Zelle Igralnica

Zelle Igralnica

 • Aladdin's Gold Igralnica
  Metode deponiranja:
  EcoPayzMasterCardVisaNetellerBitcoin
  in več...
  Ocena
  9.6
  Dobrodošli bonus
  100% do 400 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Omni Slots Igralnica
  Metode deponiranja:
  BitcoinNetellerBoletoSkrillSofort
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  100% do 300 € + 50 bonus. on Starburst
  +18 | Samo novi igralci
 • Big Spin Igralnica
  Metode deponiranja:
  BitcoinBitcoin CashMoney GramPerson to PersonBank Wire Transfer
  in več...
  Ocena
  9.9
  Dobrodošli bonus
  Dobrodošli bonus paket 500 EUR/USD + 100 brezplačnih vrtljajev
  +18 | Samo novi igralci

Zelle kot metoda deponiranja igralnic - prednosti in slabosti

Kazalo

Igralci imajo različne načine prenosa sredstev na in iz njihovih spletnih igralnic. Poznavanje sebe z razpoložljivimi možnostmi lahko izberete najučinkovitejše in učinkovitejše za uporabo. Ena takšnih možnosti je Zelle. Medtem ko ga nekateri igralci že uporabljajo za svoje nahajališča, so drugi še vedno v temi glede te možnosti. Ta članek poudarja prednosti in slabosti uporabe Zelle kot metode deponiranja igralnic in pokriva tudi njegovo uporabo za umike.

Kaj je Zelle?

Zelle je digitalno plačilno omrežje, ki uporabnikom omogoča takojšnje prenos sredstev med bančnimi računi v ZDA. Ta plačilni sistem ponuja preprost način za pošiljanje in prejemanje denarja posameznikom in od njih, neprofitnim organizacijam in podjetjem v omrežju.

 • Od začetka leta 2020 več kot 700 bank v ZDA uporablja Zelle za zagotavljanje plačilnih storitev svojim strankam
 • Uporabnikom ni treba prenesti nobene aplikacije ali ustvariti novih prijav ali gesel za uporabo Zelle
 • Transakcija Zelle se običajno obdela v nekaj minutah

Zelle kot metoda depozita

Številne spletne igralnice zdaj sprejemajo Zelle kot eno od njihovih metod deponiranja. Igralci, ki želijo uporabiti ta plačilni sistem za financiranje svojih igralniških računov, lahko svoje bančne račune zlahka povežejo z Zelle in začnejo transakcijo iz svojih mobilnih naprav ali računalnikov.

Tu so prednosti in slabosti uporabe Zelle kot metode deponiranja igralnic:

Prednosti:

 • Zelle je preprosta in enostavna za uporabo
 • Depoziti so takojšnji
 • Za uporabo storitve ni pristojbin, ki bi jih Zelle zaračunala
 • Mnoge ameriške banke že imajo Zelle integrirane v svoje aplikacije za mobilno bančništvo, kar uporabnikom olajša transakcijo

Slabosti:

 • Ne sprejemajo vseh spletnih igralnic kot metoda depozita
 • Umiki prek Zelle niso na voljo v vseh spletnih igralnicah
 • Uporabniki morajo imeti v ZDA bančni račun za uporabo Zelle

Zelle za umike?

Za razliko od nekaterih drugih plačilnih načinov, ki so omejeni na samo depozite, se lahko Zelle uporablja tudi za umike v nekaterih spletnih igralnicah, ki jih sprejemajo. Vendar se razpoložljivost te možnosti razlikuje glede na različne igralnice.

Več dejstev o Zelle

Tu je še nekaj bistvenih dejstev, ki jih morajo igralci, ki uporabljajo Zelle kot metodo deponiranja igralnic, vedeti:

 • Transakcije, opravljene prek Zelle, so zaščitene z nekaterimi varnostnimi protokoli na ravni banke, vključno z 2-faktorsko overjenostjo
 • Uporabniki lahko prek Zelle pošljejo do 500 USD na dan. Nekatere banke pa imajo lahko različne omejitve transakcij za svoje stranke
 • ZELLE ne zajema transakcijskih sporov. Zato bi morali uporabniki zagotoviti, da pred pošiljanjem denarja potrdijo pravilnega prejemnika
 • Zaradi varnosti Zelle uporabnikom svetuje, naj transakcije izvajajo samo z ljudmi ali podjetji, ki jih poznajo in zaupajo

Zaključek

Zelle je enostaven, hiter in varen način za prenos sredstev med bančnimi računi v ZDA. To je tudi zanesljiva metoda depozita za spletne igralnice, ki jo sprejmejo. Medtem ko možnost uporabe Zelle za umike še ni vseprisotna, več spletnih igralnic vključuje ta plačilni sistem, da bi svojim igralcem ponudil več udobja.

Kot vsak drugi plačilni sistem ima tudi Zelle svoje prednosti in slabosti. Vendar pa je za igralce, ki imajo raje takojšnje vloge in brezhibno uporabniško izkušnjo, Zelle nedvomno vredno razmisliti.

Zelle Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Zelle?

Zelle je platforma za digitalno plačilo, ki uporabnikom omogoča hitro in varno pošiljanje denarja z njihovih bančnih računov.

Ali lahko uporabim Zelle za deponiranje sredstev na svoj igralni račun?

Da, številne spletne igralnice zdaj sprejemajo Zelle kot metodo depozita, zaradi česar je hiter in preprost način za financiranje vašega računa.

Ali je varno uporabljati Zelle za spletne igre na srečo?

Da, Zelle je varna plačilna platforma, ki uporablja šifriranje za zaščito vaših finančnih podatkov. Vendar pa se prepričajte, da igrate samo v licenčnih in reguliranih spletnih igralnicah, da zagotovite, da bodo vaša sredstva zaščitena.

Ali se moram prijaviti na Zelle, da jo uporablja v spletnih igralnicah?

Da, morali boste imeti račun Zelle in ga povezati s svojim bančnim računom, da lahko vložite depozite v spletnih igralnicah.

Ali obstajajo pristojbine, povezane z uporabo Zelle za igralnice?

Ne, pri uporabi Zelle za deponiranje sredstev na vaš igralni račun običajno ni pristojbin. Vendar pa se pri njihovem koncu preverite pri svoji banki ali igralnici za morebitne pristojbine.

Koliko časa traja, da se sredstva pripišejo mojemu igralniškemu računu z uporabo Zelle?

Depoziti, narejeni z Zelle, se običajno obdelajo takoj, kar vam omogoča, da takoj začnete igrati svoje najljubše igralniške igre.

Ali obstajajo omejitve depozita pri uporabi Zelle v spletnih igralnicah?

Omejitve depozitov se razlikujejo glede na določeno igralnico in politike vaše banke. Preverite obe, da določite vse omejitve, ki so lahko na voljo.

Ali lahko z Zelle umaknem sredstva z računa za igralnice?

Ne, Zelle trenutno ni na voljo kot metoda umika v spletnih igralnicah. Za dvig dobička boste morali uporabiti drug način plačila, na primer bančni prenos ali ček.