Entropay Igralnica

Entropay Igralnica

 • Rich Igralnica
  Metode deponiranja:
  BitcoinPOLiFlexepinEasy EFTSofort
  in več...
  Ocena
  9.9
  Dobrodošli bonus
  100% do 200 + 50 vrtljajev bonus na 1. depozitu
  +18 | Samo novi igralci
 • 22Bet Igralnica
  Metode deponiranja:
  PaySecBank Wire TransferVisaMultibancoFast Bank Transfer
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  122% bonus do 300 €
  +18 | Samo novi igralci
 • Players Palace Igralnica
  Metode deponiranja:
  iDebitiDEALPayPalUkasheChecks
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  200% do 200 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Tiger Gaming Igralnica
  Metode deponiranja:
  iDebitEcoPayzEntropayUseMyBankVisa
  in več...
  Ocena
  9.6
  Dobrodošli bonus
  150% do 500 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Golden Reef Igralnica
  Metode deponiranja:
  MaestroeChecksNetellerinstaDebitEntropay
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  100% do 900 € (trikrat do 300,00 EUR ob prvih treh depozitih)
  +18 | Samo novi igralci

Entropay kot zanesljiv način deponiranja igralnic: obsežen pregled

Kazalo

Ko spletne igralnice pridobivajo večjo priljubljenost po vsem svetu, raste tudi povpraševanje po varnih, hitrih in priročnih plačilnih metodah. Ena najprimernejših možnosti depozita je EntroPay - virtualna predplačniška kartica, ki igralcem omogoča financiranje svojih igralniških računov, ne da bi razkrila občutljive finančne informacije. V tem pregledu si bomo podrobneje ogledali EnTropay kot način deponiranja igralnic in vam zagotovili podroben vodnik, kako ga uporabljati.

Kaj je entropay?

Entropay je spletna plačilna rešitev, ustanovljena leta 2003 in s sedežem v Veliki Britaniji. Uporabnikom ponuja virtualno predplačniško kartico, imenovano Entropay Virtual Visa, ki jo lahko uporabite za nakupe in plačila, kadar koli je Visa sprejet. Kartica se izda takoj po registraciji in jo je mogoče naložiti s sredstvi iz različnih virov, vključno z bančnimi prenosi, kreditnimi/debetnimi karticami in drugimi e-denarnimi.

 • EntroPay je sprejet pri večini spletnih igralnic po vsem svetu.
 • Entropay ponuja takojšnje depozite brez pristojbin.
 • Entropay se lahko uporablja tako za depozite kot za umike.
 • EntroPay ponuja varen in anonimni način plačila, idealen za igralce, ki raje ohranjajo svoje finančne podrobnosti zasebne.

Uporaba entropaya kot metode deponiranja igralnic

Uporaba entropaya kot metode deponiranja v igralnici je enostavna in preprosta. Najprej se morate registrirati za entropay račun in nato naložiti svojo virtualno kartico s sredstvi z eno od razpoložljivih možnosti financiranja. Po tem lahko v izbrani spletni igralnici izberete entropay kot možnost depozita in vnesete podatke o svoji kartici. Depozit bo obdelan takoj, sredstva pa bodo na voljo na vašem igralniškem računu v nekaj sekundah.

Ena od prednosti uporabe entropay za igralnice je, da ni pristojbin. Vendar lahko nekatere spletne igralnice zaračunajo majhno pristojbino za uporabo določenih plačilnih načinov, zato je vedno priporočljivo preveriti pogoje in pogoje pred depozitom pri Entropayu.

Uporaba entropay za odtegnitve igralnic

Poleg deponiranja sredstev lahko entropay uporabite tudi za umik dobitkov z vašega igralniškega računa. Če želite zahtevati umik, preprosto izberite EntroPay kot prednostno metodo umika in vnesite podatke o svoji kartici. Umik bo obdelan v nekaj delovnih dneh, sredstva pa bodo prenesena na vašo virtualno kartico Entropay. Upoštevajte, da so umiki lahko predmet določenih transakcijskih pristojbin, odvisno od politik spletne igralnice.

Varnost in zanesljivost

Entropay je varen in zanesljiv način plačila, ki uporablja najsodobnejšo šifrirno tehnologijo za zaščito finančnih informacij svojih uporabnikov. Navidezna kartica ni povezana z uporabnikovim bančnim računom ali kreditno kartico, ki zagotavlja dodatno plast zaščite pred goljufijo. Poleg tega je kot licencirani in reguliran ponudnik plačil EntroPay podvržen strogi finančni predpisi in politiki pranja denarja.

Vendar je treba opozoriti, da Entropay ni na voljo v vseh državah, nekatere spletne igralnice pa ga ne bodo sprejele kot plačilni način. Poleg tega EnTropay zaračuna pristojbino za nekatere transakcije, kot so transakcije v tuji valuti ali odtegnitve ATM. Kljub temu Entropay ostaja priljubljena izbira med spletnimi igralci v igralnicah, ki iščejo varno in anonimno plačilno metodo.

Zaključek

Entropay je zanesljiv in varen način plačila, ki ponuja hitre in priročne vloge za igralnice in umike. Njegova virtualna predplačniška kartica omogoča igralcem dodatno plast zasebnosti in varnosti, saj ne razkriva nobenih finančnih informacij. Čeprav morda ni na voljo v vseh državah in bi lahko veljali za nekatere transakcijske pristojbine, Entropay ostaja priljubljena plačilna rešitev med spletnimi igralci na srečo po vsem svetu.

Entropay Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je entropay in kako deluje?

EnTropay je virtualna predplačniška kartica, ki omogoča nakupovanje prek spleta ali depozite v igralnicah, ne da bi razkrili vaše osebne ali finančne podatke. Svojo kartico EntroPay lahko naložite z različnimi plačilnimi načini, kot so kreditne ali debetne kartice, bančni prenosi ali drugi računi Entropay. Ko je kartica naložena, jo lahko uporabite kot navadno kreditno ali debetno kartico za transakcije v spletu.

Ali je entropay varen način plačila za spletne igralnice?

Da, Entropay je varen način plačila za spletne igralnice, saj za zaščito vaših osebnih in finančnih podatkov uporablja industrijsko standardno šifrirno tehnologijo. Vaši podatki so zasebni, virtualna kartica pa deluje kot medpomnilnik med vašim bančnim računom in igralnico, na katero deponirate.

Ali obstajajo pristojbine, povezane z uporabo entropayja v igralnicah?

Da, obstajajo pristojbine, povezane z uporabo entropay v igralnicah. Lahko plačate pristojbine za nalaganje kartice entropay in za posamezne transakcije. Vendar so te pristojbine na splošno nižje od tiste, ki bi jih plačali za druge plačilne načine. Pred uporabo EntroPay preverite pristojbine, saj se lahko razlikujejo glede na vašo lokacijo in igralnico.

Ali lahko dobim dobiček z entropay?

Da, dobite lahko umaknete s pomočjo EntroPay, če igralnica podpira ta način plačila za umike. Vendar pa boste morda morali plačati pristojbino za umik, čas obdelave pa je lahko daljši kot pri drugih plačilnih načinih.

Ali uporabljate entropay v igralnicah zakonito?

Da, uporaba entropayja v igralnicah je v večini držav zakonita. Vendar pa pred uporabo Entropay preverite pravni status spletnih iger na srečo in virtualne predplačniške kartice v vaši pristojnosti.

Ali je entropay na voljo v moji državi?

Entropay je na voljo v mnogih državah, vendar ne vseh. Lahko preverite, ali je EntroPay na voljo v vaši državi, tako da obiščete njihovo spletno mesto in ustvarite račun. Če vaša država ni navedena, boste morda morali najti drugačen način plačila za spletne igralnice.

Koliko časa traja deponiranje z entropay v igralnicah?

Deponiranje z uporabo entropay je običajno takojšnje. Ko naložite svojo kartico EntroPay, jo lahko takoj uporabite za depozite v igralnicah. Vendar se lahko čas obdelave razlikuje glede na igralnico in ponudnika plačil.

Ali lahko uporabim entropay za mobilne igralnice?

Da, lahko uporabite entropay za mobilne igralnice, dokler igralnica podpira ta način plačila na njihovi mobilni platformi. Lahko naložite svojo kartico EnTroPay in depozite naredite neposredno iz svoje mobilne naprave, s čimer postane primeren način plačila za mobilne igralce.