Ezipay Igralnica

Ezipay Igralnica

 • Golden Reef Igralnica
  Metode deponiranja:
  MaestroeChecksNetellerinstaDebitEntropay
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  100% do 900 € (trikrat do 300,00 EUR ob prvih treh depozitih)
  +18 | Samo novi igralci
 • Virtual City Igralnica
  Metode deponiranja:
  Citadel Instant BankingQIWINetellerBank Wire TransferiDEAL
  in več...
  Ocena
  9.1
  Dobrodošli bonus
  200% do 1000 SEK + 50 vrtljajev na prvem deponiranju (10 vrtljajev na dan v naslednjih petih dneh)
  +18 | Samo novi igralci
 • Vegas Country Igralnica
  Metode deponiranja:
  EutellereChecksEPSNeosurfKalibra Card
  in več...
  Ocena
  9.7
  Dobrodošli bonus
  100% do 30 MBTC
  +18 | Samo novi igralci
 • Luxury Igralnica
  Metode deponiranja:
  EutellerClickandBuyPOLiKalibra CardUkash
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  20 $ brezplačni bonus + 218% ujema do 436 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Villento Igralnica
  Metode deponiranja:
  SwedbankSkrillKalibra CardPostepayPayPal
  in več...
  Ocena
  9.2
  Dobrodošli bonus
  20 $ brezplačni bonus + 218% ujema do 436 USD (Up to € 1 000 Welcome Bonus on the first 5 Deposits)
  +18 | Samo novi igralci

Ezipay kot način vplačila in izplačila v spletnih igralnicah

Kazalo

Če iščete hiter in varen način za vplačilo in izplačilo sredstev v spletni igralnici, bi vam bil lahko v pomoč Ezipay. Gre za enega izmed najbolj priljubljenih načinov plačevanja prek spleta, ki se lahko pohvali s hitrostjo in varnostjo ter se uporablja v številnih spletnih trgovinah in igralnicah.

Kako deluje Ezipay?

Ezipay je spletni sistem, ki omogoča uporabnikom, da na enostaven način plačujejo izdelke in storitve prek spleta. Registracija je preprosta, saj se lahko uporabniki prijavijo prek spleta in povežejo svoje bančne račune ali kreditne kartice s sistemom Ezipay. Ko je račun povezan, lahko uporabniki izvajajo transakcije brez posredovanja osebnih podatkov ali pomislekov glede varnosti.

Za vplačilo v spletno igralnico prek Ezipaya, morate najprej izbrati igralnico, ki to možnost podpira. Nato izberite Ezipay kot način plačila in vnesite svoje uporabniško ime in geslo, ki ste ju določili pri registraciji. V spletni igralnici izberite znesek, ki ga želite vplačati in potrdite transakcijo.

Za izplačilo sredstev iz spletnih igralnic s pomočjo Ezipaya morate najprej preveriti, ali spletna igralnica podpira to možnost izplačila. Nato izberite Ezipay kot način izplačila in vnesite zahtevano osebno identifikacijsko številko ter znesek, ki ga želite izplačati. Izvedli boste transakcijo, ki bo sredstva prenesla na vaš Ezipay račun.

 • Ezipay je zelo enostaven za uporabo in registracija je preprosta
 • Uporablja se lahko v številnih spletnih trgovinah in igralnicah
 • Transakcije so varne in hitre, brez posredovanja osebnih podatkov
 • Ezipay je tako na voljo kot način vplačila kot tudi izplačila

Koristi in slabosti Ezipay kot načina vplačila in izplačila v spletnih igralnicah

Kot vse druge metode plačevanja ima tudi Ezipay svoje prednosti in slabosti. Med najbolj očitne prednosti spada enostavna uporaba sistema in visoka raven varnosti. Registracija je preprosta in uporabniki se lahko zanašajo na najnovejše tehnologije, ki zagotavljajo varne transakcije brez posredovanja osebnih podatkov.

V svoji uporabi je Ezipay zelo prilagodljiv, saj se lahko uporablja v številnih spletnih trgovinah in igralnicah, vključno z nekaterimi izmed največjih spletnih igralnic. Poleg tega transakcije preko Ezipay običajno potekajo zelo hitro, kar je še posebej pomembno v svetu spletnih igralnic, kjer se hitrost šteje kot pomemben dejavnik pri uporabniški izkušnji.

Kljub temu ima Ezipay tudi nekaj slabosti. Najbolj očitna je dejstvo, da spletna igralnica, ki jo želite uporabiti, mora podpirati Ezipay kot način plačila in izplačila. V nasprotnem primeru ne bo mogoče uporabiti te metode plačila.

 • Enostavna uporaba in visoka raven varnosti
 • Prilagodljivost pri uporabi v spletnih igralnicah
 • Hitrost transakcij
 • Spletna igralnica mora podpirati Ezipay kot način plačila in izplačila

Zaključek

Ezipay se je izkazal kot eden izmed najbolj priljubljenih načinov plačila in izplačila v številnih spletnih trgovinah in igralnicah. Gre za izjemno enostaven in varen način plačevanja, ki se lahko pohvali s hitrostjo in prilagodljivostjo pri uporabi. Če iščete učinkovit način za vplačilo in izplačilo v spletni igralnici, bi vam Ezipay lahko bil v pomoč.

Ezipay Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Ezipay?

Ezipay je spletna storitev za elektronsko plačevanje, ki omogoča varno in enostavno nakazilo denarja na spletna igralniška računa.

Kako lahko uporabim Ezipay kot način plačila v spletnih igralnicah?

Če želite uporabiti Ezipay kot način plačila v spletnih igralnicah, se morate najprej prijaviti na Ezipay.com in ustvariti račun. Nato lahko uporabite svoj Ezipay račun za nakazilo denarja na svoj igralniški račun.

Ali lahko uporabim Ezipay za dvig dobitkov iz spletnih igralnic?

Na žalost Ezipay trenutno ne omogoča dvigovanja denarja iz spletnih igralnic. To pomeni, da boste morali izbrati drug način za dvig dobitkov iz svojega igralniškega računa.

Je uporaba Ezipay v spletnih igralnicah varna?

Da, uporaba Ezipay v spletnih igralnicah je zelo varna. Ezipay uporablja visoko raven varnosti in šifriranja, da zaščiti vaše osebne in finančne podatke pred krajo ali zlorabo.

Kakšni so stroški uporabe Ezipay v spletnih igralnicah?

Stroški uporabe Ezipay v spletnih igralnicah so odvisni od igralnice. Nekatere igralnice morda zaračunajo provizijo za uporabo Ezipay, medtem ko druge ne. Preden se odločite za uporabo Ezipay kot načina plačila, preverite, kakšni so stroški za njegovo uporabo v posamezni igralnici.

Ali je odpiranje računa pri Ezipay brezplačno?

Da, odpiranje računa pri Ezipay je brezplačno. Vendar pa lahko nastanejo stroški za uporabo določenih funkcij ali storitev, zato preverite, kakšni so stroški, preden se odločite za uporabo Ezipay.

Kako hitro so nakazila denarja pri uporabi Ezipay v spletnih igralnicah?

Nakazila denarja pri uporabi Ezipay v spletnih igralnicah so običajno zelo hitra. Večina igralnic omogoča takojšnje nakazilo denarja na vaš igralniški račun, tako da lahko takoj začnete igrati svoje najljubše igre.

Kakšna je omejitev dnevnega nakazila pri uporabi Ezipay v spletnih igralnicah?

Omejitev dnevnega nakazila pri uporabi Ezipay v spletnih igralnicah je odvisna od igralnice. Nekatere igralnice lahko določijo omejitev glede na vaš varnostni profil, medtem ko druge morda nimajo omejitev ali pa so omejitve zelo visoke. Preverite, kakšne so omejitve dnevnega nakazila v igralnici, preden se odločite za uporabo Ezipay kot načina plačila.