Gigadat Igralnica

Gigadat Igralnica

 • Wildz Igralnica
  Metode deponiranja:
  EcoPayzTrustlyNetellerMuchBetterMuchBetter
  in več...
  Ocena
  9.2
  Dobrodošli bonus
  100% do 500 € + 200 Bonus Spins
  +18 | Samo novi igralci
 • Wazamba Igralnica
  Metode deponiranja:
  Carte BleueSampoPankkiWebMoneyBitcoinBeeline
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  99% do 999 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Caxino Igralnica
  Metode deponiranja:
  MasterCardNetellerMuchBetterPaysafe CardNeteller
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  100% do 200 + 100 bonus vrtljajev
  +18 | Samo novi igralci
 • LeoVegas Igralnica
  Metode deponiranja:
  Paysafe CardBradescoSiru MobileKlarna Instant Bank TransferAstroPay Card
  in več...
  Ocena
  9.8
  Dobrodošli bonus
  500% do 100,00 EUR 1. bonus depozita
  +18 | Samo novi igralci
 • King Billy Igralnica
  Metode deponiranja:
  WebMoneyNetellerSticPayLitecoinVirtual Card
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  100% do 300 USD
  +18 | Samo novi igralci

Gigadat kot depozitna metoda v spletnih igralnicah

Kazalo

Gigadat je kanadska podjetja, ki je leta 2013 začelo sodelovati z več kot 250 različnimi podjetji za spletne plačilne storitve. Zdaj je Gigadat na voljo kot depozitna metoda v številnih spletnih igralnicah po vsem svetu in vse bolj priljubljena med igralci.

Eden glavnih razlogov, zakaj je Gigadat vedno bolj priljubljen, je, da je ena izmed najhitrejših in najenostavnejših depozitnih metod v spletnih igralnicah. Igralci lahko polnijo svoj račun prek gigadat računa z nekaj kliki na miško. Če že imate gigadat račun, potem je proces hitrejši in enostavnejši. Poleg tega lahko igralci polnijo igralni račun tako z mobilnih naprav kot tudi z namizja.

Glavne prednosti depozita s Gigadat-om

Gigadat ima nekaj odličnih prednosti za igralce, ki želijo polniti svoj račun v spletni igralnici:

 • Hitrost: Igralci lahko z uporabo Gigadat-a v nekaj minutah napolnijo svoj igralni račun v spletni igralnici. To pomeni, da lahko igralci svoje denarne zmage hkrati dobijo tudi hitro.
 • Enostavnost uporabe: Gigadat je zelo enostaven za uporabo in igralci ga lahko uporabljajo z mobilnih naprav ali računalnika doma. Vse kar morajo storiti je, da sledijo nekaj preprostim korakom in bodo imeli polnjen igralni račun.
 • Visoka varnost: Gigadat uporablja najvišje standarde varnosti in zagotavlja, da so vse transakcije varne in zasebne.

Gigadat kot metoda za dvig denarja

Ko igralci želijo izplačati denar iz svojega igralnega računa, lahko to storijo preko Gigadat-a. Igralci morajo najprej dokončati postopek pri spletni igralnici za prenos sredstev svojega dobropisa na svoj Gigadat račun, nato pa lahko sredstva prenesejo na svoj bančni račun.

Čeprav je Gigadat zelo učinkovit pri polnjenju računa v spletni igralnici, pa nekateri igralci menijo, da bi lahko bil proces za izplačilo denarja nekoliko boljši. Čakanje na izplačila zaradi posebnih postopkov poteka namreč lahko biti dolgotrajno, vendar to ni nič nenavadnega v primerjavi z drugimi dostopnimi metodami za izplačilo denarja iz spletnih igralnic.

Sklep

Gigadat je vse bolj priljubljena metoda za polnjenje igralnih računov v spletnih igralnicah. S hitrimi transakcijami in visokimi varnostnimi standardi je to ena izmed najboljših depozitnih metod za igralce, ki želijo vstopiti v spletne igre na srečo. Brez težav lahko polnite svoj igralni račun iz udobja svojega doma z uporabo mobilnih naprav, ne glede na to ali se igrate ponoči ali čez dan.

Gigadat Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Gigadat deposit?

Gigadat je hitro in enostavno plačilno sredstvo, ki omogoča, da si napolnite svoj igralniški račun. Omogoča brezplačno prenos denarja med vašim bančnim računom in računom v igralnici.

Kako naredim polog z Gigadatom?

Da bi napolnili svoj račun z Gigadatom, morate najprej izbrati Gigadat kot vašo izbrano metodo plačila. Nato sprejmete znesek pologa in nato posredujete podatke o transakciji prek varne povezave na spletni strani plačilnega procesorja.

Kakšni so stroški pri uporabi Gigadata pri nakazilu na račun v igralništvu?

Gigadat ne zaračunava nobenih stroškov za nakazila na igralniški račun. Tu pa lahko nastanejo stroški na strani vaše banke, glede na veljavni cenik storitev.

Katera igralna mesta sprejemajo Gigadat?

Včasih so bila določena spletna mesta, ki sprejemajo plačilo z uporabo Gigadat. Danes pa jo sprejemajo Skoraj vse spletne igralnice, kar jo razvršča v odlično pišto podpori za igralci

Kakšne so omejitve deposita Gigadat?

Depoziti z Gigadata imajo praviloma svoje omejitve, ki so v posamezni igralnici določene v naprej. Za podrobnosti o omejitvah se pozanimajte pri določenem igralnem mestu.

Kako hitro je nakazilo z Gigadatom?

Nekatere transakcije se lahko izvedejo takoj, medtem ko se lahko druge izvedejo v roku 24 ur.

Kako je v primeru težav pri uporabi Gigadata?

Če imate težave pri uporabi Gigadata, se obrnite na svojo banko ali neposredno na Gigadata Obrnite se na službo za podporo strankam ali pa obiščite spletno stran Gigadat.

Katere države omogočajo uporabo Gigadata?

GIGADAT omogoča storitev nakazil v večini evropskih držav V večini primerov, če igralnica sprejema evro, boste lahko uporabili Gigadata kot metodoplacila pri nakazilih v igralniški račun.