AstroPay Card Igralnica

AstroPay Card Igralnica

 • Rich Igralnica
  Metode deponiranja:
  BitcoinPOLiFlexepinEasy EFTSofort
  in več...
  Ocena
  9.9
  Dobrodošli bonus
  100% do 200 + 50 vrtljajev bonus na 1. depozitu
  +18 | Samo novi igralci
 • 22Bet Igralnica
  Metode deponiranja:
  PaySecBank Wire TransferVisaMultibancoFast Bank Transfer
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  122% bonus do 300 €
  +18 | Samo novi igralci
 • Drift Igralnica
  Metode deponiranja:
  SkrillKlarna Instant Bank TransferRapid TransferWebMoneySkrill 1-Tap
  in več...
  Ocena
  9.8
  Dobrodošli bonus
  100% do 100 € + 20 bonus vrtljajev na reži Minotaur
  +18 | Samo novi igralci
 • Thebes Igralnica
  Metode deponiranja:
  Easy EFTSkrillBitcoinCashlibBank Wire Transfer
  in več...
  Ocena
  9.7
  Dobrodošli bonus
  200% do 300 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • WinnerzOn Igralnica
  Metode deponiranja:
  SkrillMasterCardVisaAstroPay DirectNeteller
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  250% do 1000 USD
  +18 | Samo novi igralci

AstroPay kartica kot način za depozite v igralnicah

Kazalo

Za večino igralcev so depoziti in dvigi denarja iz igralniških računov lahko stresni, zahtevni in zamudni procesi. Če ste igralec, ki išče način za hitre in enostavne depozite in dvige denarja, priporočamo AstroPay kartico kot zanesljiv in učinkovit način za depozite.

Kako deluje AstroPay kartica

AstroPay kartica vam omogoča, da enostavno in hitro napolnite svoj igralniški račun, ne da bi morali razkriti svoje osebne ali bančne podatke. Prav tako je AstroPay kartica plačilna metoda, ki jo lahko uporabljate na mednarodni ravni. Deluje enostavno. Najprej morate kupiti AstroPay kartico pri katerem od prodajalcev kartic, ki jih podpira AstroPay. Nato se morate prijaviti na spletno stran svoje izbrane igralnice, izbrati možnost \"depozit\" in izbrati AstroPay kot svojo plačilno metoda. Nato vnesete podatke o svoji AstroPay kartici, tako da lahko napolnite svoj igralniški račun z želenim zneskom.

Prednosti uporabe AstroPay kartice kot načina za depozite v igralnicah

Uporaba AstroPay kartice kot depozitnega načina v igralnicah je zagotovo koristna. AstroPay kartica je enostavna in hitra in ponuja odlične ugodnosti za igralce. Tu je nekaj glavnih prednosti:

 • Zaščita vaših osebnih in bančnih podatkov - Ker pri uporabi AstroPay kartice ne razkrivate osebnih ali bančnih podatkov, so vsi vaši podatki skriti in zaščiteni.
 • Hiter in enostaven proces plačevanja - Napolniti svoj igralniški račun z AstroPay kartico je izjemno enostavno, celoten postopek pa traja le nekaj minut.
 • Uporaba na mednarodni ravni - AstroPay kartica deluje na mednarodni ravni, kar pomeni, da jo lahko uporabljate kjerkoli v svetu, tudi med potovanjem v tujino.

Pogosta vprašanja o AstroPay kartici kot depozitni metodi v igralnicah

1. Ali moram imeti bančni račun, da lahko uporabim AstroPay kartico?

Ne, za uporabo AstroPay kartice ni potreben bančni račun. Lahko jo kupite pri prodajalcu kartic, ki podpira AstroPay, in jo nato uporabite za napolnitev svojega igralniškega računa.

2. Ali so transakcije z AstroPay kartico varne?

Da, transakcije z AstroPay kartico so varne. Vsi podatki, ki jih vnesete pri uporabi AstroPay kartice, so skriti in zaščiteni, zato ni treba skrbeti, da bi vaši podatki prišli v napačne roke.

3. Koliko časa traja, da se denar prikaže na mojem igralniškem računu?

Če uporabljate AstroPay kartico kot depozitni način, se denar pojavi na vašem igralniškem računu takoj, ko ga napolnite. Tako boste lahko takoj začeli igrati in uživati.

Sklep

AstroPay kartica je zanesljiv in učinkovit način za depozite in dvige denarja iz igralniških računov. Uporaba Astropay kartice kot depozitnega načina v igralnicah ima veliko prednosti. Nudi zaščito vaših osebnih podatkov, hitro in enostavno uporabo ter deluje povsod na mednarodni ravni. Če razmišljate o uporabi AstroPay kartice kot načina za depozite, boste deležni odlične igralniške izkušnje, saj boste denar na svojem igralniškem računu prejeli hitro in brez težav.

AstroPay Card Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je AstroPay Card?

AstroPay Card je predplačniška kartica, ki jo lahko uporabljate za nakupe na spletu, vključno z depoziti v spletnih igralnicah.

Kje lahko kupim AstroPay Card?

AstroPay Card lahko kupite na spletu preko uradne spletne strani ali pri pooblaščenih prodajalcih.

Katere igralnice sprejemajo AstroPay Card?

Veliko spletnih igralnic po vsem svetu sprejema AstroPay Card kot način plačila. Preverite pri posameznih igralnicah, če to možnost omogočajo.

Kako uporabim AstroPay Card za depozit v igralnici?

Da bi uporabili AstroPay Card za depozit v igralnici, je treba izbrati to možnost na strani za vplačilo. Nato morate vnesti številko kartice, znesek vplačila in kodo varnosti.

Kakšni so stroški uporabe AstroPay Card?

Stroški uporabe AstroPay Card so odvisni od prodajalca, kjer ste kartico kupili. Provizije za posamezne transakcije pa lahko zaračunajo tudi posamezne igralnice.

Ali je uporaba AstroPay Card varna v igralnicah?

Da, uporaba AstroPay Card v igralnicah je varna, saj gre za predplačniško kartico. Ni vam treba razkriti osebnih podatkov ali podatkov o plačilni kartici, saj so ti že vključeni v kartico.

Kako dolgo traja, da se depozit prenese na moj račun v igralnici?

Čas prenosa depozita iz AstroPay Card na račun v igralnici se lahko razlikuje glede na igralnico. Večina igralnic pa depozit običajno obdela v samo nekaj minutah.

Kako dvigniti svoje dobitke z AstroPay Card?

Običajno ne morete dvigniti dobitkov iz igralnice preko AstroPay Card. Vendar pa je na voljo možnost, da svoj dobiček izplačate na svoj bančni račun z izbiro izplačilne možnosti, ki jo igralnica ponuja.