Swisscom Igralnica

Swisscom Igralnica

 • 22Bet Igralnica
  Metode deponiranja:
  PaySecBank Wire TransferVisaMultibancoFast Bank Transfer
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  122% bonus do 300 €
  +18 | Samo novi igralci
 • Grand Eagle Igralnica
  Metode deponiranja:
  MasterCardPaysafe CardUkashSkrillNeteller
  in več...
  Ocena
  9.9
  Dobrodošli bonus
  200% do 1000 EUR + bonus funkcija
  +18 | Samo novi igralci
 • Spinamba Igralnica
  Metode deponiranja:
  Yandex MoneyMasterCardWebMoneyPayeerQIWI
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  100% do 200 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • GunsBet Igralnica
  Metode deponiranja:
  Yandex MoneyMasterCardBank Wire TransferVenus PointInterac
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  125% do 100 € certificiranih igralnic
  +18 | Samo novi igralci

Swisscom kot način depozita in umika denarja v igralnicah

Kazalo

Swisscom predstavlja edinstven način depozita in umika denarja v igralnih salonih, ki omogoča varne in hitre transakcije. Kot ena od vodilnih telekomunikacijskih podjetij na svetu, Swisscom svoje storitve ponuja v številnih igralnicah po vsem svetu.

Kako deluje Swisscom kot način depozita?

Kot način depozita, Swisscom omogoča preprost in hiter prenos sredstev v vaš račun v igralnici. Obstajata dve pogosti metodi uporabe Swisscoma za ta namen:

 • direktno nakazilo na igralniški račun;
 • uporaba mobilnega telefona za depozit, kjer se znesek nakazuje preko SMS-ja.

Oba načina sta hitra in enostavna za uporabo, za nakazilo pa je potrebno le nekaj klikih. Postopek je varen in se izvaja brez obveznosti k sklepanju nobenih dodatnih pogodb.

Vse o uporabi Swisscoma kot metode umika denarja

Swisscom omogoča tudi hitro in varno uporabo kot metode umika denarja. Uporabo storitve lahko pričnete s klikom na povezavo za izplačilo, dostopno iz vašega igralniškega računa. Postopek je hitro in enostavno ter traja le nekaj klikov.

Katere so prednosti uporabe Swisscoma?

Obstaja več prednosti uporabe Swisscoma kot načina depozita oziroma umika denarja:

 • Hitrost transakcije: Swisscom zagotavlja hitro nakazilo sredstev v igralniški račun ali izplačilo sredstev v izjemno kratkem času. Uporaba mobilne številke za transakcije omogoča še hitrejši prenos sredstev.
 • Varne transakcije: Swisscom v celoti varuje svoje transakcije, kar zagotavlja, da so vsi vaši podatki varen.
 • Preprostost uporabe: Postopek nakazila ali umika ni zapleten in je moglo ga uporabljati vsakdo, ki razume uporabo telefona ali interneta. Za uporabo storitve ne potrebujete posebnega znanja ali izkušenj.

Kakšne so slabosti uporabe Swisscoma?

Kot način depozita in umika denarja v igralnicah, pa lahko tudi Swisscom ima nekaj pomanjkljivosti:

 • Omejeno število igralnic: Čeprav Swisscom ponuja preprost in varen način nakazovanja sredstev, ga ponujajo le v nekaterih igralnicah.
 • Stroški: Čeprav je uporaba Swisscoma načeloma brezplačna, se lahko pojavijo stroški pri uporabi nekaterih igralnic. Včasih se lahko pojavijo tudi provizije za uporabo storitve, odvisno od igralcnice.
 • Odvisnost od mobilne naprave: Čeprav je uporaba mobilnega telefona ena od prednosti Swisscoma, pa lahko določeni uporabniki s stacionarnim telefonom izgubijo kar nekaj funkcij te storitve.

Končne misli

Uporaba Swisscoma kot načina za nakazilo in umik denarja v igralnicah ima svoje prednosti in slabosti, vendar gre za enega najočitnejših in enostavnih načinov transakcij v igralnicah. S svojo hitrostjo , varnostjo in enostavnostjo uporabe je Swisscom na voljo za vedno večje število igralcev v igralnicah po vsem svetu.

Swisscom Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

1. Kje lahko najdem igralnice, ki sprejemajo Swisscom kot plačilno metodo?

Veliko spletnih igralnic že sprejema Swisscom kot eno izmed plačilnih metod. Priporočamo, da preverite pri posameznih igralnicah, ali sprejemajo to metodo.

2. Katere prednosti ima Swisscom kot plačilna metoda v spletnih igralnicah?

Swisscom je varna in zanesljiva plačilna metoda, ki omogoča hiter in učinkovit prenos vaših sredstev na vaš igralni račun. Prav tako izvaja takojšnje transakcije.

3. Ali lahko uporabim Swisscom kot plačilno metodo, če nimam položnice za mobilni telefon?

Ne, Swisscom kot plačilna metoda zahteva, da imate točno določeno številko mobilnega telefona, ki je povezana z vašim bančnim računom. Brez računa ne morete uporabljati te metode.

4. Kako lahko uporabim Swisscom kot plačilno metodo?

Če želite uporabiti Swisscom kot plačilno metodo, morate izbrati to možnost na strani za plačilo spletnega igralniškega računa. Vnesite svojo številko mobilnega telefona in sledite navodilom na zaslonu.

5. Ali lahko s Swisscomom izplačam dobitke?

Navadno lahko izplačila v igralnicah izvedete preko enake plačilne metode, ki ste jo uporabili za depozit. Vendar pa nekatere igralnice morda ne omogočajo izplačila prek Swisscoma. Predhodno preverite pri posameznih igralnicah.

6. Koliko časa traja, da se denar prenese preko Swisscoma?

Swisscom zagotavlja takojšnje transakcije, ki so pogosto na voljo v arcu nekaj minut. Časi prenosa se lahko razlikujejo glede na posamezno igralnico.

7. Ali je Swisscom varna metoda za plačilo v spletnih igralnicah?

Da, Swisscom je varna in zanesljiva plačilna metoda, ki uporablja napredno šifriranje, da zaščiti vaše finančne podatke. Prav tako ima vgrajene nadzorne mehanizme, ki zagotavljajo varnost vašega računa.