MyCitadel Igralnica

MyCitadel Igralnica

 • Titan Igralnica
  Metode deponiranja:
  SofortEasy EFTSkrillBitcoinQIWI
  in več...
  Ocena
  9.2
  Dobrodošli bonus
  100% do 200,00 € 1. bonus depozita
  +18 | Samo novi igralci
 • 1xBet Igralnica
  Metode deponiranja:
  FacturaMoneta.ruTicket PremiumOtopayPrivat24
  in več...
  Ocena
  9.2
  Dobrodošli bonus
  200% do 400 USD
  +18 | Samo novi igralci

Micitadel: Obsežen vodnik za deponiranje in umik v spletnih igralnicah

Kazalo

MyCitadel je e-denarnici, ki obstaja od leta 2000. V lasti je Citadel Commerce Corp in uporabnikom omogoča hitro in varno spletno transakcijo. Kar zadeva spletne igralnice, je Mycitadel ugleden polog in umik, ki ga sprejme več igralnih platform po vsem svetu. V tem priročniku bomo raziskali glavne prednosti in slabosti uporabe Mycitadel kot metode plačila v igralnici in kako ga uporabiti za depozite in umike.

Prednosti uporabe micitadela kot metode plačila v igralnici

Hitra depoziti
Ena glavnih prednosti uporabe Mycitadel kot metode plačila v igralnici je hitrost obdelave transakcij. Depoziti prek MyCitadel so takojšnji, zato lahko igralci začnejo igrati svoje najljubše igre takoj, ko opravijo plačilo. Mycitadel obljublja tudi, da bo umika hitro predelal, kar pomeni, da lahko igralci v kratkem časovnem obdobju dobijo svoje dobitke v svojih računih.

Najboljši varnostni ukrepi
Druga velika prednost uporabe MyCitadel kot metode plačila v spletnih igralnicah so njegove napredne varnostne funkcije. MyCitadel uporablja visokokakovostno šifrirno tehnologijo in programsko opremo za boj proti goljufijam, da zagotovi, da so transakcije in osebni podatki igralcev varni pred krami in drugimi oblikami kibernetskih napadov.

Brez skritih pristojbin
MyCitadel pri odpravljanju depozitov in umikov ne zaračuna nobenih skritih pristojbin za uporabnike - čeprav bi nekatere spletne igralnice lahko zaračunale majhno transakcijsko pristojbino. Igralci se zavedajo, kaj bodo plačali, preden odobrijo kakršno koli transakcijo.

 • Sprejeli več spletnih igralnic po državah in geolokacija.
 • Zagotavlja dodatno raven zasebnosti in varnosti.
 • Podatkov o osebni banki ali kreditni kartici ni treba večkrat deliti.
 • Minimalna dokumentacija med postopkom preverjanja.

Slabosti uporabe micitadela kot metode plačila v igralnici

Omejitev razpoložljivosti
Mycitadel ni na voljo igralcem v vseh državah in je omejen le na določene lokacije. Če niste v podprti državi, te metode ne boste mogli uporabljati.

Omejitve umika
Medtem ko ima MyCitadel visoko mejo za depozite, je lahko omejitev umika nekoliko restriktivna in to morda ni dobra novica za visoke valje. Tipična meja za umike se razlikuje med igralnicami, večinoma pa je nastavljena med 2000 do 10.000 dolarjev na mesec.

Naboj neaktivnosti
Če svojega MyCitadel Računa ne uporabljate dvanajst mesecev, vam bodo zaračunali pristojbino za neaktivnost v višini 10 USD, in če ga ne uporabljate še dvanajst mesecev, vam bodo na podlagi informacij na njihovem spletnem mestu zaračunali še 10,50 USD.

Kako uporabljati micitadel za igralnice in umike

Uporaba micitadel za depozite in umike v spletnih igralnicah je enostavna. Najprej se boste morali registrirati za račun Mycitadel, tako da obiščete uradno spletno stran Mycitadel. Po ustvarjanju računa lahko sredstva enostavno prenesete z običajnega bančnega računa ali kreditne kartice na svoj račun MyCitadel. Nato;

 • Obiščite blagajno ali bančni del spletne igralnice in izberite MyCitadel po načinu plačila.
 • Vnesite znesek, ki ga želite položiti, in kliknite gumb »Depozit«, da nadaljujete.
 • Preusmerili boste na platformo MyCitadel, kjer boste morali vnesti podatke o prijavi MyCitadel, vključno z zneskom, ki ga želite položiti, in potrditi transakcijo.
 • Vaš račun bo nakazan, ko bo transakcija obdelana.
 • Da bi umaknili dobitke, se morajo igralci pomakniti do blagajne v spletni igralnici, na katerem se igrajo.
 • Kot možnosti plačila izberite micitadel in vnesite znesek za dvig.
 • Prikaže se potrditveni zaslon in igralci morajo slediti navodilom za odobritev umika.
 • Sredstva bodo na račun MyCitadel pripisana nekaj dni po obdelavi, odvisno od preverjanja zahtev.

Zaključek

MyCitadel je zanesljiv in varen način plačila, zaradi katerega so spletne transakcije za igralnice preproste in preproste. E-denarnici zagotavlja igralcem z najvišjo varnostjo, hitro obdelavo plačil in enostavne prenose sredstev. Vendar pa ima nekaj pomanjkljivosti, kot so pristojbina za neaktivnost in omejitve umika. Na splošno je MyCitadel odlična izbira za igralce, ki iščejo hiter in varen način plačila v svoji prednostni spletni igralnici.

MyCitadel Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je micitadel?

MyCitadel je spletna plačilna denarnica, ki uporabnikom omogoča polaganje in umik sredstev iz spletnih igralnic. To je varen in varen način za prenos sredstev, ne da bi morali deliti osebne bančne podatke s spletnimi igralnicami.

Kako ustvarim račun za micitadel?

Če želite ustvariti račun MyCitadel, morate obiskati njihovo spletno mesto in izpolniti registracijski obrazec. Podariti boste morali nekaj osebnih podatkov, kot so vaše ime, naslov in e -poštni naslov. Ko se registrirate, lahko povežete svoj bančni račun ali kreditno kartico s svojim računom MyCitadel.

Ali lahko uporabim MyCitadel za deponiranje sredstev v spletnih igralnicah?

Da, številne spletne igralnice sprejemajo micitadel kot metodo depozita. Če želite uporabiti MyCitadel za deponiranje sredstev, se morate prijaviti v svoj spletni igralni račun, izbrati MyCitadel kot svoj način depozita in vnesti podatke o računu MyCitadel in znesek, ki ga želite položiti.

Je micitadel varen?

Da, MyCitadel uporablja najnovejšo šifrirno tehnologijo za zaščito vaših osebnih in finančnih podatkov. Imajo tudi stroge varnostne protokole, da zagotovijo, da bodo vaša sredstva varna in varna.

Ali obstajajo pristojbine za uporabo micitadela?

MyCitadel ne zaračuna nobenih pristojbin za uporabo njihove storitve za deponiranje sredstev v spletnih igralnicah. Vendar pa lahko od banke ali družbe za kreditno kartico pristojbine za prenos sredstev na vaš račun MyCitadel.

Koliko časa traja, da deponiramo sredstva z Mycitadel?

Depoziti, narejeni z MyCitadel, se običajno obdelajo takoj, kar pomeni, da se lahko začnete igrati v izbrani spletni igralnici takoj.

Kako umaknem dobičke z micitadelm?

Če želite odmakniti dobitke z MyCitadel, se morate prijaviti v svoj spletni igralni račun, izbrati MyCitadel kot način umika in vnesti znesek, ki ga želite umakniti. Sredstva bodo nato prenesena na vaš račun MyCitadel, ki ga lahko nato prenesete na svoj bančni račun ali kreditno kartico.

Ali je micitadel na voljo v moji državi?

Micitadel je na voljo v mnogih državah po vsem svetu, vendar vse spletne igralnice ne sprejemajo micitadel kot plačilni način. Pri izbrani spletni igralnici se posvetujte, če preverite, ali sprejemajo micitadel kot depozit in umik.