InstaDebit Igralnica

InstaDebit Igralnica

 • Players Palace Igralnica
  Metode deponiranja:
  iDebitiDEALPayPalUkasheChecks
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  200% do 200 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Exclusive Igralnica
  Metode deponiranja:
  MasterCardVisainstaDebitBank Wire TransferSkrill
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  100% do 500 USD Table Games Welcome Bonus
  +18 | Samo novi igralci
 • Sun Palace Igralnica
  Metode deponiranja:
  Yandex MoneyClickandBuyACHMasterCardNeteller
  in več...
  Ocena
  9.1
  Dobrodošli bonus
  200% do 600 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Tiger Gaming Igralnica
  Metode deponiranja:
  iDebitEcoPayzEntropayUseMyBankVisa
  in več...
  Ocena
  9.6
  Dobrodošli bonus
  150% do 500 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Golden Reef Igralnica
  Metode deponiranja:
  MaestroeChecksNetellerinstaDebitEntropay
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  100% do 900 € (trikrat do 300,00 EUR ob prvih treh depozitih)
  +18 | Samo novi igralci

Instadebit kot metoda deponiranja igralnic

Kazalo

Instadebit je varna in varna možnost plačila, ki je na voljo spletnim igralcem igralnic. Pravzaprav gre za eno izmed prednostnih možnosti plačila v Kanadi in je vse bolj priljubljeno po vsem svetu. Z Instadebit lahko igralci skoraj takoj vgradijo vloge v svoje igralniške račune.

Postopek registracije za Instadebit je preprost in sistem je enostaven za uporabo. Za depozit igralci preprosto izberejo Instadebit s seznama možnosti plačila na blagajniku Casino in vnesejo svoje bančne podatke. Instadebit deluje kot posrednik med igralci in igralnico, ki zagotavlja, da bančne informacije igralcev ostanejo zasebne in varne.

Vrednost Instadebita kot metode depozita v igralnici

Prednosti uporabe Instadebita kot metode deponiranja v igralnici so številne:

 • Takojšnji depoziti: Instadebit omogoča, da se depozite hitro in enostavno obdelajo, sredstva za uporabo skoraj takoj. Igralci se lahko brez odlašanja vrnejo na svoje najljubše igre.
 • Varno in zasebno: Instadebit zagotavlja dodatno raven varnosti, saj deluje kot medpomnilnik med igralci in spletno igralnico. Informacije o bančništvu igralcev ostajajo zasebne in varne.
 • Udobje: Instadebit je enostaven za uporabo in splošno sprejet, zaradi česar je primeren način za financiranje računa za igralnice. V dolgih vrsticah ni treba čakati ali se ukvarjati z zapletenimi bančnimi postopki.
 • Brez pristojbin: Instadebit ne zaračuna pristojbin za uporabo svojih storitev, zaradi česar je stroškovno učinkovit način financiranja računa za igralnice. Igralci lahko deponirajo in umaknejo, ne da bi jih skrbeli za dodane stroške.

Vrednost Instadebita kot metoda umika v igralnici

Instadebit ni uporaben samo kot metoda deponiranja igralnic, ampak tudi kot metoda umika. Igralci lahko hitro prejmejo svoje dobitke na svojem Instadebit računu, ki ga je mogoče nato prenesti na svoj bančni račun. Poleg tega Instadebit med postopkom umika zagotavlja dodano varnost in zagotavlja, da bodo informacije o bančništvu igralcev ostale varne.

Instadebit razpoložljivost

Instadebit je na voljo spletnim igralcem v Kanadi v Kanadi, pa tudi v več drugih državah, vključno z Avstralijo, Novo Zelandijo in Združenim kraljestvom. Instadebit je ena izmed prednostnih možnosti plačila v Kanadi, zaradi česar je priljubljena izbira za kanadske igralce.

 • Kanadska razpoložljivost: Instadebit je na voljo kanadskim igralcem pri večini spletnih igralnic. Kanadski igralci lahko Instadebit uporabijo tako, da deponirajo in umaknejo sredstva z računov v igralnicah.
 • Mednarodna razpoložljivost: Instadebit je na voljo tudi igralcem v drugih državah, vključno z Avstralijo, Novo Zelandijo in Združenim kraljestvom.

Zaključek

Instadebit je odlična možnost plačila za spletne igralce igralnic. Njegova enostavnost uporabe, udobje in varnost omogočajo priljubljeno izbiro tako za depozite kot za umike. Instadebit je na voljo v Kanadi in v več drugih državah, zaradi česar je dragocena možnost za igralce po vsem svetu. Z Instadebit se lahko igralci vrnejo na svoje najljubše igralniške igre, ne da bi skrbeli za varnost in varnost svojih bančnih informacij.

InstaDebit Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Instadebit?

Instadebit je spletni plačilni sistem, ki uporabnikom omogoča varne transakcije med svojim bančnim računom in spletnimi trgovci, kot so spletne igralnice.

Ali je Instadebit na voljo v moji državi?

Instadebit je trenutno na voljo samo prebivalcem Kanade.

Kako ustvarim račun Instadebit?

Če želite ustvariti račun Instadebit, se na svojem spletnem mestu preprosto prijavite z osebnimi in bančnimi podatki. Za preverjanje identitete in naslova boste morali predložiti tudi nekaj identifikacijskih dokumentov.

Ali so transakcije Instadebit varne?

Da, Instadebit uporablja najnovejše varnostne ukrepe, da zagotovi, da so vse transakcije v celoti varne. Vaši osebni in bančni podatki so šifrirani in se nikoli ne delijo s trgovcem ali tretjimi osebami.

Ali obstajajo pristojbine, povezane z uporabo Instadebita?

Za ustvarjanje ali uporabo računa Instadebita ni pristojbin, vendar lahko obstajajo pristojbine, povezane z določenimi transakcijami, kot so dodajanje sredstev na vaš račun ali dvig sredstev na vaš bančni račun.

Kakšne so omejitve depozita z Instadebit?

Omejitve deponiranja z Instadebit se razlikujejo glede na spletno igralnico in nastavitve osebnega računa. Najbolje je, da se preverite s igralnico ali pri Instadebitu neposredno, če želite izvedeti, kakšna je vaša posebna omejitev depozita.

Ali lahko dobim dobičke s pomočjo Instadebita?

Da, dobite lahko umaknete s pomočjo Instadebita, dokler spletna igralnica sprejme tudi umike Instadebita. Svoje bančne podatke boste morali posredovati za dvig sredstev na vaš bančni račun.

Koliko časa traja, da obdelamo transakcijo z Instadebit?

Večina transakcij z Instadebit se obdela takoj, vendar lahko nekateri umiki trajajo nekaj delovnih dni, odvisno od politik igralnice.