Pay by Phone Igralnica

Pay by Phone Igralnica

 • Scores Igralnica
  Metode deponiranja:
  Bank Wire TransferPay by PhonePayPalPaysafe CardNeteller
  in več...
  Ocena
  9.6
  Dobrodošli bonus
  100% do 200 USD
  +18 | Samo novi igralci

Plačajte po telefonu kot način depozita v igralnici: Prednosti, slabosti in funkcije

Kazalo

Z naraščanjem mobilnih iger in spletnih igralnic je bilo vse večje povpraševanje po lažjih in bolj priročnih načinih za dogajanje depozitov in umikov. Ena izmed najbolj priljubljenih možnosti v zadnjih letih je bila plačilo po telefonu, ki ponuja hiter, varen in brez težav, da svoj igralniški račun financirate z le nekaj pipe na telefonu.

V tem članku si bomo podrobneje ogledali, kako plačilo po telefonu deluje, njegove prednosti in slabosti ter njegove ključne lastnosti, tako da se lahko odločite, ali je to pravi način za vas.

Kako plačilo po telefonu deluje

Plačilo po telefonu je način plačila za mobilne naprave, ki vam omogoča, da zaračunate svoje igralnice na telefonski račun ali predplačniško stanje. Deluje z uporabo vaše mobilne številke kot edinstvenega identifikatorja, ki ga vnesete, ko je pozvana med postopkom deponiranja.

Ko potrdite znesek depozita, bo na vaš telefon poslana koda za preverjanje prek besedilnega sporočila, ki ga boste morali vnesti na plačilno stran igralnice za dokončanje plačila. Ko to storite, bo znesek dodan v vaš telefon ali odštet iz predplačniškega stanja, odvisno od vašega načrta.

Ena ključnih prednosti plačila po telefonu je, da je zelo enostavna za uporabo in ne zahteva, da predložite osebne ali finančne podatke. Vse, kar potrebujete, je telefon s kartico SIM in zadostnim dodatkom za kredit ali podatkov, da prejmete besedilno sporočilo.

Prednosti plače po telefonu

 • Primerno: Plačilo po telefonu ponuja hiter, uporabniku prijazen način za izdelavo igralnic iz mobilne naprave, brez potrebe po prijavah, geslih ali dodatnih računih.
 • SECTAL: Plačilo po telefonu je varen in zanesljiv način plačila, ki za zaščito vaših osebnih in finančnih podatkov uporablja šifriranje SSL in dvofaktorsko preverjanje pristnosti.
 • Anonimno: Plačilo po telefonu vam omogoča, da vložite depozite, ne da bi razkrili osebne ali finančne podrobnosti, kar je odlična možnost za igralce, ki cenijo njihovo zasebnost.
 • Trenutek: Plačilo s telefonskimi depoziti se obdelamo takoj, kar pomeni, da lahko takoj začnete igrati svoje najljubše igralniške igre.
 • Nizki minimumi: Plačilo po telefonu vam omogoča, da depozite zaslužite tako nizko, kar je idealno za priložnostne igralce, ki ne želijo tvegati veliko denarja.
 • Brez pristojbin: Plačilo s telefonskimi depoziti je običajno brezplačno, čeprav lahko nekateri mobilni operaterji ali igralnice za storitev zaračunajo majhno pristojbino.

Slabosti plače po telefonu

Medtem ko plačilo po telefonu ponuja številne ugodnosti, to ni brez pomanjkljivosti. Nekatere ključne pomanjkljivosti vključujejo:

 • Nizki maksimumi: Plačilo po telefonu omejuje znesek, ki ga lahko položite na približno 30 do 40 € na transakcijo, kar morda ne bo dovolj za visoke valje ali igralce, ki želijo večje staviti.
 • Brez umikov: Plačilo po telefonu je predvsem metoda depozita, kar pomeni, da boste morali izbrati drugačno možnost, da boste umaknili dobičke.
 • Omejena razpoložljivost: Plača po telefonu ne ponujajo vsi mobilni operaterji ali igralnice, zato ga morda ne boste mogli uporabljati na vsakem spletnem mestu, ki ga obiščete.
 • Odvisen od signala: Plačilo po telefonu zahteva stabilen internet ali mobilni signal za pravilno delo, kar je lahko težava na področjih s slabo pokritostjo.

Ključne funkcije plače po telefonu

Če želite izbrati najboljši način deponiranja igralnic za vaše potrebe, je pomembno razumeti ključne značilnosti vsake možnosti in kako primerjajo. Nekatere glavne funkcije plačila po telefonu vključujejo:

 • Hitrost: Plačilo s telefonskimi depoziti se obdelamo takoj, zaradi česar je idealno za igralce, ki želijo hitro začeti.
 • Udobje: Plačilo po telefonu vam omogoča, da igrajo igralnice od kjer koli, dokler imate mobilni telefon in signal.
 • Varnost: Plačilo po telefonu uporablja šifriranje SSL in druge varnostne protokole, da zaščiti vaše osebne in finančne podatke pred hekerji in prevaranti.
 • Anonimnost: Plačilo po telefonu vam omogoča, da si vložite igralnice, ne da bi delili osebne ali finančne podatke, kar lahko poveča vašo zasebnost in varnost.
 • Ni potrebe po bančnih računih ali kreditnih karticah: Plačilo po telefonu ne zahteva, da svoj igralni račun povežete z bančnim računom ali kreditno kartico, kar je lahko prednost za igralce, ki teh podatkov ne želijo deliti.

Zaključek

Plačilo po telefonu je zanesljiv in uporabniku prijazen način kazino, ki ponuja številne ugodnosti, kot so udobje, varnost in anonimnost. Vendar pa ima tudi nekatere omejitve, kot so nizki maksimumi in omejena razpoložljivost. Ne glede na to, ali je plačilo po telefonu prava izbira ali ne, boste odvisno od vaših individualnih želja in potreb.

Preden izberete metodo deponiranja igralnic, priporočamo, da opravite svoje raziskave, preberete ocene drugih igralcev in primerjate funkcije in pristojbine različnih možnosti. S pravim znanjem in informacijami lahko izberete način plačila, ki ustreza vašemu slogu igre in proračuna, in uživate v brezhibnem igranju brez težav.

Pay by Phone Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je plačilo po telefonu in kako deluje?

Plačilo po telefonu je način plačila, ki vam omogoča, da s svojim mobilnim telefonom delate depozite v spletnih igralnicah. Če želite uporabiti to metodo, morate preprosto izbrati možnost plačila po telefonu na blagajni, vnesti svojo telefonsko številko in potrditi plačilo s SMS. Znesek depozita bo nato dodan v vaš mesečni račun za telefon ali odštet iz predplačniškega stanja.

Ali je plača po telefonu varen in varen način plačila?

Da, plačilo po telefonu je varen in varen način plačila. Transakcije obdeluje s plačilnim procesorjem tretjih oseb, kar pomeni, da vaše občutljive finančne informacije ne delijo s igralnico. Poleg tega morate potrditi plačila s SMS, kar doda dodatno plast varnosti.

Kakšne so omejitve za plačilo s telefonskimi depoziti?

Omejitve za plačilo s telefonskimi depoziti se razlikujejo glede na igralnico in operaterja mobilnega omrežja. Običajno je minimalni znesek depozita 5 funtov, največji znesek pa 30 funtov. Vendar imajo nekatere igralnice morda nižje ali višje meje, zato je pomembno, da pred depozitom preverite pogoje in pogoje.

Ali obstajajo pristojbine, povezane z uporabo plačila po telefonu?

Lahko obstajajo pristojbine, povezane z uporabo plačila po telefonu, odvisno od operaterja mobilnega omrežja in igralnice. Nekateri mobilni operaterji zaračunajo majhno pristojbino za obdelavo plač po telefonskih transakcijah, drugi pa lahko zaračunajo odstotek zneska vlog. Pomembno je preveriti pogoje pred depozitom, da se izognete morebitnim presenečenjem.

Ali lahko dobim dobičke s plačilom po telefonu?

Ne, dobička ne morete umakniti s plačilom po telefonu. Ta metoda se uporablja samo za depozite. Če želite umakniti svoje dobitke, boste morali izbrati drugačen način plačila, na primer e-denarnico, bančni prenos ali kreditna/debetna kartica.

Kakšne so prednosti uporabe plačila po telefonu?

Prednosti uporabe plačila po telefonu vključujejo udobje, varnost in hitrost. Depozite lahko takoj uporabite z mobilnim telefonom, ne da bi morali vnesti kakršne koli podatke o kreditni kartici ali osebne podatke. Poleg tega lahko preprosto spremljate svojo porabo, saj bo znesek depozita dodan v vaš mesečni račun za telefon ali odštet iz predplačniškega stanja.

Kakšne so pomanjkljivosti uporabe plačila po telefonu?

Slabosti uporabe plačila po telefonu vključujejo omejene zneske depozita, pomanjkanje odtegnitve in potencialne pristojbine. Najvišji znesek depozita je običajno 30 funtov, kar morda ne bo zadostovalo za visoke valje. Poleg tega ne morete umakniti svojih dobitkov s to metodo in lahko obstajajo pristojbine, povezane z uporabo plačila po telefonu, odvisno od igralnice in operaterja mobilnega omrežja.