Inpay Igralnica

Inpay Igralnica

 • BaoCasino Igralnica
  Metode deponiranja:
  SkrillinstaDebitEurosetiDebitiWallet
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  100% bonus za depozit + 20 bonus vrtljajev na sad
  +18 | Samo novi igralci
 • Mirax Igralnica
  Metode deponiranja:
  EcoPayzNeosurfBinance ChainLitecoinSkrill
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  100% do 100 €
  +18 | Samo novi igralci
 • Savarona Igralnica
  Metode deponiranja:
  Bank Wire TransferPOLiBitcoinInpayBitcoin
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  100% do 400 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • GunsBet Igralnica
  Metode deponiranja:
  Yandex MoneyMasterCardBank Wire TransferVenus PointInterac
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  125% do 100 € certificiranih igralnic
  +18 | Samo novi igralci

Inpay kot način vplačil in izplačil v spletnih igralnicah

Kazalo

Če se odločite za igralništvo na spletu, vam bo treba najprej izbrati način plačila. Obstaja veliko možnosti, med katerimi je tudi Inpay.

Inpay je fintech podjetje, ki zagotavlja storitve za prenos denarja. Uporabniki lahko nakažejo denar neposredno na račun igralnice, tako da ni potrebe po posrednikih, kot so banke in plačilne kartice. To je ena od glavnih prednosti Inpaya - ima zelo hitre transakcije.

Prednosti Inpaya kot načina vplačil in izplačil

Hitrost in varnost sta največji prednosti Inpaya kot načina vplačil in izplačil. Preko Inpaya lahko igralnice berejo podatke o prejemniku sredstev, kar prispeva k bolj varnim transakcijam.

Inpay tudi zaračuna manjše provizije za transakcije v primerjavi z bankami in drugimi plačilnimi karticami. To pomeni, da boste na koncu porabili manj denarja za svoje igralne potrebe.

 • Hitre transakcije
 • Visoka stopnja varnosti
 • Manjše provizije

Slabosti Inpaya kot načina vplačil in izplačil

Kot pri vseh načinih plačila ima tudi Inpay nekaj slabosti. Na primer, ta metoda ni na voljo vsem igralnicam. Poleg tega nekateri uporabniki ugotavljajo, da je Inpay preveč zapleten za uporabo, kar lahko predstavlja težave pri prvi uporabi.

Prav tako obstaja omejitev maksimalnega zneska, ki ga lahko prenesete na ta način. Podjetje Inpay trenutno omejuje prenose na 10.000 EUR.

 • Metoda ni na voljo v vseh igralnicah
 • Kompleksna uporaba
 • Omejitev maksimalnega zneska transakcije na 10.000 EUR

Kako uporabljati Inpay

Za uporabo Inpaya boste najprej morali preveriti, ali je vaša izbrana igralnica združljiva s to metodo plačila. Če je, bo postopek vplačila enostaven.

Svoj račun boste morali izbrati kot izvor plačila, nakazati želeni znesek na Inpay in ta denar se bo takoj prenesel na račun igralnice. Podatki o uporabniku bodo samodejno priloženi k transakciji, tako da ne boste morali ročno vnašati nobenih podatkov.

Zaključek

Inpay je zelo hitra in varna metoda za vplačilo in izplačilo v spletnih igralnicah. Čeprav ima nekaj slabosti, kot so omejitev maksimalnega zneska in zapletena uporaba, so prednosti Inpaya, kot so hitre transakcije in manjše provizije, te prednosti vsekakor vredne pozornosti. Če iščete zanesljiv način plačila za spletne igralnice, je Inpay zagotovo vreden razmisliti.

Inpay Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Inpay?

Inpay je storitev za prenos denarja, ki omogoča instantne in varne mednarodne transakcije.

Ali je Inpay na voljo kot metoda depozita v spletnih igralnicah?

Da, Inpay je na voljo kot metoda depozita v nekaterih spletnih igralnicah.

Kako uporabiti Inpay kot metodo depozita?

Za uporabo Inpay kot metode depozita morate izbrati Inpay v plačilni sekciji spletne igralnice ter slediti navodilom na ekranu.

Kakšni so stroški za uporabo Inpay kot metode depozita?

Stroški za uporabo Inpay kot metode depozita se razlikujejo glede na spletno igralnico in bančne pristojbine. Preverite pogoje spletne igralnice in Inpay za podrobnosti.

Ali je Inpay varna metoda za depozit v spletnih igralnicah?

Da, Inpay je zelo varna metoda za depozit v spletnih igralnicah. Vsi prenosi denarja so šifrirani in zaščiteni s tehnologijo SSL. Poleg tega pa Inpay redno spremlja in razvija svoje varnostne protokole.

Kako dolgo traja, da je denar na vašem računu v spletni igralnici s pomočjo Inpay?

Transakcije s pomočjo Inpay so običajno takojšnje, kar pomeni, da bo denar vašem računu na voljo v spletni igralnici takoj, ko bo transakcija zaključena.

Kakšen je maksimalen znesek, ki ga lahko naložite na svoj račun s pomočjo Inpay?

Maksimalni znesek, ki ga lahko naložite na svoj račun s pomočjo Inpay, se razlikuje glede na spletno igralnico. Preglejte pogoje spletne igralnice, da ugotovite, kakšen je maksimalni znesek.

Ali je potrebno plačati davke na dobiček, pridobljen v spletni igralnici s pomočjo Inpay?

Da, v nekaterih državah je potrebno plačevati davke na dobiček, pridobljen v spletni igralnici s pomočjo Inpay. Preverite lokalne davčne zakone, da ugotovite, ali ste dolžni plačati davek na dobiček iz spletnih iger.