Monero Igralnica

Monero Igralnica

 • BC.GAME Igralnica
  Metode deponiranja:
  EthereumTetherDogecoinDogecoinMonero
  in več...
  Ocena
  9.8
  Dobrodošli bonus
  80 -odstotni bonus za depozit: najmanj 30 USD / največ 79 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • 22Bet Igralnica
  Metode deponiranja:
  PaySecBank Wire TransferVisaMultibancoFast Bank Transfer
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  122% bonus do 300 €
  +18 | Samo novi igralci
 • Drift Igralnica
  Metode deponiranja:
  SkrillKlarna Instant Bank TransferRapid TransferWebMoneySkrill 1-Tap
  in več...
  Ocena
  9.8
  Dobrodošli bonus
  100% do 100 € + 20 bonus vrtljajev na reži Minotaur
  +18 | Samo novi igralci
 • BetMaster Igralnica
  Metode deponiranja:
  NeosurfEthereumSkrill 1-TapWebMoneyPaysafe Card
  in več...
  Ocena
  9.1
  Dobrodošli bonus
  100% do 300 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • FortuneJack Igralnica
  Metode deponiranja:
  DashMoneroEthereumNetellerMonero
  in več...
  Ocena
  9.7
  Dobrodošli bonus
  100% do 500 USD
  +18 | Samo novi igralci

Monero kot metoda deponiranja igralnic: obsežen pregled

Kazalo

Spletne igralnice ponujajo široko paleto možnosti plačila, ki igralcem omogočajo polaganje in dvig sredstev z njihovih računov. Medtem ko so bile kreditne kartice in bančni prenosi tradicionalne metode plačila, so kripto valute, kot je Monero, postale priljubljena alternativa za njihovo večjo varnost in anonimnost. V tem pregledu bomo raziskali prednosti uporabe Monera kot metode deponiranja v igralnici.

Kaj je Monero?

Monero je kripto valuta, ustvarjena leta 2014, ki se osredotoča na zasebnost, varnost in decentralizacijo. Zasnovan je tako, da preprečuje, da bi kdo spremljal vaše transakcije ali poznal ravnotežje. Za razliko od Bitcoina, ki uporablja javno knjigo, ki vsakogar omogoča, da vidi vaše transakcije, Monero uporablja prefinjeno tehniko zakrivanja, imenovanopodpisi obročev.

Podpisi obročev onemogočajo ugotovitev, kdo je sprožil transakcijo z mešanjem javnih ključev pošiljatelja s tistimi drugih uporabnikov v skupini. Zaradi tega skoraj nemogoče izslediti transakcije do svojega vira.

 • Monero ponuja popolno anonimnost in zasebnost transakcij.
 • Je decentraliziran in ni podvržen centralnemu organu, zaradi česar je bolj varna možnost plačila.
 • Ima nižjo pristojbino za transakcijo v primerjavi s tradicionalnimi načini plačila.
 • Monero ponuja hitrejšo obdelavo transakcij kot druge kripto valute.

Kako naložiti sredstva na spletne igralnice z uporabo Monero

Uporaba Monero za deponiranje sredstev v spletne igralnice je preprosta. Najprej se prijavite na denarnico Monero, ki je digitalna denarnica, ki shranjuje vaše kovance Monero. Monero denarnico lahko prenesete z uradnega spletnega mesta in je na voljo za različne naprave, vključno z namiznimi, mobilnimi in strojnimi denarnimi denarnimi denarnimi vozili.

Ko imate denarnico Monero, je naslednji korak nakup monero kovancev. Več borz ponuja Monero in za nakup Monero lahko uporabite tradicionalne plačilne načine, kot so kreditne kartice, prenose žic ali druge kripto valute.

Po nakupu Monera se lahko prijavite v svoj spletni igralni račun in kot možnost depozita izberete Monero. Igralnica vam bo zagotovila naslov Monero, ki ga lahko kopirate in prilepite v svojo denarnico Monero. Nato vnesite znesek, ki ga želite položiti, in potrdite transakcijo.

Časi obdelave transakcij se lahko razlikujejo glede na čas obdelave igralnice in trenutne stopnje prometa blockchaina, zato jih pred transakcijo preverite.

Umik sredstev iz spletnih igralnic z uporabo Monero

Monero lahko uporabite tudi za umik sredstev iz spletnih igralnic. Preprosto se prijavite v svoj igralni račun in kot možnost umika izberite Monero. Vnesite svoj naslov Monero Wallet, znesek za dvig in potrdite transakcijo. Sredstva bodo v vaši denarnici v nekaj minutah pripisana vaši denarnici Monero.

 • Odtegnitve Monero so hitri in jih je mogoče obdelati v nekaj minutah.
 • Transakcijske pristojbine so nižje v primerjavi s tradicionalnimi načini plačila.
 • Monero zagotavlja popolno anonimnost in zasebnost za umik transakcij.

Varnost in zasebnost z Monero

Monero uporabnikom zagotavlja visoko stopnjo varnosti in zasebnosti, saj so transakcije nepredvadljive in nerazložljive. Uporaba podpisov obroča in prikrite naslove zagotavlja, da bosta pošiljatelj in sprejemnik ostala anonimna. Poleg tega lahko denarnice Monero pritrdite z geslom ali geslom, da se prepreči nepooblaščen dostop.

Upoštevati je treba, da so transakcije Monero nepredstavljive, še vedno veljajo za nihanje menjalnega tečaja. Kot pri vsakem naložbenem izdelku je nujno, da pred vlaganjem spremljate ceno kovancev in tržne trende.

Zaključek

Na splošno je Monero varna in anonimna možnost plačila za igralce, ki cenijo njihovo zasebnost in varnost. Omogoča hitrejše obdelave transakcij, nižje pristojbine in popolna anonimnost uporabnikom. Monero je s svojimi najsodobnejšimi funkcijami zasebnosti odlična izbira za spletne igralce igralnic, ki želijo svoje finančne transakcije ohraniti zasebne in varne.

Monero Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Monero?

Monero je digitalna valuta, ki uporablja napredno kriptografijo za zagotavljanje varnih, zasebnih transakcij. Uporabnikom omogoča, da nadzirajo svojo finančno zasebnost in ohranjajo svoje transakcije, skrite pred radovednimi očmi.

Kakšne so prednosti uporabe Monera kot metode deponiranja v igralnicah?

Glavna prednost je zasebnost, ki jo ponuja Monero. Za razliko od tradicionalnih plačilnih načinov monero transakcij ni mogoče zaslediti ali povezati z vašo identiteto. Poleg tega se monero transakcije obdelujejo hitro in z nizkimi pristojbinami, zaradi česar je primerna možnost za spletne igralnice.

Katere spletne igralnice sprejemajo monero?

Obstaja več spletnih igralnic, ki sprejemajo Monero, vključno z FortuneJackom, Cryptogames in Monerodice. Vendar je pomembno, da opravite svoje raziskave in poskrbite, da je igralnica ugledna in zaupanja vredna, preden odložite sredstva.

Ali je varno uporabljati Monero v spletnih igralnicah?

Dokler izberete ugledno in zaupanja vredno igralnico, je uporaba Monera kot metode depozita varna. Monero zagotavlja močno zaščito zasebnosti, ki vam lahko pomagajo zaščititi pred goljufijami in krajo identitete.

Kako pripravim depozit z monero v spletni igralnici?

Če želite vložiti depozit Monero v spletni igralnici, najprej zagotovite, da igralnica sprejme Monero kot način plačila. Nato obiščite blagajno ali deponiranje na spletnem mestu igralnice in kot možnost depozita izberite Monero. Nato vam bo na voljo naslov Monero Wallet, ki mu boste poslali svoj polog.

Koliko časa traja, da se depozit Monero obdela v spletni igralnici?

Monero depoziti se običajno obdelajo hitro, običajno v nekaj minutah. Vendar se lahko časi transakcije razlikujejo glede na omrežne zastoje in druge dejavnike.

Ali obstajajo pristojbine za uporabo Monero v spletnih igralnicah?

Obstajajo lahko pristojbine, povezane z uporabo Monero v spletnih igralnicah, kot so pristojbine za omrežne transakcije ali pristojbine za obdelavo igralnic. Vendar so te pristojbine običajno nizke v primerjavi s tradicionalnimi plačilnimi metodami.

Ali lahko z Monero umaknem dobičke za igralnice?

Nekatere spletne igralnice omogočajo umike v Moneru, vendar ne vse to počnejo. Bodite prepričani, da preverite s pogoji igralnice in si oglejte, kakšne so možnosti umika.