Pay for it Igralnica

Pay for it Igralnica

 • Golden Crown Igralnica
  Metode deponiranja:
  InteracNetellerEcoPayzSkrillMaestro
  in več...
  Ocena
  9.6
  Dobrodošli bonus
  100% do 1000 $ + 100 bonus.
  +18 | Samo novi igralci
 • Golden Tiger Igralnica
  Metode deponiranja:
  IlixiuminstaDebitinstaDebitiDEALEcoPayz
  in več...
  Ocena
  9.6
  Dobrodošli bonus
  200% do 4000 USD brezplačno + 40 vrtljajev na 7 čakra
  +18 | Samo novi igralci
 • Vegas Slot Igralnica
  Metode deponiranja:
  MasterCardSkrillEcoPayzNetellerMaestro
  in več...
  Ocena
  9.9
  Dobrodošli bonus
  Welcome Bonus 100% do 30 MBTC
  +18 | Samo novi igralci

Plačajte za to kot način depozita v igralnici: prednosti in slabosti

Kazalo

Spletne igralnice so postale priljubljen način za igranje in to velja tudi na trgu. Obstaja veliko načinov, kako sredstva za nalaganje na svoj igralniški račun, vendar je ena metoda, ki pridobiva na priljubljenosti, za to plačilo. V tem članku bomo podrobno opisali koristi in slabosti uporabe plačila za to kot metodo deponiranja v igralnici.

Kako plačilo za to deluje kot način deponiranja igralnic?

Plačajte možnost mobilnega plačila, ki uporabnikom omogoča nakupe z zaračunavanjem zneska transakcije na račun za mobilni telefon. Ta način plačila je na voljo vsem, ki imajo mobilni telefon ali pametni telefon s sedežem v Veliki Britaniji. Če ga želite uporabiti, preprosto izberite \ "plačilo po mobilnem \" kot možnost plačila, ko je na strani blagajne, in nato vnesite svojo telefonsko številko. Ko potrdite transakcijo, bo znesek depozita dodan v vaš naslednji telefonski račun.

Postopek je preprost in hiter, najboljši del pa je, da vam ni treba imeti bančnega računa ali kreditne kartice za uporabo. S plačilom je vaš račun za telefon vaš račun in lahko preprosto spremljate svojo porabo. Poleg tega so vaši osebni in finančni podatki zaupni, saj vam jih ni treba deliti s spletno igralnico.

  Prednosti uporabe plačila za to kot način deponiranja igralnic

 • Enostavne in hitre transakcije: Postopek odlaganja sredstev s plačilom je hiter in preprost, le nekaj minut traja, da se transakcija konča.
 • Ni potrebe po bančnem računu ali kreditni kartici: Kot rečeno, plačilo za IT omogoča uporabnikom, da vložijo depozite tako, da zaračunajo znesek transakcije na račun za mobilni telefon. To pomeni, da vam za uporabo ni treba imeti bančnega računa ali kreditne kartice, zaradi česar je primerna možnost za tiste, ki nimajo dostopa do teh plačilnih načinov.
 • Zaupnost: Plačajte ga varen način plačila, ki ohranja vaše osebne in finančne podatke zaupne. Ni vam treba deliti svojih zasebnih podatkov s igralnico, saj se plačilo zaračuna na vaš račun za telefon.
 • Nadzor nad porabo: Plačilo za to ponuja enostaven način za spremljanje njihovih stroškov za igre na srečo, saj se znesek depozita prikaže na njihovem mesečnem telefonskem računu. To jim omogoča, da ostanejo v okviru svojega proračuna in se izogibajo prekomernemu porastu.

Slabosti plačila za to kot način deponiranja igralnic

Medtem ko je plačilo za to priročen način plačila, je nekaj pomanjkljivosti, ki bi se jih uporabniki morali zavedati, preden ga uporabljajo kot metodo deponiranja igralnic:

 • Omejitve depozita: Ena od pomanjkljivosti plačila za to je, da ima omejitve depozita. Največji znesek, ki ga lahko odložite na transakcijo, znaša 10 funtov, dnevna omejitev depozita pa 30 funtov. Zaradi tega je nepraktično za visoke valje, ki želijo nakazati večje zneske.
 • Transakcijske pristojbine: Nekatere spletne igralnice zaračunavajo transakcijsko pristojbino, če jo plačujejo kot način deponiranja v igralnici. To je lahko pomanjkljivost za uporabnike, ki želijo prihraniti pri pristojbinah.
 • Omejitve umika: Plačajte zanj večinoma metoda plačila, ki je namenjen depozitu, in ni na voljo za umike. To pomeni, da morajo uporabniki najti alternativne načine plačila, da umaknejo svoje dobitke iz igralnice.
 • Samo za mobilne naprave: Plačajte za to način plačila samo za mobilne naprave. To pomeni, da morajo uporabniki imeti pametni telefon, da ga lahko uporabljajo. Tisti, ki nimajo mobilnega telefona ali pametnega telefona, ne bodo mogli uporabljati tega plačilnega načina.

Razsodba: Ali je plačilo za to vredno uporabiti kot metodo deponiranja v igralnici?

Plačajte zanj priročen in preprost način plačila, s čimer je zaželena možnost za tiste, ki nimajo dostopa do bančnih računov ali kreditnih kartic. To je tudi varna metoda, saj uporabnikom ne zahteva, da svoje osebne in finančne podatke delijo s spletno igralnico.

Vendar pa lahko omejitve depozita, transakcijske pristojbine in odtegnitvene omejitve postanejo manj praktična možnost za nekatere uporabnike, zlasti visoke valje. Poleg tega je na voljo samo za mobilne uporabnike, kar omejuje njegovo dostopnost.

Zaključek

Na splošno je plačilo za to izvedljivo možnost za tiste, ki želijo preprost, varen in hiter način deponiranja. Vendar se morajo uporabniki zavedati omejitev in razmisliti o svojih osebnih okoliščinah, preden se odločijo, da jih bodo uporabili kot metodo deponiranja v igralnici. Drugi plačilni načini so lahko bolj praktični na podlagi posebnih situacij.

Pay for it Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je plačilo za to?

Plačajte ga mobilni plačilni sistem, ki vam omogoča, da s svojim računom ali kreditom za mobilni telefon delate depozite v spletnih igralnicah. Deluje z večino mobilnih omrežij v Veliki Britaniji, vključno z Vodafone, O2, Three, EE in drugimi.

Kako naj naredim polog s plačilom zanj?

Če želite narediti polog s plačilom zanj, ga izberite kot možnost plačila na blagajniški strani igralnice, vnesite številko mobilnega telefona in potrdite plačilo tako, da odgovorite na preverjanje, poslano na vaš telefon. Znesek depozita bo dodan v vaš račun za mobilni telefon ali odštet od predplačniškega kredita.

Ali je plačilo za varno uporabo v igralnicah?

Da, plačilo za to je varno uporabljati v igralnicah, saj uporablja šifriranje na visoki ravni za zaščito vaših osebnih in finančnih podatkov. Poleg tega vam pri depozitu ni treba posredovati nobenih občutljivih informacij, samo vaše številke mobilnega telefona.

Kakšen je najvišji znesek depozita s plačilom zanj?

Najvišji znesek depozita z uporabo plačila je običajno 30 funtov na dan. Vendar se lahko ta omejitev razlikuje glede na vaše ponudnike mobilnih omrežij in pogoje igralnice.

Ali obstajajo pristojbine za uporabo plačila za IT v spletnih igralnicah?

Ne, ni pristojbin za uporabo plačila za to kot spletni način deponiranja igralnic. Vendar vam lahko ponudnik mobilnih omrežij zaračuna sporočila SMS ali porabo podatkov, zato je najbolje, da se najprej preverite s svojim ponudnikom.

Ali lahko dobim dobičke s plačilom za to?

Ne, dobička ne morete umakniti s plačilom za to, saj je na voljo samo kot metoda depozita. Izbrati boste morali drugačno metodo umika, kot sta bančni prenos ali e-denarnico.

Ali je plačilo na voljo v drugih državah?

Ne, plačilo za to je trenutno na voljo samo v Veliki Britaniji. Vendar pa so v drugih državah na voljo podobni mobilni plačilni sistemi, kot so Boku, Zimpler in SirU Mobile.

Kakšne so prednosti uporabe plačila za IT v igralnicah?

Prednosti uporabe plačila za IT v igralnicah vključujejo: ni treba ustvariti računa ali zagotoviti osebnih podatkov, hitrih in enostavnih depozitov, varnosti na visoki ravni in možnost nadzora nad vašo porabo, saj je največji znesek depozita omejen na 30 funtov na £ 30 na dan.