QIWI Igralnica

QIWI Igralnica

 • EgoCasino Igralnica
  Metode deponiranja:
  SkrillAlfa ClickBitcoinEPSDiners Club International
  in več...
  Ocena
  9.6
  Dobrodošli bonus
  200% do 200 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Slotum Igralnica
  Metode deponiranja:
  EcoPayzRussian CardsEthereumVisaEuroset
  in več...
  Ocena
  9.1
  Dobrodošli bonus
  250% do 2500 USD + 100 FS
  +18 | Samo novi igralci
 • Rich Igralnica
  Metode deponiranja:
  BitcoinPOLiFlexepinEasy EFTSofort
  in več...
  Ocena
  9.9
  Dobrodošli bonus
  100% do 200 + 50 vrtljajev bonus na 1. depozitu
  +18 | Samo novi igralci
 • SuperCat Igralnica
  Metode deponiranja:
  GarantiPayeerSkrillJetonJeton Wallet
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  150% do 500 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Slottica Igralnica
  Metode deponiranja:
  Jeton WalletJetonNetellerYandex MoneySkrill
  in več...
  Ocena
  9.7
  Dobrodošli bonus
  130% do €/100 $ + 100 bonus zavrti certificirano igralnico
  +18 | Samo novi igralci

QIWI kot metoda deponiranja igralnic - celovit pregled

Kazalo

Ko gre za igranje v spletnih igralnicah, je pomembno, da imate zanesljiv način depozita, ki je tako varen in enostaven za uporabo. Medtem ko je na izbiro več možnosti plačil, Qiwi izstopa kot ena najbolj priljubljenih in priročnih možnosti med navdušenci nad igralnimi igralnimi ljubitelji. V tem pregledu si podrobneje ogledamo Qiwi kot način deponiranja igralnic in raziščemo prednosti uporabe te možnosti plačila.

Kaj je qiwi?

QIWI je ponudnik plačilnih storitev, ki deluje predvsem v Rusiji. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2007 in je od takrat postalo eden vodilnih ponudnikov plačil v regiji. QIWI ponuja široko paleto plačilnih storitev, vključno z mobilnimi plačili, spletnimi plačili in predplačniškimi karticami. Podjetje je v preteklih letih razširilo tudi svoje storitve v več drugih držav, med njimi Kazahstan, Moldavije, Romunijo, Belorusijo in Združenimi arabskimi emirati.

Kako Qiwi deluje kot metoda deponiranja igralnic?

Qiwi deluje kot metoda deponiranja igralnic na enak način kot katera koli druga možnost plačila. Če želite narediti depozit s QIWI, morate preprosto izbrati QIWI kot način depozita v blagajniku igralnice in vnesti podatke o računu QIWI. Nato boste preusmerjeni na plačilno stran QIWI, kjer lahko potrdite plačilo in dokončate transakcijo.

  Prednosti uporabe QIWI kot metode deponiranja igralnic:
 • Hitre in varne transakcije: Qiwi ponuja hitre in varne transakcije, zaradi česar je priljubljena izbira med spletnimi igralci, ki cenijo varnost in udobje.
 • Enostaven za uporabo: Qiwi je neverjetno enostaven za uporabo, s preprostim in intuitivnim vmesnikom, ki omogoča hitro in enostavno izdelavo depozitov.
 • Široko sprejemanje: Qiwi je sprejet v širokem razponu spletnih igralnic, kar vam omogoča dostop do različnih iger možnosti igranja.
 • Brez pristojbin: Večina spletnih igralnic ne zaračuna nobenih pristojbin za uporabo QIWI kot metode depozita, kar pomeni, da lahko uživate v več svojih dobitkov, ne da bi morali plačati dodatne pristojbine.

Ali lahko umaknete dobitke s pomočjo QIWI?

Da, QIWI se lahko uporabijo za umik dobitkov iz spletnih igralnic. Vendar pa vse igralnice ne sprejemajo QIWI kot metodo umika, zato je pomembno preveriti v igralnici, preden vložijo zahtevo za umik. Tudi če igralnica sprejme umike Qiwi, se lahko čas obdelave razlikuje glede na politike igralnice.

  Prednosti uporabe QIWI kot metode umika v igralnici:
 • Hitro in priročno: Qiwi zagotavlja hitre in priročne umike, kar vam omogoča, da prej uživate v svojih dobitku.
 • Ni potrebe po dodatnih računih: Za razliko od drugih možnosti plačila QIWI omogoča, da dvignete dobitke neposredno na vaš račun QIWI in odpravite potrebo po dodatnih računih ali načinih plačil.
 • Na voljo v več državah: QIWI je na voljo v več državah, zaradi česar je priljubljena izbira med mednarodnimi igralci.

Ali je qiwi varen in varen način depozita?

Da, QIWI velja za varno in varno depozitno metodo za spletne igralnice. Podjetje uporablja napredne varnostne ukrepe za zaščito informacij uporabnikov in preprečevanje nepooblaščenega dostopa. Poleg tega QIWI licencira Centralna banka Rusije, ki zagotavlja, da podjetje deluje v skladu z vsemi ustreznimi predpisi.

  Končne misli:
 • Na splošno je QIWI zanesljiva in priročna možnost plačila za spletne igralce v igralnicah, ki iščejo varen in varen način depozita. S svojimi hitrimi transakcijami, enostavnim vmesnikom za uporabo in razpoložljivostjo v več državah ne preseneča, da je QIWI priljubljena izbira med igralskimi navdušenci. Če iščete možnost zaupanja vrednega depozita za svoje spletne igralnice, je Qiwi vsekakor vredno razmisliti.

Zaključek

Qiwi je varna, zanesljiva in priročna možnost plačila za spletne igralce v igralnicah. S svojim enostavnim vmesnikom, hitrimi transakcijami in razpoložljivostjo v več državah je priljubljena izbira med navdušenci nad igrami. Čeprav ga morda sploh ne bo sprejeto na spletnih igralnicah, je QIWI vsekakor vredno razmisliti, če iščete način zaupanja vrednega depozita za svoje spletno igranje.

QIWI Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je qiwi?

QIWI je spletni plačilni sistem, ki uporabnikom omogoča transakcije prek svojih mobilnih naprav. Široko se uporablja v Rusiji in drugih državah v vzhodni Evropi in Srednji Aziji.

Ali lahko v spletnih igralnicah uporabim qiwi kot metodo depozita?

Da, številne spletne igralnice sprejemajo qiwi kot metodo depozita. Preverite lahko plačilne načine igralnice in preverite, ali je QIWI sprejet.

Ali je varno uporabljati QIWI za spletne igralnice?

QIWI je varen način plačila in vaši osebni in finančni podatki so zaščiteni. Vendar je pomembno, da izberete ugledno spletno igralnico, da zagotovite varnost vaših transakcij.

Ali obstajajo pristojbine za uporabo QIWI v spletnih igralnicah?

QIWI lahko zaračuna pristojbino za transakcije, vendar se razlikuje glede na igralnico in količino transakcije. Pomembno je, da se s igralnico in QIWI preverite za morebitne pristojbine, povezane z uporabo tega načina plačila.

Koliko časa traja, da se depozit Qiwi prikaže v mojem računu za igralnico?

Depoziti Qiwi se običajno obdelujejo takoj, zato se bodo sredstva prikazala na vašem igralniškem računu takoj po tem, ko opravite transakcijo.

Ali lahko umaknem svoje igralnice s pomočjo qiwi?

Nekatere spletne igralnice lahko dovolijo umik z uporabo QIWI, vendar ni tako pogosta kot uporaba kot metoda depozita. Morate preveriti pri plačilnih možnostih igralnice in preverite, ali je QIWI na voljo za umike.

Ali obstaja omejitev, koliko lahko nalagam s pomočjo QIWI?

Da, meja za depozite Qiwi je odvisna od igralnice in posebnega računa QIWI, ki ga uporabljate. Pomembno je preveriti tako s igralnico kot QIWI za kakršne koli omejitve depozita.

Ali lahko uporabim QIWI za deponiranje v kateri koli valuti?

QIWI podpira transakcije v več valutah, vendar je odvisno od države in posebnega računa QIWI, ki ga uporabljate. Pomembno je preveriti tako pri igralnici kot QIWI za kakršne koli omejitve valute.