Instant EFT Igralnica

Instant EFT Igralnica

 • Thunderbolt Igralnica
  Metode deponiranja:
  VisaEasy EFTNetellerInstant EFTSkrill
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  100% do 500 EUR + 200 FS
  +18 | Samo novi igralci

Takojšnji EFT kot način deponiranja igralnic: prednosti in slabosti

Kazalo

Instant EFT je priljubljena možnost plačila med južnoafriškimi spletnimi igralci. To je hiter in varen način financiranja računa za igralnice brez uporabe kreditne kartice ali e-denarnice. A je to najboljša izbira za vse? V tem pregledu bomo preučili glavne prednosti in slabosti uporabe takojšnjega EFT kot metode deponiranja v igralnici.

Kaj je takojšen EFT?

Instant EFT je spletna plačilna rešitev, ki vam omogoča opravljanje elektronskih sredstev z vašega bančnega računa na tretjega trgovca ali ponudnika storitev. Za razliko od tradicionalnega EFT, ki lahko traja do 72 ur za čiščenje, se takojšnje transakcije EFT obdelujejo v realnem času. To pomeni, da lahko začnete igrati igralniške igre takoj, ko je vaš polog odobren.

 • Pros: hitre transakcije, ne potrebujejo kreditne kartice ali e-denarnice, široko dostopne v Južni Afriki.
 • Slabosti: Omejene na južnoafriške banke, ki jih vse igralnice morda ne podpirajo, zahteva dostop do spletnega bančništva.

Kako uporabiti takojšen EFT

Uporaba takojšnjega EFT za deponiranje sredstev na vaš igralni račun je preprost in preprost postopek. Tu so splošni koraki:

 1. Kot način depozita izberite Instant EFT.
 2. Vnesite znesek, ki ga želite položiti, in kliknite \ "Naprej. \"
 3. Izberite svojo banko na seznamu možnosti.
 4. Prijavite se na svoj spletni bančni račun in potrdite transakcijo.

Sredstva je treba takoj pripisati za vaš igralni račun in lahko takoj začnete igrati svoje najljubše igre.

 • Pros: Enostavna uporaba, dodatna registracija ni potrebna, brez pristojbin, ki jih zaračuna večina igralnic.
 • Slabosti: Zahteva spletno bančništvo, ne smejo podpirati vse južnoafriške banke.

Je takojšen EFT varen?

Ena glavnih pomislekov spletnih igralcev igralnic je varnost njihovih finančnih transakcij. Instant EFT uporablja iste varnostne protokole kot spletno bančništvo, vključno s šifriranjem SSL in dvofaktorsko preverjanje pristnosti. To zagotavlja, da so vaši osebni in finančni podatki zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom ali goljufijami.

 • Pros: Visoka raven varnosti, ni treba deliti podatkov o kreditni kartici ali bančnih informacij s igralnico.
 • Slabosti: Tveganje lažnih napadov ali zlonamerne programske opreme v računalniku, če se prijavite v svoje spletno bančništvo iz nezavarovanega omrežja ali naprave.

Takojšen EFT kot metoda umika

Čeprav se Instant EFT uporablja predvsem kot metoda deponiranja igralnic, vam nekatere spletne igralnice omogočajo tudi, da dvignete dobičke prek takojšnjega EFT. Postopek je podoben depozitu, vendar morate predložiti podatke o bančnem računu, namesto da se prijavite v svoje spletno bančništvo. Čas obdelave umika se lahko razlikuje glede na politiko igralnice in čas obdelave vaše banke.

 • Pros: Hiter in varen način za umik svojih dobitkov, ki je primeren za južnoafriške igralce.
 • Slabosti: Omejena na južnoafriške banke, ki niso vedno na voljo kot možnost umika.

Zaključek

Instant EFT je zanesljiva in priročna možnost plačila za južnoafriške spletne igralce igralnic, ki želijo hitre in zavarovati depozite brez uporabe kreditne kartice ali e-denarnice. Vendar pa lahko njegove omejitve glede razpoložljivosti in združljivosti za nekatere igralce manj privlačne. Preden uporabite takojšen EFT, preverite, ali vaša banka in igralnica podpirata ta način plačila, in natančno preberite pogoje in pogoje, da se izognete kakršnim koli nepričakovanim pristojbinam ali zamudam.

Instant EFT Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je takojšen EFT?

Instant EFT je spletni način plačila, ki vam omogoča, da s spletnimi bančnimi podatki opravljate takojšnje bančne prenose trgovcem, kot so spletne igralnice.

Ali je varno uporabljati takojšnje EFT za spletne igralnice?

Da, takojšen EFT je varen način plačila, ki uporablja najnovejšo šifrirno tehnologijo za zaščito vaših osebnih in finančnih podatkov.

Kako pripravim takojšen depozit EFT v spletni igralnici?

Najprej izberite spletno igralnico, ki sprejema takojšen EFT kot način plačila. Nato se prijavite v svoj igralni račun, pojdite v razdelek Bančništvo, kot možnost depozita izberite Instant EFT, vnesite znesek, ki ga želite položiti, in sledite pozivom za dokončanje transakcije.

Kako dolgo traja takojšen polog EFT, da se razčisti v spletni igralnici?

Takojšnji depoziti EFT se obdelujejo takoj, kar pomeni, da bodo vaša sredstva na voljo v vašem igralniškem računu takoj.

Ali obstajajo pristojbine, povezane z uporabo takojšnjega EFT za spletne igralnice?

Odvisno je od igralnice in banke, ki jo uporabljate. Nekatere igralnice lahko zaračunajo majhno pristojbino za takojšnje depozite EFT, druge pa ne. Pred depozitom se posvetujte z banko in igralnico, da ugotovite, ali gre za kakršne koli pristojbine.

Ali lahko umaknem svoje igralnice s takojšnjim EFT?

Odvisno je od igralnice. Nekatere igralnice omogočajo takojšnje umike EFT, druge pa ne. Preden se umaknete, se posvetujte z bančnimi možnostmi igralnice in preverite, ali je na voljo takojšen EFT.

Ali obstaja omejitev, koliko lahko nalagam s takojšnjo EFT?

Odvisno je od igralnice in vsakodnevne meje transakcije vaše banke. Nekatere igralnice imajo lahko minimalno in največjo omejitev depozita za takojšnje transakcije EFT. Pred igranjem se posvetujte s kazino, da ugotovite, ali obstajajo omejitve depozita.

Kaj pa, če moja banka ne podpira takojšnje EFT?

Če vaše banke ne podpira takojšnje EFT, tega načina plačila ne boste mogli uporabiti za spletne vloge za igralnice. Morda boste morali izbrati drugo možnost plačila, na primer s kreditno kartico ali e-denarnico.