Zilliqa Igralnica

Zilliqa Igralnica

 • Lotus Asia Igralnica
  Metode deponiranja:
  Bank Wire TransferSkrillSkrillDiners Club InternationalNeteller
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  150% ujema do R2.250
  +18 | Samo novi igralci
 • Billion Igralnica
  Metode deponiranja:
  Skrill 1-TapVisaSkrillMasterCardTrustly
  in več...
  Ocena
  9.9
  Dobrodošli bonus
  100% do 400 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Explosino Igralnica
  Metode deponiranja:
  VisaNeosurfPaysafe CardLitecoinEcoPayz
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  200% do 400 USD
  +18 | Samo novi igralci

Zilliqa kot metoda deponiranja igralnic: Celoten pregled

Kazalo

Spletne igralnice so v zadnjih letih vse bolj priljubljene, saj igralcem ponujajo priložnost, da igrajo svoje najljubše igre iz udobja svojega doma. Z porastom kripto valut vse več igralnic sprejema digitalne valute kot metodo deponiranja. Ena od teh kripto valut je Zilliqa, hitra in varna platforma blockchain. V tem pregledu si bomo podrobneje ogledali Zilliqa kot na depozit igralnice in umika.

Prednosti uporabe Zilliqa

Ena glavnih prednosti uporabe Zilliqa kot metode deponiranja v spletnih igralnicah je njegova hitrost. Zilliqa se ponaša s pretokom do 2828 transakcij na sekundo, zaradi česar je ena najhitrejših trenutno na voljo blockchain platforme. To pomeni, da lahko igralci hitro naredijo vloge in začnejo z igranjem svojih najljubših iger, ne da bi morali čakati na dolgotrajne potrditvene čase, kot so pri drugih kripto valutah. Poleg tega Zilliqa uporablja tehnologijo ostrenja, kar pomeni, da je blockchain razdeljen na manjše omrežja, ki lahko hkrati obdelujejo transakcije, zaradi česar je še hitrejša in učinkovitejša.

Druga prednost uporabe Zilliqa je njegova varnost. Zilliqa uporablja edinstven soglasni mehanizem, imenovan praktična bizantinska toleranca napak (PBFT), zaradi česar zlonamerni akterji praktično ne morejo ogrožati omrežja. PBFT zagotavlja, da vse transakcije preveri in odobri skupina zaupanja vrednih vozlišč, preden jih dodajo v blockchain, kar pomeni, da je Zilliqa veliko manj dovzetna za heke in napade. Ta raven varnosti je še posebej pomembna pri opravljanju finančnih transakcij, kot so igralnice.

 • Zilliqa je hitra in učinkovita, s pretokom do 2828 transakcij na sekundo
 • Uporablja tehnologijo o shudiranju za obdelavo transakcij hkrati
 • Za izboljšano varnost uporablja praktično bizantinsko toleranco za napake (PBFT)

Kako uporabljati zilliqa kot metodo deponiranja igralnic

Uporaba Zilliqa kot metode deponiranja v igralnici je preprosta in preprosta. Najprej morajo igralci kupiti Zilliqa bodisi prek menjave kripto valute bodisi prek denarnice Zilliqa. Ko imajo Zilliqa, se lahko prijavijo v svojo izbrano spletno igralnico, se pomaknejo na stran depozita in izberejo Zilliqa kot svoj prednostni način plačila. Od tam bodo morali igralci vnesti znesek, ki ga želijo položiti, in slediti pozivom za potrditev transakcije. Sredstva se bodo nato takoj odložila v svoj igralni račun in jih je mogoče uporabiti za igranje svojih najljubših iger. Odtegnitve se obdelajo tudi hitro, pogosto v nekaj minutah.

Slabosti uporabe Zilliqa

Medtem ko ima Zilliqa številne prednosti, obstaja tudi nekaj potencialnih pomanjkljivosti, da jo uporabljate kot metodo deponiranja v igralnici. Ena glavnih pomanjkljivosti je razmeroma nizka stopnja sprejemanja Zilliqa. Medtem ko vse več igralnic začenja sprejemati Zilliqa, še vedno ni tako splošno sprejeta kot bolj priljubljene kripto valute, kot sta Bitcoin in Ethereum. To pomeni, da igralci morda nimajo vedno možnosti, da bi v svoji prednostni spletni igralnici uporabili Zilliqa, kar bi lahko bilo za nekatere prelomni.

Druga potencialna pomanjkljivost uporabe Zilliqa je nestanovitnost cen kripto valut. Kripto valute, kot je Zilliqa, so znane po svoji nestanovitnosti cen, kar pomeni, da bi lahko vrednost Zilliqa v kratkem času dramatično nihala. To bi lahko igralci otežili napovedovanje vrednosti svojih nahajališč in umikov, kar bi lahko vodilo do nepričakovanih izgub. Vendar je treba opozoriti, da je to skupna značilnost vseh kripto valut in ni edinstvena za Zilliqa.

 • Nizka stopnja sprejemanja v primerjavi z bolj priljubljenimi kripto valutami, kot sta Bitcoin in Ethereum
 • Nestanovitnost cen kripto valut bi lahko privedla do nepričakovanih izgub

Zilliqa igralnice

Medtem ko Zilliqa morda ni tako splošno sprejeta kot druge kripto valute, še vedno obstaja več spletnih igralnic, ki Zilliqa sprejemajo kot metodo depozita in umika. Te igralnice igralcem ponujajo priložnost, da igrajo široko paleto iger, vključno z igralnimi igrami, namiznimi igrami in igrami v živo, pri čemer uporabljajo Zilliqa kot svoj prednostni način plačila. Nekatere igralnice Zilliqa ponujajo celo ekskluzivne bonuse in promocije za igralce, ki uporabljajo Zilliqa za izdelavo svojih depozitov.

 • Več spletnih igralnic sprejema Zilliqa kot depozitno in umik metode
 • Igralci lahko dostopajo do široke palete iger s pomočjo Zilliqa
 • Ekskluzivni bonusi in promocije za uporabnike Zilliqa

Zaključek

Na splošno je Zilliqa obetavna kripto valuta z številnimi ugodnostmi kot kazinojski depozit in metoda umika. Njegova hitrost, varnost in učinkovitost so privlačna možnost za igralce, ki iščejo hiter in zanesljiv način za izdelavo depozitov in umikov v spletnih igralnicah. Vendar lahko razmeroma nizka stopnja sprejemanja Zilliqa in nestanovitnost cen kripto valut nekatere igralce odvrneta, da bi jo uporabili kot svoj prednostni način plačila. Ker vse več igralnic začne sprejemati Zilliqa, je verjetno, da bo njegova priljubljenost še naprej rasla, zaradi česar bo privlačna možnost za spletne igralce igralnic po vsem svetu.

Zilliqa Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Zilliqa?

Zilliqa je javna platforma za blockchain, ki ponuja visoko prepustnost, varnost in razširljivost. Za izboljšanje hitrosti obdelave transakcij uporablja tehnologijo ostrenja.

Ali lahko uporabim Zilliqa kot metodo depozita v spletnih igralnicah?

Da, obstaja več spletnih igralnic, ki sprejemajo Zilliqa kot metodo depozita.

Ali je uporaba Zilliqa v spletnih igralnicah varna?

Da, uporaba Zilliqa v spletnih igralnicah je varna, če izberete ugledno igralnico, ki izvaja ukrepe za visoko varnost za zaščito vaših transakcij.

Ali obstajajo pristojbine za uporabo Zilliqa v spletnih igralnicah?

Možno je, da lahko nekatere spletne igralnice za uporabo Zilliqa zaračunajo majhno pristojbino kot metodo depozita. Vendar so te pristojbine običajno nominalne.

Ali lahko dobim dobičke z Zilliqa?

Odvisno je od posebnih politik za umik spletnih igralnic. Nekatere spletne igralnice vam lahko omogočajo, da dvignete dobičke z Zilliqa, druge pa boste morda zahtevali, da uporabite drugačno metodo umika.

Kakšne so prednosti uporabe Zilliqa v spletnih igralnicah?

Uporaba Zilliqa v spletnih igralnicah ponuja več prednosti, vključno s hitrimi in varnimi transakcijami, nizkimi pristojbinami in visoko stopnjo zasebnosti.

Kakšen je postopek odlaganja z Zilliqa v spletni igralnici?

Postopek deponiranja z uporabo Zilliqa v spletni igralnici je podoben deponiranju s katerim koli drugim načinom plačila. Morali se boste pomaknili do blagajne ali bančnega dela na spletnem mestu igralnice, izbrati Zilliqa kot želeno metodo depozita, vnesite znesek, ki ga želite položiti, in dokončati transakcijo.

Ali moram imeti Zilliqa denarnico, ki jo lahko položi v spletno igralnico?

Odvisno je od posebnih pravilnikov o deponiranju spletnih igralnic. Nekatere spletne igralnice bodo morda zahtevale, da imate denarnico Zilliqa za depozit, druge pa vam lahko omogočijo, da Zilliqa položite neposredno pri ponudniku menjave ali denarnice.