Abaqoos Igralnica

Abaqoos Igralnica

 • Players Palace Igralnica
  Metode deponiranja:
  iDebitiDEALPayPalUkasheChecks
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  200% do 200 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Golden Reef Igralnica
  Metode deponiranja:
  MaestroeChecksNetellerinstaDebitEntropay
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  100% do 900 € (trikrat do 300,00 EUR ob prvih treh depozitih)
  +18 | Samo novi igralci
 • Captain Cooks Igralnica
  Metode deponiranja:
  EcoPayzEntropayPayPalMonetaEPS
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  100 možnosti za osvojitev jackpota za samo 5 funtov
  +18 | Samo novi igralci
 • Vegas Country Igralnica
  Metode deponiranja:
  EutellereChecksEPSNeosurfKalibra Card
  in več...
  Ocena
  9.7
  Dobrodošli bonus
  100% do 30 MBTC
  +18 | Samo novi igralci
 • Quatro Igralnica
  Metode deponiranja:
  SofortClickandBuyEcoPayzNetellerewire
  in več...
  Ocena
  9.2
  Dobrodošli bonus
  100% do 200 USD
  +18 | Samo novi igralci

Abaqoos kot način depozita v spletnih igralnicah v Sloveniji

Kazalo

Abaqoos je spletna storitev za plačevanje, ki se je v zadnjih letih uveljavila kot zanesljiv in priročen način za vplačevanje in dvigovanje sredstev v igralniških računih. Tako lahko igralci v Sloveniji, ki se radi igrajo v spletnih igralnicah, uporabijo Abaqoos za hitre in zanesljive transakcije.

Če razmišljate o tem, da bi uporabili Abaqoos za vplačevanje v svoj igralniški račun, preberite ta priročnik, da boste izvedeli več o tem, zakaj je to odlična izbira.

Kaj je Abaqoos?

Abaqoos je spletna storitev za plačevanje, ki je bila ustanovljena leta 2010. Namenjena je predvsem prebivalcem Madžarske, vendar jo lahko uporabljajo tudi prebivalci drugih držav, vključno s Slovenijo. Omogoča varna in hitra plačila prek spleta, zaradi česar je postala priljubljena med igralci v spletnih igralnicah.

Kako deluje Abaqoos?

Za uporabo Abaqoosa boste morali ustvariti račun in nanj naložiti sredstva. Ko ima vaš račun dovolj sredstev, lahko izberete Abaqoos kot način plačila v svoji spletni igralnici. V določenih primerih lahko celo zahtevate bonus za uporabo Abaqoosa, če spletna igralnica ponuja takšne bonuse. Transakcija se bo izvedla v nekaj sekundah in vaš račun v spletni igralnici bo takoj napolnjen z vplačanimi sredstvi.

Zakaj izbrati Abaqoos kot način depozita v spletnih igralnicah v Sloveniji?

 • Enostavna uporaba: Abaqoos je zelo enostaven za uporabo, saj lahko sredstva v svoj igralniški račun naložite z le nekaj kliki.
 • Hitra transakcija: Vplačana sredstva se bodo takoj prikazala na vašem igralniškem računu, zato boste lahko takoj začeli z igranjem.
 • Varne transakcije: Abaqoos je varna storitev za plačevanje, saj uporablja najnovejše tehnologije za zaščito vaših osebnih podatkov in finančnih podatkov.
 • Dvig sredstev: Abaqoos ni samo način vplačevanja sredstev, ampak lahko ga uporabite tudi za dvig sredstev iz svojega igralniškega računa.
 • Dodatni bonusi: Nekatere spletne igralnice ponujajo dodatne bonuse za uporabo Abaqoosa za vplačevanje sredstev. To vam lahko omogoči dodatne igralne možnosti in večje zmage.

Kakšne so pristojbine za uporabo Abaqoos v spletnih igralnicah v Sloveniji?

Pristojbine za uporabo Abaqoosa se lahko razlikujejo glede na spletno igralnico, v kateri želite uporabiti to storitev. Nekatere igralnice lahko zaračunajo majhne pristojbine za uporabo Abaqoosa, medtem ko druge to storitev ponujajo brezplačno.

Če želite uporabiti Abaqoosa za vplačevanje in dvigovanje sredstev v spletni igralnici, se prepričajte, da ste pregledali pristojbine in pogoje uporabe storitve. Tako se lahko izognete neprijetnim presenečenjem v obliki dodatnih stroškov, ki se lahko skrivajo v drobnem tisku.

Zaključek

Abaqoos je zanesljiv in enostaven način za naloge vplačevanja in dvigovanja sredstev v spletnih igralnicah v Sloveniji. Uporaba Abaqoosa vam lahko omogoči hiter in varen način plačevanja, poleg tega pa lahko koristite tudi dodatne igralne bonuse. Če razmišljate o tem, da bi uporabili Abaqoos, se prepričajte, da ste pregledali pogoje uporabe storitve in pristojbine, ki jih lahko zaračuna spletna igralnica. S tem boste lahko izkoristili vse prednosti te zanesljive storitve za plačevanje.

Abaqoos Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Abaqoos?

Abaqoos je storitev spletnega plačevanja, ki jo je ustvarila madžarska centralna banka. Uporabniki storitve lahko naložijo svoj račun z gotovino ali bančnim nakazilom in ga uporabljajo za spletno plačevanje brez izpostavljanja osebnih podatkov.

Kako uporabim Abaqoos za polog na igralniški račun?

Pri izbiri Abaqoos kot načina plačila na igralniškem mestu boste preusmerjeni na stran Abaqoos, kjer boste potrdili svoj nakup in ga plačali s svojim Abaqoos računom.

Kakšni so stroški uporabe Abaqoos za polaganje na igralniški račun?

Abaqoos je brezplačna storitev za uporabnike. Vendar pa lahko nekateri igralniški ponudniki zaračunajo stroške za uporabo Abaqoos kot načina plačila, zato se prepričajte, da preverite pogoje uporabe pred nakupom.

Koliko časa traja, da se Abaqoos polog prikaže na mojem igralniškem računu?

Procesiranje Abaqoos pologov lahko traja od nekaj minut do nekaj ur, odvisno od izbrane igralniške strani. Gostovanje Abaqoos morda ne bo takoj vidno na vašem igralniškem računu, vendar je na splošno zelo hitro in učinkovito.

Kakšna je najmanjša in največja vrednost Abaqoos pologov?

Najmanjši znesek Abaqoos pologa se lahko razlikuje glede na igralniško stran, a večina jih sprejema pologe v višini že od 10 evrov. Največja dovoljena količina Abaqoos pologa na igralniškem računu se lahko razlikuje od igralnice do igralnice.

Kako varno je Abaqoos?

Abaqoos deluje pod okriljem madžarske centralne banke in uporablja najnovejše varnostne ukrepe, vključno s SSL šifriranjem in tehnologijo tokena, da bi zagotovili varno spletno plačevanje. Poleg tega Abaqoos ne zahteva izpostavljanja osebnih podatkov za uporabo storitve.

Kakšne so prednosti uporabe Abaqoos za polaganje na igralniški račun?

Uporaba Abaqoos za polaganje na igralniški račun ima veliko prednosti, kot so varnost, enostavnost uporabe in anonimnost. Abaqoos vam omogoča, da plačujete brez razkrivanja svojih bančnih ali kreditnih podatkov igralniškim stranem.

Kaj storiti, če imam težave z Abaqoos pologom?

Če imate težave z Abaqoos pologom na igralniški račun, se najprej obrnite na podporo stranke Abaqoos. Če vaš problem ni rešen, se obrnite na podporo igralniške strani.