BPAY Igralnica

BPAY Igralnica

 • 22Bet Igralnica
  Metode deponiranja:
  PaySecBank Wire TransferVisaMultibancoFast Bank Transfer
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  122% bonus do 300 €
  +18 | Samo novi igralci
 • 1xBet Igralnica
  Metode deponiranja:
  FacturaMoneta.ruTicket PremiumOtopayPrivat24
  in več...
  Ocena
  9.2
  Dobrodošli bonus
  200% do 400 USD
  +18 | Samo novi igralci

BPAY kot metoda za polog v igralnice in dvig

Kazalo

BPAY je priljubljena metoda za polog in dvig v spletnih igralnicah. Gre za storitev elektronskega plačevanja, ki jo podpira večina bank v Avstraliji. Ta metoda omogoča preprost in varen način plačila, in sicer neposredno iz vaše bančne kode ter brez posrednika.

Če želite uporabiti BPAY kot metodo za polog v spletni igralnici, boste morali najprej preveriti, ali je ta metoda na voljo v določenem igralnem salonu. Ko jo najdete, izberite BPAY kot način plačila in sledite navodilom za zaključek transakcije s svojim bančnim računom. Kot pri drugih metodah plačila se lahko tudi pri BPAY pojavijo določene pristojbine, zato se prepričajte o tem, preden ga uporabite.

Vrednosti BPAY kot metode za polog

BPAY kot metoda za polog v igralnicah ima številne prednosti:

 • BPAY vam omogoča, da enostavno in varno opravite polog iz svojega bančnega računa. Ker se plačilo izvaja neposredno iz vaše bančne kode, ni potrebe po posrednikih in dodatnih stroških.
 • BPAY je hitro in učinkovito. Transakcije po navadi trajajo od 1 do 3 delovnih dni, vendar se lahko čas obdelave razlikuje glede na vašo banko in način pologa.
 • BPAY pogosto ponuja brezplačne transakcije, vendar je odvisno od vašega bančnega računa oz. posrednika. Vsekakor pa so stroški običajno nižji kot pri drugih metodah plačila, kot so kreditne kartice ali e-denarnice.

Vrednosti BPAY kot metode za dvig

Čeprav BPAY ni neposredno na voljo kot metoda dviga, obstaja nekaj spletnih igralnic, ki omogočajo umik dobička prek te metode. V takšnih primerih boste morali enostavno izbrati alternativno metodo za izplačilo, kot je bančni nakazilo ali e-denarnica. Vendar pa BPAY lahko vseeno koristno uporabite kot način za prenos dobička na vaš bančni račun.

Za BPAY velja, da položene zneske lahko prek sistema izstavite na vaš bančni račun. Tu so prednosti:

 • BPAY omogoča enostavno in hitro dvigovanje dobička na vaš bančni račun. Tudi če ta metoda ni neposredno omogočena kot metoda za dvig, lahko vseeno izkoristite prednosti BPAY.
 • BPAY je varna metoda za prenos sredstev. S prehodom prek vaše bančne kode in brez posrednikov se zmanjšuje možnost zlorabe).
 • BPAY lahko prihrani denar pri stroških. Ker ni posrednika, se zmanjšajo verjetnost nadomestil in drugih stroškov, ki se lahko pojavijo pri drugih metodah plačila.

Zaključek

BPAY je dobra izbira za vse, ki iščejo enostaven in varen način plačevanja spletnih igralnic. Kot metoda za polog ima BPAY številne prednosti, med drugim enostavno uporabo, hitrost in nižje stroške kot pri drugih metodah plačila. Čeprav ni neposredno na voljo kot metoda dviga, lahko še vedno izkoristite prednosti BPAY za prenos dobička na svoj bančni račun. Pred uporabo se prepričajte, da vam ta metoda ustreza, in preverite pogoje in stroške, ki se lahko razlikujejo glede na banko in spletno igralnico.

BPAY Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je BPAY?

BPAY je avstralska rešitev za izvajanje elektronskih plačil. Omogoča varna in enostavna plačila prek interneta, mobilnih aplikacij ali bančnih ATM-ov.

Kako lahko BPAY uporabim za polog na spletnem igralnicah?

Če želite uporabiti BPAY kot način pologa na spletnih igralnicah, morate najprej preveriti, ali ponujajo to možnost. Nato morate v svojem računu na spletni igralnici izbrati BPAY kot način plačila in vnesti zahtevane podatke o plačilu.

Kako varno je uporabljati BPAY na spletnih igralnicah?

BPAY uporablja enake varnostne standarde kot ostatke bančništva na spletu, zato je uporaba BPAY na spletnih igralnicah varna. Poleg tega BPAY omogoča preproste preveritve in preglede plačil, kar vam olajša spremljanje svojega računa.

Kako dolgo traja, da se sredstva pošljejo na moj račun na spletni igralnici?

Čas obdelave pologa z BPAY lahko traja od enega do treh delovnih dni, odvisno od procesov vaše banke in spletne igralnice. Vendar pa večina spletnih igralnic omogoča takojšnjo poravnavo, tako da boste lahko začeli igrati skoraj takoj.

Kakšna je minimalna in maksimalna količina, ki jo lahko nakažem z BPAY?

Točne meje minimalnih in maksimalnih nakazil z BPAY se lahko razlikujejo, odvisno od izbrane igralnice. Večina spletnih igralnic pa omogoča pologe, ki se začnejo pri 10 AUD, z zgornjo omejitvijo, ki se giblje okoli 10.000 AUD na transakcijo.

Ali moram plačati provizijo pri uporabi BPAY na spletnih igralnicah?

Večina spletnih igralnic ne zaračuna provizije za pologe, opravljene prek BPAY. Vendar pa vas lahko vaša banka obremenjuje s provizijami, zato se prepričajte, da preverite, kakšni so vaši povračilni pogoji in stroški za spletno bančništvo.

Kako vem, ali je moja nakazila prejeta?

Po tem, ko ste opravili nakazilo prek BPAY, boste prejeli potrditveni e-poštni naslov, ki vsebuje potrebne podrobnosti o transakciji. Poleg tega lahko znotraj vašega računa na spletni igralnici preverite stanje svojega pologa.