SoFi Igralnica

SoFi Igralnica

 • BC.GAME Igralnica
  Metode deponiranja:
  EthereumTetherDogecoinDogecoinMonero
  in več...
  Ocena
  9.8
  Dobrodošli bonus
  80 -odstotni bonus za depozit: najmanj 30 USD / največ 79 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Irish Luck Igralnica
  Metode deponiranja:
  VisaUkashBank Wire TransferMasterCardSkrill
  in več...
  Ocena
  9.8
  Dobrodošli bonus
  111% do 1,111 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Lotus Asia Igralnica
  Metode deponiranja:
  Bank Wire TransferSkrillSkrillDiners Club InternationalNeteller
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  150% ujema do R2.250
  +18 | Samo novi igralci
 • Red Dog Igralnica
  Metode deponiranja:
  EthereumNeosurfBank Wire TransferMasterCardMasterCard
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  200% do 2500 £ + 50 dodatnih vrtljajev
  +18 | Samo novi igralci
 • Cleopatra Igralnica
  Metode deponiranja:
  NetellerPayVisionEthereumPayVisionAstroPay Direct
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  100% do €/4000 USD, Casino s 1. deponiranjem.
  +18 | Samo novi igralci

Prednosti uporabe SOFI kot metode deponiranja igralnic - celovit pregled

Kazalo

Svet spletnih iger na srečo se nenehno razvija, prav tako tudi možnosti za odlaganje in umik sredstev iz vašega računa za igralnice. Ena od teh možnosti je Sofi, podjetje za finančno tehnologijo, ki med drugim ponuja spletne bančniške in naložbene storitve. V tem članku bomo raziskali, zakaj si SOFI zasluži vašo pozornost kot zanesljiv in varnostni način deponiranja za vaše spletne igralnice.

Kaj je Sofi?

Sofi, kratek za socialne finance, je bil ustanovljen leta 2011 in začel kot podjetje za refinanciranje študentskega posojila. Danes je prerasla v finančno podjetje s polnimi storitvami, ki ponuja osebna posojila, hipoteke, zavarovanja, naložbe in bančne storitve. SOFI je zavarovan in zagotavlja svoje storitve prek mobilne aplikacije in spletnega mesta.

Prednosti uporabe SOFI kot metode deponiranja igralnic

Če iščete način depozita za svoj spletni igralni račun, Sofi ponuja več prednosti, zaradi katerih je praktična izbira:

 • Brez pristojbin: SOFI ne zaračuna nobenih pristojbin za uporabo svoje platforme za vložitev depozitov na vaš spletni igralni račun.
 • Učinkovit in hiter: Depoziti, narejeni prek SOFI, so hitri in učinkoviti. Svoj račun SOFI lahko financirate s svojim bančnim računom ali kreditno kartico, prenosi v vašo spletno igralnico pa so skoraj takojšnji.
 • Varne transakcije: SOFI uporablja napredne šifrirne in varnostne ukrepe za zaščito vaših finančnih informacij in transakcij. Ponujajo tudi dvofaktorsko preverjanje pristnosti in preverjanja prstnih odtisov, da zagotovite, da lahko dostopate samo do vašega računa.
 • Omejitve visokih transakcij: Sofi ima visoke meje transakcij, kar je prednost za visoke valjalce ali igralce, ki želijo velike vsote denarja nakazati na svoj spletni igralni račun.
 • Orodja za oblikovanje in sledenje: SOFI ponuja orodja za oblikovanje proračuna in sledenje, ki vam omogočajo spremljanje porabe in spremljanje svojih depozitov in umikov.

Sofi za umike?

Slaba stran uporabe SOFI kot metode deponiranja igralnic je, da še vedno ne podpira umikov. Depozite lahko na svoj spletni igralni račun nanesete samo s sofi. Za prejemanje svojih dobitkov boste morali izbrati drugačen način umika. Vendar SOFI nenehno širi svoje storitve, zato lahko v prihodnosti ponudi umike.

Uporaba sofi za igralnice - kako začeti

Če vas zanima uporaba SOFI kot metode depozita za spletne igralnice, tukaj je opisano, kako začeti:

 • Prijavite se za račun SOFI na njihovem spletnem mestu ali mobilni aplikaciji. Sofi bo zaprosil za vaše osebne podatke, kot so vaše ime, naslov in številka socialnega zavarovanja. Zahtevajo lahko tudi dokaz o identifikaciji in zaposlovanju.
 • Povežite svoj bančni račun ali kreditno kartico s svojim računom SOFI. Morali boste navesti podatke o svojem računu in preveriti svojo identiteto.
 • Pojdite v svojo prednostno spletno igralnico in se pomaknite do njihove blagajne ali deponiranja.
 • Kot način depozita izberite SOFI in vnesite znesek, ki ga želite položiti. Preusmerili boste na stran za prijavo SOFI.
 • Vnesite podatke o prijavi SOFI in potrdite transakcijo.
 • Vaša sredstva se bodo v vašem spletnem računu za igralnice pojavila skoraj takoj.

Zaključek

SOFI je odličen način depozita za spletne igralce v igralnicah, ki iščejo hiter, zanesljiv in varen način deponiranja. Ne ponuja pristojbin, visokih omejitev transakcij, orodij za oblikovanje proračuna in hitrih transakcij. Medtem ko SOFI še ne podpira umikov, je še vedno ena najboljših metod deponiranja. Upamo, da je ta članek osvetlil prednosti uporabe SOFI kot metode deponiranja igralnic in vam pomaga sprejeti informirano odločitev za vaše spletne igre na srečo.

SoFi Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

1. Kaj je Sofi?

Sofi je finančno podjetje, ki ponuja različne finančne izdelke in storitve. Začelo se je kot podjetje za refinanciranje študentskega posojila in se od takrat razširilo na osebna posojila, naložbene račune in bančne storitve.

2. Ali lahko uporabim SOFI za vlogo v spletnih igralnicah?

Da, nekatere spletne igralnice sprejemajo sofi kot način plačila. Lahko se posvetujete s svojo prednostno igralnico in preverite, ali sprejmejo sofi.

3. Ali je varno uporabljati sofi za igralnice?

Sofi je ugledno podjetje, ki varnost informacij svojih strank jemlje resno. Pomembno pa je, da vedno raziskujete in izberete ugledno in varno spletno igralnico pri izdelavi depozitov s katerim koli načinom plačila.

4. Kako pripravim depozit v spletni igralnici s pomočjo sofi?

Če želite narediti depozit s pomočjo SOFI, ga boste morali izbrati kot svoj način plačila na spletni strani ali deponiranju spletne igralnice. Nato boste napotili, da se prijavite v svoj SOFI račun in pooblastite plačilo.

5. Ali obstajajo pristojbine, povezane z uporabo SOFI za igralnice?

SOFI ne zaračuna nobenih pristojbin za uporabo svojih storitev za vložitev depozitov v spletnih igralnicah. Vendar ima lahko spletna igralnica svoje pristojbine ali pristojbine, povezane z uporabo SOFI ali katerega koli drugega načina plačila.

6. Koliko časa traja, da se depozit SOFI napiše na moj igralni račun?

Časovni okvir za depozit, ki bo nakazan na vaš igralni račun, se bo razlikoval glede na določeno spletno igralnico. Vendar se večina sofijskih nahajališč obdela takoj.

7. Ali lahko z SOFI umaknem dobičke za igralnice?

Na žalost SOFI trenutno ni na voljo kot metoda umika pri večini spletnih igralnic. Izbrati boste morali drugačno metodo umika, na primer e-denarnico ali bančni prenos.