Paysera Igralnica

Paysera Igralnica

 • Intertops Igralnica
  Metode deponiranja:
  UkashMoney GlobalSepaEcoPayzSkrill
  in več...
  Ocena
  9.9
  Dobrodošli bonus
  100% bonus za depozit
  +18 | Samo novi igralci
 • Kosmonaut Igralnica
  Metode deponiranja:
  Siru MobileBitcoinVenus PointPiastrixVenus Point
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  50 bonus vrti na Yak, Yeti & Roll Slot By Betsoft na registracijo + 200% Match Depozit bonu
  +18 | Samo novi igralci
 • GunsBet Igralnica
  Metode deponiranja:
  Yandex MoneyMasterCardBank Wire TransferVenus PointInterac
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  125% do 100 € certificiranih igralnic
  +18 | Samo novi igralci
 • True Flip Igralnica
  Metode deponiranja:
  RippleDashVisaBoletoTether
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  100% do 100 €/$+100 brezplačnih vrtljajev
  +18 | Samo novi igralci

PaySera kot metoda deponiranja igralnic: pregled in ocenjevanje

Kazalo

PaySera je globalni plačilni sistem, ki spletnim igralcem igralnic omogoča hitro in enostavno odlaganje denarja z njihovih igralnic. Paysa, ustanovljena leta 2004 v Litvi, je prerasla v enega najbolj priljubljenih ponudnikov finančnih storitev na svetu, z več kot 300.000 strankami v več kot 180 državah. PaySera je s svojo napredno tehnologijo in vrhunsko storitev za stranke postala priljubljena izbira za igralce, ki želijo uživati ​​v varnem in priročnem spletnemu igralniškemu doživljanju.

Prednosti uporabe payra v spletnih igralnicah

Ena največjih prednosti uporabe PaySera v spletnih igralnicah je njegova varnost. PaySera uporablja najsodobnejšo tehnologijo šifriranja za zaščito osebnih in finančnih podatkov svojih uporabnikov, s čimer zagotavlja, da so vse transakcije varne in varne. Poleg tega PaySera ponuja hitre in enostavne nahajališča in umike, pri čemer je večina transakcij obdelana v 24 urah. To pomeni, da lahko igralci hitro in enostavno odlagajo in umaknejo svoje dobitke, ne da bi morali čakati dneve ali celo tedne, da se njihova sredstva obdelajo.

Druga prednost uporabe PaySera v spletnih igralnicah so njegove nizke pristojbine. PaySera za svoje transakcije zaračuna zelo konkurenčne cene, zaradi česar je cenovno ugodna in stroškovno učinkovita možnost za igralce, ki želijo prihraniti denar za svoje igralniške transakcije. Poleg tega PaySera ponuja različne možnosti plačila, vključno z bančnimi nakazili, kreditnimi in debetnimi karticami ter e-denarnice, ki igralcem omogočajo, da izberejo metodo, ki jim najbolje ustreza.

 • Enostavni in varni nahajališči in umiki
 • Hitre transakcije, obdelane v 24 urah
 • Nizke pristojbine za cenovno ugodne transakcije
 • Več možnosti plačila za prilagodljivost

Nekaj ​​pomanjkljivosti, ki jih je treba upoštevati

Medtem ko PaySera ponuja številne prednosti za spletne igralce v igralnicah, je treba upoštevati tudi nekaj pomanjkljivosti. Ena največjih pomanjkljivosti je omejena razpoložljivost Paysare v nekaterih državah. Medtem ko je PaySera na voljo v več kot 180 državah, še vedno obstajajo nekatere države, v katerih še ni na voljo, zato je igralcem v teh državah težko uporabljati metodo transakcije v igralnici.

Druga pomanjkljivost, ki jo je treba upoštevati, so relativno visoke zahteve za preverjanje uporabe PaySera. Za uporabo PaySera morajo igralci predložiti kopijo osebnega izkaznice, ki ga je izdala vlada, in dokaz naslova, kot je račun za komunalne storitve. Medtem ko so te zahteve zasnovane za zaščito varnosti uporabnikov in preprečevanje goljufij, so lahko tudi za nekatere igralce nekoliko okorne.

Nazadnje lahko nekateri igralci ugotovijo, da je postopek nastavitve računa PaySera nekoliko zmeden ali zamuden. Medtem ko je ekipa za pomoč strankam Paysa vedno na voljo za pomoč pri kakršnih koli vprašanjih ali pomislekih, lahko nekateri igralci raje bolj preprost polog in umik, na primer kreditna ali debetna kartica.

Povzetek prednosti in slabosti PaySera kot metode deponiranja igralnic

 • Prednosti: Enostavne in varne depozite in umike, hitre transakcije, obdelane v 24 urah, nizke pristojbine za cenovno ugodne transakcije, več možnosti plačila za prilagodljivost
 • Proti: omejena razpoložljivost v nekaterih državah, relativno visoke zahteve za preverjanje, potencialno zmedeni ali zamudni postopek nastavitve računa

Zaključek

Na splošno je PaySera zanesljiva in priročna možnost za spletne igralce v igralnicah, ki želijo uživati ​​v hitrih in enostavnih depozitih in umikih, nizkih pristojbinah in različnih možnostih plačila. Medtem ko je treba upoštevati nekaj pomanjkljivosti, na primer omejena razpoložljivost v nekaterih državah in visoke zahteve za preverjanje, vrhunska varnost in enostavnost uporabe Paysera je priljubljena izbira za igralce, ki želijo varno in brez težav brez težav.

Če iščete zanesljiv in varen način za deponiranje in dvig denarja v spletnih igralnicah, se prepričajte, da PaySera upoštevate kot odlično izbiro.

Paysera Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je payra?

PaySera je spletni plačilni sistem, ki uporabnikom omogoča pošiljanje in prejemanje plačil v različnih valutah. Ponuja tudi mobilno aplikacijo za priročno uporabo.

Kako lahko uporabim payra za spletne igralnice?

Lahko uporabite PaySera za izdelavo spletnih igralnic, tako da jo izberete kot način plačila v razdelku za blagajno/bančništvo v igralnici. Za obdelavo transakcije boste morali imeti račun PaySera in dovolj sredstev.

Ali je varno uporabljati payra za igralnice?

Da, PaySera je varen način plačila, ki uporablja šifriranje za zaščito uporabniških podatkov in transakcij. Poleg tega PaySera ureja Evropska unija in mora izpolnjevati stroge pravne zahteve.

Ali obstajajo pristojbine za uporabo PaySera kot metode deponiranja igralnic?

PaySera zaračuna pristojbino za nekatere transakcije, vendar je pristojbina odvisna od vrste transakcije in lokacije uporabnika. Urnik pristojbin lahko preverite na spletnem mestu PaySera in si ogledate posebne pristojbine za vašo lokacijo.

Ali lahko uporabim PaySera za umik svojih igralnic?

Nekatere spletne igralnice vam lahko omogočijo, da umaknete dobičke s Payra. Vendar to ni vedno tako, zato morate preveriti možnosti za umik igralnice, preden kot način depozita izberete PaySera.

Katere valute podpira Payra?

PaySera podpira na desetine valut, vključno z USD, EUR, GBP, CAD, AUD in številnimi drugimi. Celoten seznam podprtih valut lahko preverite na spletnem mestu PaySera.

Koliko časa traja, da se v spletni igralnici obdelajo depozit payra?

Čas obdelave za depozit payra v spletni igralnici se razlikuje glede na politike igralnice. V nekaterih primerih se lahko depozit obdela takoj, v drugih primerih pa lahko traja nekaj ur ali celo dni.

Ali spletne igralnice ponujajo kakšne bonuse za uporabo PaySera?

Nekatere spletne igralnice lahko ponujajo bonuse ali promocije za uporabo PaySera kot metode depozita. Vendar to ni vedno tako, zato preverite stran za promocije igralnice ali se obrnite na podporo strankam, da vidite, kakšni bonusi so na voljo.