Firepay Igralnica

Firepay Igralnica

 • Super Slots Igralnica
  Metode deponiranja:
  NetellerMoney GramWestern UnioninstaCashMasterCard
  in več...
  Ocena
  9.7
  Dobrodošli bonus
  200% do 300 USD
  +18 | Samo novi igralci

Firepay kot depozitna metoda v igralnicah - Pregled

Kazalo

Firepay je bila ena izmed prvih depozitnih metod, ki so jo uvedli v spletnih igralnicah. To je vodila do njene velike priljubljenosti, ki še vedno traja. Izplačila prek Firepaya so mogoča v več kot sedemdesetih državah, storitev pa je zelo priljubljena predvsem med igralci iz Združenih držav Amerike.

Kako deluje Firepay?

Firepay deluje tako, da uporabnikom omogoča uporabo svojega bančnega računa kot primarni vir plačil. Tako ne potrebujete kreditne kartice, da opravite nakazilo v igralnici. Ta metoda vam omogoča tudi, da uporabite drug način plačila, na primer plačilno kartico ali lokalno bančno nakazilo. Da bi uporabili Firepay, morate ustvariti brezplačni račun in nato vnesti osnovne podatke, kot so vaša imena in naslov. Enkrat, ko so vaše informacije potrjene, lahko še isti dan vplačate denar na igralniški račun.

 • Postopek je precednik.
 • Uporabnikom omogoča preprostejše nakazilo denarja na igralni račun.
 • Ta metoda plačevanja ne potrebuje kreditne kartice.

Kaj so prednosti in slabosti Firepaya?

Kot pri vsaki drugi depozitni metodi ima tudi Firepay svoje prednosti in slabosti.

Prednosti

 • Visok nivo varnosti - nakazila se obdelujejo prek varne povezave, ki vam zagotavlja, da so vaše osebne podatke varne in zasebne.
 • Preprost postopek plačevanja - plačujete lahko z uporabo različnih bančnih računov in plačilnih kartic, tako da lahko uporabite svoje najljubše možnosti za plačilo.
 • Hitra nakazila - nakazila na vaš igralni račun se obdelujejo v nekaj minutah, v nekaterih primerih pa v nekaj urah.

Slabosti

 • Omejeno območje podpore - Firepay je podprta metoda v manj državah kot nekatere druge depozitne metode, zato je njena uporaba nekoliko omejena.

Katere valute podpira Firepay?

Zaenkrat Firepay podpira samo dolar, vendar se lahko pojavijo spremembe v prihodnosti.

Kako uporabljati Firepay kot izplačilno metodo?

Firepay je zelo priljubljena izplačilna metoda, ki jo ponujajo številne spletne igralnice. Če ste v svoji izbrani spletni igralnici dosegli znesek za izplačilo, se prijavite v svoj igralni račun in izberete Firepay kot izplačilno metodo. Izplačila so obdelana v najkrajšem možnem času. Pozor, izplačila na Firepay ne bodo takoj prikazana na vašem bančnem računu, zato ne pričakujte takojšnjega prevzema sredstev. Vendar tako kot pri depozitih tudi pri izplačilih velja, da so izvedena prek varne povezave, ki skrbi za varnost vaših podatkov.

 • Izplačila so obdelana v najkrajšem možnem času.
 • Podpira valuto dolar.
 • Izplačila niso takoj prikazana na vašem bančnem računu.

Zaključek

Firepay je ena izmed najbolj priljubljenih depozitnih in izplačilnih metod v spletnih igralnicah. Omogoča preprost postopek plačevanja, zanesljive obdelave nakazil ter uporabo različnih načinov plačila. Njenim pogostim uporabnikom zagotavlja visok nivo varnosti in zasebnosti. Firepay je s svoje strani zelo zanesljiv in učinkovit način plačevanja, ki ne bo razočaral nobenega igralca.

Firepay Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Firepay?

Firepay je spletni način plačila za igralniške transakcije.

Kako se registriram za uporabo Firepay-a?

Za uporabo Firepay-a se preprosto registrirate na uradni spletni strani in povežete svoj bančni račun ali kreditno kartico.

Je uporaba Firepay-a varen način plačevanja?

Da, Firepay je varen način plačevanja, saj uporablja najsodobnejšo varnostno tehnologijo, vključno z enkripcijo podatkov in dvojno avtentikacijo.

Katere igralnice sprejemajo Firepay?

Večina spletnih igralnic po vsem svetu ponuja Firepay kot način plačila.

Kakšni so stroški uporabe Firepay-a?

Večina igralnic ne zaračunava dodatnih stroškov za uporabo Firepay-a, vendar pa se lahko pojavijo stroški pri prenosu sredstev z bančnega računa ali kreditne kartice na Firepay račun.

Kako dolgo traja prenos sredstev s Firepay-a na igralniški račun?

Večina transakcij s Firepay-om je instantna, kar pomeni, da lahko takoj po prenosu sredstev začnete igrati.

Kateri limiti veljajo za uporabo Firepay-a?

Limiti se razlikujejo od igralnice do igralnice, vendar pa se navadno gibljejo med 10 in 10,000 evrov na dan.

Kaj se zgodi v primeru težav s plačevanjem preko Firepay-a?

V primeru težav lahko stopite v stik s službo za pomoč uporabnikom na spletni strani Firepay-a, ki vam bo pomagala pri reševanju težav.