Mobile Pay Igralnica

Mobile Pay Igralnica

 • BetMaster Igralnica
  Metode deponiranja:
  NeosurfEthereumSkrill 1-TapWebMoneyPaysafe Card
  in več...
  Ocena
  9.1
  Dobrodošli bonus
  100% do 300 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Stakes Igralnica
  Metode deponiranja:
  Mobile PaymentsNetellerMasterCardQIWIiDEAL
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  100% do 100 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • 1xBet Igralnica
  Metode deponiranja:
  FacturaMoneta.ruTicket PremiumOtopayPrivat24
  in več...
  Ocena
  9.2
  Dobrodošli bonus
  200% do 400 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • 1xSlots Igralnica
  Metode deponiranja:
  OtopayTele2LobanetAstroPay DirectDogecoin
  in več...
  Ocena
  9.7
  Dobrodošli bonus
  100% do 500 USD
  +18 | Samo novi igralci

Mobile Pay kot način pologa v igralnicah: vse, kar morate vedeti

Kazalo

Mobile Pay je izjemno priljubljena možnost plačevanja v Sloveniji. Gre za elektronsko denarnico, s katero lahko preprosto in varno izvajate plačila prek mobilnega telefona. V zadnjem času pa se ta metoda plačevanja vedno pogosteje uporablja tudi v spletnih igralnicah, kjer lahko z njo opravljate pologe ter izplačila denarja.

Če razmišljate o uporabi Mobile Paya kot načina plačevanja v spletnih igralnicah, je tu nekaj informacij, ki vam bodo pomagale pri odločitvi.

Mobile Pay kot način pologa

Mobile Pay lahko uporabite za vplačilo denarja na svoj igralni račun v igralnicah. Ena od glavnih prednosti te metode je njena izjemna preprostost. Za opravljanje pologa potrebujete le svojo mobilno napravo in dostop do svoje elektronske denarnice.

Postopek pologa je hiter in preprost. Najprej morate na strani igralnice izbrati Mobile Pay kot metodo pologa. Nato vnesete vsoto denarja, ki jo želite vplačati, ter se prijavite v svoj Mobile Pay račun. Potrdite polog in vaš denar bo takoj na voljo na vašem igralnem računu.

Minimalni znesek pologa z Mobile Payom je ponavadi nižji kot pri drugih metodah plačevanja. V nekaterih igralnicah lahko vplačate denar že z vsoto, ki je manjša od 1 €.

 • Hitrost in preprostost pologa
 • Nižji minimalni znesek pologa

Mobile Pay kot način izplačila

Poleg pologe lahko Mobile Pay uporabite tudi za izplačilo denarja iz igralnega računa. Postopek izplačila je prav tako hiter in preprost. Najprej morate na strani igralnice izbrati Mobile Pay kot metodo izplačila. Nato vnesete želeni znesek in se prijavite v svoj Mobile Pay račun. Po potrditvi bo denar kmalu na voljo na vaši mobilni denarnici.

V nekaterih primerih igralnice naložijo tudi stroške pri izplačilu z Mobile Payom. Pred uporabo preverite pogoje spletnih igralnic, da se izognete neprijetnim presenečenjem.

Mobile Pay ima tudi nekatere omejitve. Če želite uporabiti to metodo za polog ali izplačilo denarja, morate imeti ustrezno stanje na svojem Mobile Pay računu. Prav tako Mobile Pay morda ni na voljo v vseh spletnih igralnicah.

 • Hitrost in preprostost izplačila
 • Morda stroški pri izplačilu

Sklep

Mobile Pay je eden izmed najbolj priročnih in preprostih načinov plačevanja v Sloveniji. To metodo lahko uporabite tudi v spletnih igralnicah. Za pologovanje in izplačevanje denarja je zelo priročen, vendar ima tudi nekatere omejitve. Če iščete hitre in udobne načine plačevanja v igralnicah, je Mobile Pay lahko ena izmed najboljših možnosti za vas.

Mobile Pay Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

KAJ JE Mobile Pay?

Mobilni plačilo je nacin plačila, ki omogoča upOrabnikom, da plačjo za SHITITVE v NakupuJejo z Uporabo svojih MobilniH Naprav.

Kako Deluje Mobile Pay?

Mobilno plačilo je povezan z upOrabnikom Mobilnim telefonom v Plačilnim račinom. Uporabnik Lahko Plača Prek SMS-A Ali Aplikacije, Ki Jo Lahko Prenese Iz Trgovine Z Aplikacijami.

Ali Je mobile Pay Varna Možnist ZA Depozite VIGRALNICAH?

DA, Mobile Pay Je Varna Možnist Za Depozite V igralnicah, SAJ ZA VSAKO TRANSKCIJO ZAHTEVA GESLO ALI POTDITEV PREK APLIKACIJE.

Katera Sletna igralnica Omogoča depozit Prek Mobile Pay?

V Sloveniji ima večina SletniH igralnic Omogočen Mobile Pay kot Način Plačila. Med Dromimi Lahko izberete igralnice Kot So Bet365, 888 Casino v Unibetu.

Kakšni tako prednosti uprabe mobilni plačilo pri igralnicah?

Uporaba Mobile Pay PRI IGRALNICAH JE PRESNOST, SAJ JE HITRA V ENOSTAVNA ZA UPORABO, PRAV TAKO PA ZAGOTAVLJA VARNOST VAHIH TRANSAKCIJ Z BUDNIM OCNIM OCNIM OCIMOM VARNOSTNIH SISTEMOV.

Kako Dolgo Traja, da se depozit iz mobilnega plačila prikaž na racunu vigralnici?

Depozit prek mobilni plačilo se iz iz tkoj, kot je traskakcija potrjena, Zato Uporabniški racun v igralnici prejme Takojšnjo Posodobitev.

KATERI SO Stroški Za Uporabo Mobile Pay PripozitiH v Igralnicah?

Stroški za uporabo Mobile Pay pri depozitiH v igralnicah, tako Običkno brezplačni. Vendar Pa se lahko Pojavijo Stroški, Ki So ODViSni od Mobilnega Opeterja, Ki Uporabniku Omogoča Plačilo Prek TE STORITVE.

Kakshna je meja za nakazilo prek Mobile Pay?

Meje Za nakazilo Prek Mobile Pay So ODVisne OD PosamezniH MobilniH OPECEJV, RENDAR SO OBIPAJNO MED 5 V 30 EVRI NA TRANSKCIJO.