PAX Gold Igralnica

PAX Gold Igralnica

 • LuckyZon Igralnica
  Metode deponiranja:
  VisaNetellerEcoCardMasterCardSkrill
  in več...
  Ocena
  9.1
  Dobrodošli bonus
  1425 € ali 5 BTC + 150 FS
  +18 | Samo novi igralci
 • All Wins Igralnica
  Metode deponiranja:
  Easy EFTTrustlyVisa ElectronBoletoYandex Money
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  250% do 1 500 + 25 dodatnih vrtljajev
  +18 | Samo novi igralci
 • Jackpot Capital Igralnica
  Metode deponiranja:
  MasterCardDiners Club InternationalVisaNeosurfEcoPayz
  in več...
  Ocena
  9.9
  Dobrodošli bonus
  100% do $/100 €0 + 20 Spins, 1st Deposit Bonus
  +18 | Samo novi igralci
 • Grand Bay Igralnica
  Metode deponiranja:
  NetellerMasterCardPaysafe CardDirect Bank TransferVisa
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  200% do 400 USD
  +18 | Samo novi igralci

Pax Gold kot metoda deponiranja igralnic: Prednosti in slabosti

Kazalo

Z porastom kripto valute ne preseneča, da številne spletne igralnice ponujajo alternativne načine plačila tradicionalnim fiat valutam. Eden najnovejših dodatkov tega trenda je Pax Gold, kripto valuta, podprta s fizičnim zlatom. Toda ali je dobra izbira za igralnice in umike? V tem pregledu si bomo podrobneje ogledali prednosti in slabosti uporabe Pax Gold v spletnih igralnicah.

Prednosti uporabe Pax Gold kot metode deponiranja

Obstaja več potencialnih prednosti uporabe pax zlata za igralnice:

 • Prednosti kripto valute: Pax Gold ima nekatere prednosti drugih kripto valut, kot so hitre in varne transakcije.
 • Zlati podprti: Za razliko od drugih kripto valut je Pax Gold podprt s fizičnim zlatom, ki lahko nekaterim uporabnikom zagotavlja občutek stabilnosti in varnosti.
 • Brez nestanovitnosti: Za razliko od drugih kripto valut je vrednost pax zlata vezana na ceno zlata, kar pomeni, da je manj nestanovitna kot druge možnosti kripto valute.
 • Široko sprejeto: Medtem ko je Pax Gold še vedno relativno nov dodatek k svetu kripto valute, je že sprejet kot način plačila v več spletnih igralnicah.

Slabosti uporabe Pax Gold kot metode deponiranja

Medtem ko je zagotovo nekaj koristi pri uporabi Pax Gold za igralnice, je treba upoštevati tudi nekaj morebitnih slabosti:

 • Omejen izbor igralnic: Medtem ko je Pax Gold sprejet v nekaterih spletnih igralnicah, to še ni splošno sprejet način plačila.
 • Nihanja cen: Medtem ko je Pax Gold vezan na ceno zlata, to še ne pomeni, da je njegova vrednost popolnoma stabilna. Kot vse druge kripto valute lahko tudi Pax Gold doživi nenadna nihanja cen.
 • Kripto učna krivulja: Za uporabnike, ki so novi za kripto valute, lahko Pax Gold prihaja s strmejšo krivuljo učenja kot bolj tradicionalni plačilni načini.
 • Potencialne pristojbine: Glede na spletno igralnico, ki jo uporabljate, se lahko srečujete s pristojbinami pri depozitu s paxom zlatom.

Kako uporabiti pax zlato kot metodo deponiranja

Če vas zanima uporaba pax zlata za igralnice, je postopek razmeroma preprost:

 • Poiščite igralnico: Najprej boste morali najti spletno igralnico, ki sprejema Pax Gold kot plačilni način.
 • Kupi pax zlato: Nato boste morali Pax Gold kupiti pri izmenjavi kripto valute.
 • Polog: Ko imate svoje pax zlato, ga lahko položite na svoj igralni račun.
 • Dvigniti: Ko ste pripravljeni, da umaknete svoje dobitke, jih lahko prejmete kot pax zlato ali jih pretvorite v drugo kripto valute ali fiat valuto.

Ali bi morali Pax Gold uporabljati kot metodo deponiranja igralnic?

Ne glede na to, ali bi morali v spletnih igralnicah uporabljati Pax Gold ali ne, je odvisno od vaših individualnih želja in potreb. Če vas zanimajo kripto valuta, vendar želite potencialno stabilnejšo možnost kot druge kripto valute, bi bilo morda vredno razmisliti Pax Gold. Če pa ste novi v kripto valutah ali raje bolj tradicionalne načine plačila, je morda najbolje, da se držite tega, kar ste bolj seznanjeni.

Zaključek

Pax Gold je razmeroma nov način plačila v svetu spletnih igralnic in ponuja nekaj edinstvenih ugodnosti v primerjavi z drugimi možnostmi plačila. Vendar pa ne gre za potencialne pomanjkljivosti, kot so omejena izbira in potencialne pristojbine. Ne glede na to, ali se odločite, da boste v spletnih igralnicah uporabili Pax Gold kot način deponiranja ali ne, se spustite na vaše želje in potrebe.

PAX Gold Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je pax zlato?

Pax Gold je digitalno sredstvo, ki predstavlja fizično zlato. En pax Gold Token predstavlja eno fino trojsko unčo londonske dobre dostave, shranjeno v profesionalnih trezorjih. Zgrajena je na blockchainu Ethereum, ki zagotavlja preglednost in enostavnost trgovanja.

Ali lahko uporabim pax zlato za deponiranje v spletnih igralnicah?

Da, številne spletne igralnice zdaj sprejemajo pax zlato kot metodo depozita. Pri posamezni igralnici se lahko preverite, ali sprejmejo pax zlato.

Kako pridobim pax zlato?

Pax Gold lahko kupite na borzah kripto valut ali prek uradnega spletnega mesta Pax Gold. Za shranjevanje svojih žetonov Pax Gold boste morali ustvariti denarnico.

Ali je Pax zlato varno plačilno metodo za spletne igralnice?

Da, Pax Gold je varen način plačila za spletne igralnice. Uporaba tehnologije Blockchain zagotavlja preglednost in shranjeno zlato v profesionalnih trezorjah zagotavlja vrednost vaših žetonov.

Ali obstajajo pristojbine za uporabo Pax Gold kot plačilnega načina?

Na borzah kripto valut lahko pride do pristojbin za nakup in prodajo paxovega zlata. Vendar spletne igralnice na splošno ne zaračunavajo pristojbin za uporabo pax Gold kot metode depozita.

Ali lahko umaknem svoje igralnice s paxom zlatom?

Odvisno je od politik umika posameznih spletnih igralnic. Preverite se s igralnico in preverite, ali je pax zlato mogoče uporabiti za umike.

Ali obstaja omejitev, koliko pax zlata lahko nalagam v spletnih igralnicah?

Morda obstajajo omejitve, koliko pax zlata lahko položite, odvisno od politik posameznih igralnic. Morajte se preveriti s igralnico in preverite, ali obstajajo omejitve depozita.

Ali lahko pax zlato uporabljam za vse spletne igralnice?

Ne, vse spletne igralnice ne sprejemajo Pax Gold kot plačilni način. Pri posamezni igralnici se posvetujte, ali sprejmejo pax zlato.