želijo hitro in enostavno financirati svoje igralniške račune. Takojšnji depoziti in umiki, nizke pristojbine in podpora za več valut so za številne uporabnike privlačna možnost. Vendar pa lahko zahteva po osebnih in finančnih podatkih ter pomanjkanje popolne anonimnosti nekatere igralce odvrne.

 • Prednosti:
  • Takojšnji depozit in umiki
  • Nizke pristojbine
  • Varen in zanesljiv
  • Podpira več valut
 • Slabosti:
  • Zahteva osebne in finančne podatke
  • Brez popolne anonimnosti

Zaključek

Na splošno je Circle solidna možnost plačila za igralce, ki iščejo hiter, varen in zanesljiv način za financiranje svojih igralniških računov. S svojimi takojšnjimi depoziti in umiki, nizkimi pristojbinami in odličnimi varnostnimi funkcijami ni čudno, da vse več igralnic dodaja krog na svoj seznam možnosti plačila. Čeprav igralcev, ki cenijo svojo zasebnost, za večino uporabnikov morda ni najboljša izbira, je Circle odlična izbira za igralniške vloge in umike.

Circle Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je krog?

Circle je plačilna platforma P2P, ki olajša prenos sredstev med posamezniki in podjetji. Omogoča vam pošiljanje in prejemanje denarja takoj, varno in brezplačno.

Ali lahko uporabim krog za nalaganje sredstev v igralnico?

Da, krog se lahko uporabi kot varen in varen način za nalaganje denarja na svoj igralni račun. Številne spletne igralnice sprejemajo krog kot način plačila.

Ali je krog zanesljiv način plačila za spletne igralnice?

Da, Circle je zanesljiv način plačila za spletne igralnice, saj uporablja močno šifriranje za zaščito vaših finančnih informacij in ponuja 24/7 preprečevanje goljufij. Krog ureja tudi organ za finančno poslovanje v Veliki Britaniji.

Ali moram ustvariti račun za uporabo kroga v spletnih igralnicah?

Da, preden ga boste lahko uporabili za deponiranje denarja v spletno igralnico, boste morali ustvariti krožni račun. Postopek je hiter in enostaven in lahko financirate svoj Circle račun s pomočjo bančnega računa ali kreditne/debetne kartice.

Ali obstajajo pristojbine za uporabo kroga v spletnih igralnicah?

Circle ne zaračunava pristojbin za uporabo svoje platforme za prenos sredstev. Vendar pa lahko nalaga pristojbine za spletno igralnico, za katero odlagate denar, zato je pomembno preveriti njihove pogoje.

Koliko časa traja deponiranje sredstev s krogom v spletni igralnici?

Depoziti, narejeni s krogom, so običajno takojšnje, zato naj bodo sredstva na voljo na vašem igralniškem računu takoj, ko potrdite depozit.

Ali lahko dobim dobiček s krogom?

Odvisno je od določene spletne igralnice. Nekatere igralnice omogočajo umike s pomočjo kroga, druge pa morda zahtevate, da se umaknete z alternativnim načinom plačila. Preverite pogoje igralnice za informacije o njihovi politiki umika.

Kaj naj storim, če naletim na kakršne koli težave, ko uporabljam krog v spletni igralnici?

Če imate kakršne koli težave, ko uporabljate krog v spletni igralnici, se za pomoč obrnite na ekipo za podporo strankam v igralnici. Prav tako se lahko obrnete na podporo strankam za pomoč pri vseh težavah, povezanih z vašim računom Circle.