Commonwealth Igralnica

Commonwealth Igralnica

 • Drake Igralnica
  Metode deponiranja:
  Direct CashChequeSkrillQuick CashBank Wire Transfer
  in več...
  Ocena
  9.1
  Dobrodošli bonus
  100% do 200 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Mega Igralnica
  Metode deponiranja:
  ChequePaysafe CardSofortNetellerSkrill
  in več...
  Ocena
  9.2
  Dobrodošli bonus
  30 dodatnih vrtljajev na reži Starburst
  +18 | Samo novi igralci
 • Bella Vegas Igralnica
  Metode deponiranja:
  SkrillVisaSkrillEcoCardNeteller
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  320% bonus za deponiranje + 45 bonus.
  +18 | Samo novi igralci
 • Villento Igralnica
  Metode deponiranja:
  SwedbankSkrillKalibra CardPostepayPayPal
  in več...
  Ocena
  9.2
  Dobrodošli bonus
  20 $ brezplačni bonus + 218% ujema do 436 USD (Up to € 1 000 Welcome Bonus on the first 5 Deposits)
  +18 | Samo novi igralci

Prednosti uporabe Commonwealtha kot metode deponiranja igralnic

Kazalo

Če iščete hiter in varen način financiranja računa spletnega igralnice, je Commonwealth odlična možnost, ki jo želite razmisliti. S skupno prebivalstvom več kot 2,4 milijarde ljudi, od katerih so mnogi navdušeni igralci na spletnih igralnicah, ne preseneča, da je Commonwealth postala tako priljubljena izbira za depozite in umike.

Kaj je Commonwealth?

Commonwealth, znan tudi kot Skupnost narodov, je združenje 54 neodvisnih držav članic, med katerimi so večina nekdanjih ozemljev Britanskega cesarstva.

Države članic Commonwealtha imajo skupni cilj, ki je spodbujanje demokracije, miru, trajnostnega razvoja in kulturne raznolikosti. Poleg tega imajo številne države skupno valuto, ki je britanski funt šterling.

Ker številne spletne igralnice sprejemajo britanski funt Sterling kot valuto, je igralci iz držav članic Commonwealtha enostavno deponirati in odvzeti sredstva z njihovih računov v igralnicah.

Prednosti uporabe Commonwealtha kot metode deponiranja igralnic

 • Varnost: Commonwealth je znan po tem, da ima močan in stabilen finančni sistem, kar pomeni, da so vaši depoziti in umiki varni. Poleg tega številne spletne igralnice uporabljajo šifriranje SSL za zaščito vaših osebnih in finančnih podatkov.
 • Hitro in enostavno: Odlaganje in umik sredstev iz vašega spletnega računa za igralnice z uporabo Commonwealtha je hitro in enostavno. Depozit lahko naredite v nekaj minutah, umiki pa običajno trajajo do 24 ur.
 • Brez pristojbin: Nekateri spletni načini plačila zaračunavajo pristojbine za depozite in umike. Pri Commonwealthu vam ni treba skrbeti za nobene skrite pristojbine.
 • Široko sprejeto: Ker številne spletne igralnice sprejemajo britanski funt Sterling, ki je valuta, ki jo uporabljajo številne države članice Commonwealtha, je enostavno najti igralnico, ki sprejme Commonwealtha kot depozit in umik.
 • Visoke meje: Commonwealth je odlična možnost za visoke valje, ki želijo narediti velike vloge in umike. Ker je Commonwealth zaupanja vreden in zanesljiv način plačila, številne spletne igralnice ponujajo visoke omejitve depozitov in umika za igralce, ki uporabljajo to metodo.

Kako deponirati in odvzeti sredstva s pomočjo Commonwealtha

Odlaganje in umik sredstev z vašega spletnega računa za igralnice z uporabo Commonwealtha je enostavno. Preprosto sledite tem korakom:

1. Prijavite se v svoj spletni igralni račun in pojdite v razdelek blagajne.

2. Kot depozit ali umik izberite „Commonwealth“.

3. Vnesite znesek, ki ga želite položiti ali umakniti.

4. Za dokončanje transakcije sledite navodilom na zaslonu.

Zaključek

Commonwealth je varen, hiter in enostaven način plačila za spletne igralce v igralnicah. Brez skritih pristojbin in visokih omejitev depozita in odtegnitve je odlična možnost tako za priložnostne igralce kot za visoke valje. Če ste iz države članice Skupnosti in iščete zanesljivo depozitno in umik metode, je vsekakor vredno razmisliti o Commonwealthu.

Commonwealth Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Commonwealth kot metoda deponiranja igralnic?

Commonwealth je način plačila, ki igralcem omogoča, da deponirajo sredstva na svoje igralniške račune s pomočjo njihovega bančnega računa, povezanega z njihovim sistemom spletnega bančništva.

Katere igralnice sprejemajo Commonwealth kot metodo deponiranja?

Commonwealth sprejemajo številne ugledne spletne igralnice, vključno z, vendar ne omejeno na: Bet365, Ladbrokes, William Hill, Paddy Power in Betfair.

Ali je varno uporabljati Commonwealth kot način deponiranja igralnic?

Da, Commonwealth je varen in varen način plačila za spletne vloge za igralnice. Transakcije so šifrirane in upoštevajo stroge varnostne ukrepe za zaščito osebnih in finančnih podatkov uporabnikov.

Kakšen je minimalni znesek depozita za uporabo Commonwealtha v spletnih igralnicah?

Najmanjši znesek depozita za uporabo Commonwealtha kot metode deponiranja igralnic se razlikuje med igralnicami, vendar se običajno giblje med 10 in 20 USD.

Koliko časa traja, da se sredstva pojavijo v mojem spletnem računu za igralnice?

Sredstva, deponirana prek Commonwealtha, se običajno pojavijo v računih igralcev takoj. Vendar bi lahko trajalo malo dlje, da igralnica obdela transakcijo, ki bi lahko trajala od nekaj minut do nekaj ur.

Ali obstajajo pristojbine, povezane z uporabo Commonwealtha kot metode depozita?

Commonwealth je brezplačen za večino spletnih kazinojev. Vendar je vedno najbolje preveriti pri operaterju igralnic, da preverite, ali veljajo kakršne koli transakcijske pristojbine.

Ali lahko odvzamem dobičke s pomočjo Commonwealtha?

Ne, Commonwealth je način plačila za deponiranje sredstev. Če želite umakniti svoje dobitke, boste morali izbrati alternativno metodo, na primer bančni prenos ali kreditna/debetna kartica.

Ali se moram registrirati za Commonwealth, preden ga uporabim kot metodo depozita za spletne igralnice?

Da, pred uporabo Commonwealth Bank of Australia morate imeti aktivni spletni bančni račun, preden uporabljate Commonwealth kot možnost depozita v igralnici. Morda boste morali povezati svoj bančni račun s svojim spletnim računom za igralnice, odvisno od operaterja igralnic.