Liberty Reserve Igralnica

Liberty Reserve Igralnica

 • BetMaster Igralnica
  Metode deponiranja:
  NeosurfEthereumSkrill 1-TapWebMoneyPaysafe Card
  in več...
  Ocena
  9.1
  Dobrodošli bonus
  100% do 300 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Las Vegas USA Igralnica
  Metode deponiranja:
  ACHBitcoinVisaChequeMasterCard
  in več...
  Ocena
  9.9
  Dobrodošli bonus
  125% do 500 AUD + 340 bonus.
  +18 | Samo novi igralci
 • LevelUp Igralnica
  Metode deponiranja:
  NetellerTetherSkrillMobile CommerceinstaDebit
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  100% do 100 USD + do 40 bonus vrtljajev na Playboyu, 1. bonus depozita
  +18 | Samo novi igralci

Prednosti uporabe rezerve Liberty kot metode deponiranja igralnic

Kazalo

Ko gre za spletne igralniške igralnice, je izbira ustrezne metode depozita ključnega pomena. Običajno spletne igralnice igralcem ponujajo različne možnosti plačila, med katerimi lahko izbirajo, vključno s kreditnimi/debetnimi karticami, bančnimi prenosi, e-denarnimi in predplačniškimi karticami. Med njimi Liberty Reserve izstopa kot odličen način deponiranja za uporabo v spletnih igralnicah.

Liberty Reserve je sistem plačila za e-denarnico, ki deluje kot spletna menjava valut. Liberty Reserve, ustanovljen leta 2006, je postal eden najvidnejših sistemov e-denarnic, ki so na voljo za spletne igralce igralnic. Ta metoda depozita ponuja različne prednosti, vključno z njegovo enostavnostjo uporabe, nizkimi transakcijskimi pristojbinami in hitrimi časi obdelave.

Prednosti uporabe rezerve Liberty kot metode deponiranja igralnic

 • Hitre in varne transakcije: Liberty Reserve zagotavlja hitro in varno deponiranje in odvzem transakcij, s čimer zagotavlja varnost in varnost igralca.
 • Nizke pristojbine: Liberty Reserve ponuja nizke transakcijske pristojbine v primerjavi z drugimi metodami spletnega depozita in umika. Zaračuna pavšalno pristojbino v višini 1% vrednosti transakcije, kar pomeni, da lahko igralci prihranijo denar in povečajo svoje dobitke.
 • Široko sprejeto: Liberty Reserve je splošno sprejeta na večjih spletnih igralnicah po vsem svetu, kar pomeni, da igralci ne bodo imeli težav z iskanjem primerne igralnice, ki sprejema to plačilno metodo.
 • Enostavno nastavitev: Postopek postavitve računa Liberty Reserve je brez napora in traja le nekaj minut. Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite zahtevane informacije, preverite svoj račun in ste pripravljeni za odhod.
 • Anonimne transakcije: Liberty Reserve ponuja anonimne deponiranje in odvzem transakcij, kar pomeni, da lahko igralci svoje osebne in finančne podatke ohranjajo zasebne.

Kako uporabiti rezervo Liberty kot način deponiranja igralnic

Uporaba rezerve Liberty kot metode depozita je enostavna in preprosta. Vse, kar morate storiti, je, da sledite spodnjim korakom:

 1. Ustvarite račun Liberty Reserve in preverite svoj e -poštni naslov.
 2. Dodajte sredstva na svoj račun Liberty Reserve s pomočjo bančnega prenosa ali drugega načina depozita.
 3. Prijavite se v svojo prednostno spletno igralnico in se pomaknite do blagajne ali bančne strani.
 4. Izberite \ "Liberty Reserve \" kot želeni način depozita in vnesite znesek, ki ga želite položiti.
 5. Potrdite podrobnosti o transakciji in ob pozoru vnesite podatke o računu Liberty Reserve.

Kako umakniti dobičke s pomočjo Liberty Reserve

Umik dobička s pomočjo Liberty Reserve je prav tako enostaven kot depozit. Vse, kar morate storiti, je, da sledite tem preprostim korakom:

 1. Prijavite se na svoj spletni igralni račun in se pomaknite do blagajne ali bančne strani.
 2. Izberite \ "Liberty Reserve \" kot svojo želeno metodo umika in vnesite znesek, ki ga želite umakniti.
 3. Potrdite podrobnosti o transakciji in vnesite podatke o računu Liberty Reserve.
 4. Predložite zahtevo za umik in počakajte, da se sredstva prenesejo na vaš račun Liberty Reserve. Čas obdelave se lahko razlikuje glede na politiko spletne igralnice.

Zaključek

Liberty Reserve je odličen način depozita in umika za spletne igralce v igralnicah, ki iščejo varne, zasebne in hitre transakcije. Njegova enostavnost uporabe, nizke pristojbine in široko sprejemanje so privlačna možnost za igralce po vsem svetu.

Čeprav Liberty Reserve ne deluje več, so se pojavili podobni sistemi e-denarnice, da bi jo nadomestili. Sem spadajo priljubljene možnosti plačila, kot so Neneller, Skrill in PayPal. Igralci bi morali preveriti, kako najprimernejše na voljo plačilne načine plačila, da izberejo najprimernejšo možnost.

Liberty Reserve Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je rezerva Liberty in kako deluje za igralnice?

Liberty Reserve je bila digitalna valuta, ki je uporabnikom omogočila spletna plačila trgovcem, vključno s spletnimi igralnicami, ne da bi razkrila njihove osebne podatke. Igralci bi lahko financirali svoj račun Liberty Reserve z drugimi valutami ali ga uporabili za prejemanje plačil. Vendar je Liberty Reserve v letu 2013 zaradi pravnih vprašanj prenehal z operacijami.

Zakaj je bila Liberty Reserve priljubljena izbira za igralnice?

Liberty Reserve je ponudil hiter in varen način za prenos sredstev brez potrebe po bančnem računu ali kreditni/debetni kartici. Ker je šlo za neurejeno valuto, so se igralci lahko izognili tudi kakršnim koli transakcijskim pristojbinam in ni bilo treba razkriti njihovih osebnih finančnih podatkov.

Ali lahko še vedno uporabljam rezervo Liberty za deponiranje v spletnih igralnicah?

Ne. Rezerva Liberty ne deluje več in ni izvedljiva možnost plačila za nobene spletne igralnice.

Kakšne so alternative za rezervo Liberty za pripravljanje igralniških depozitov?

Na voljo je še veliko drugih plačilnih načinov, vključno s kreditnimi/debetnimi karticami, e-denarnice, kot so PayPal ali Skrill, predplačniški boni, kot so PaysAfecard in bančni prenosi. Igralci morajo preveriti možnosti plačila, ki jih ponuja njihova izbrana spletna igralnica, da bi videli, kakšne možnosti so na voljo.

Ali obstajajo pristojbine, povezane z uporabo rezerve Liberty za igralnice?

Ker Liberty Reserve ne deluje več, ni več pristojbin ali stroškov za njegovo uporabo. Vendar imajo lahko drugi plačilni načini povezane transakcijske pristojbine, zato je nujno, da se preverite z izbranim spletnim igralnico in ponudnikom plačil.

Ali je bilo varno uporabljati rezervo Liberty za igralnice?

Takrat je Liberty Reserve veljal za varno plačilno metodo za spletne transakcije. Ker pa je šlo za neurejeno valuto in zaradi pravnih vprašanj, ki so privedle do njegovega zaustavitve, so obstajali pomisleki glede njegove zanesljivosti kot spletnega načina plačila.

Kaj naj storim, če imam sredstva na računu Liberty Reserve?

Če imate sredstva na računu Liberty Reserve, se obrnite na likvidacijski likvidator, imenovan v zadevi. FBI je bil odgovoren za zaseg premoženja rezerve svobode in z njo z njo povezanih računov, zato vam bodo morda lahko zagotovili dodatne informacije o tem, kako pridobiti svoja sredstva, če je le mogoče.

Ali obstajajo podobni spletni načini plačila v rezervi Liberty?

Obstajajo različni drugi spletni načini plačila, ki so podobni rezervi Liberty, na primer bitcoin in druge kripto valute. To so digitalne valute, ki delujejo zunaj tradicionalnih bančnih sistemov in ponujajo hitre in varne prenose brez potrebe po razkritju osebnih podatkov. Vendar se morajo igralci zavedati tveganj, povezanih z uporabo neurejenih valut, in morajo biti previdni pri njihovi uporabi za spletne transakcije.