AsiaPay Igralnica

AsiaPay Igralnica

 • CasinoChan Igralnica
  Metode deponiranja:
  SkrillVisaPaysafe CardDogecoiniDebit
  in več...
  Ocena
  9.4
  Dobrodošli bonus
  100% do 300 USD + 100 bonus.
  +18 | Samo novi igralci
 • 3Dice Igralnica
  Metode deponiranja:
  UkashChequeNetellerEcoPayzOKPay
  in več...
  Ocena
  9.8
  Dobrodošli bonus
  200% do 200 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Bets.io Igralnica
  Metode deponiranja:
  TetherBitcoin CashLitecoinLitecoinEthereum
  in več...
  Ocena
  9.8
  Dobrodošli bonus
  Do 1 btc + 100 fs
  +18 | Samo novi igralci

Asiapay kot metoda deponiranja igralnic: vse, kar morate vedeti

Kazalo

Spletne igralnice privabljajo igralce z vsega sveta s svojo raznoliko izbiro iger in promocij. Preden igrate za pravi denar, morate najti zanesljiv način depozita, ki ustreza vašim potrebam. Asiapay je ena najbolj priljubljenih možnosti plačila med navdušenci nad igralnicami v Aziji. V tem priročniku bomo razpravljali o prednostih in pomanjkljivostih uporabe Asiapayja kot metode deponiranja igralnic, pa tudi o njegovih vrednotah in o tem, kako lahko izboljšajo vašo skupno igralno izkušnjo.

Kaj je Asiapay?

Asiapay je varna spletna plačilna rešitev, ki deluje v 15 državah po Aziji. Podjetje, ustanovljeno leta 2000, je postalo zaupanja vreden ponudnik plačil tako za trgovce kot za potrošnike, saj ponuja dobro alternativo tradicionalnim plačilnim načinom.

 • Asiapay podpira široko paleto možnosti plačila, vključno s kreditnimi in debetnimi karticami, e-denarnimi in bančnimi prenosi. To daje igralcem večjo prilagodljivost pri financiranju svojih igralnic, saj lahko izberejo način plačila, ki jim najbolje ustreza.
 • Asiapay zagotavlja hitre in zanesljive transakcije, ki igralcem omogočajo, da takoj deponirajo sredstva na svoje račune. To pomeni, da lahko igrate svoje najljubše igralniške igre, ne da bi morali čakati ure ali dni, da se vaš polog obdela.
 • Asiapay ima več slojev varnostnih protokolov, da se zagotovi, da so vse transakcije varne in varne. To daje igralcem mir, saj vedo, da so njihovi osebni in finančni podatki zaščiteni.

Prednosti in slabosti uporabe Asiapayja kot metode deponiranja igralnic

Zdaj, ko smo razpravljali o vrednotah Asiapaya, si oglejmo natančnejše prednosti in slabosti uporabe te možnosti plačila kot metode depozita v igralnici.

Prednosti:

 • Asiapay zagotavlja varen in zanesljiv način plačila, kar pomeni, da lahko igralci z lahkoto naredijo vloge in umike.
 • Asiapay podpira široko paleto možnosti plačila, ki skrbi za potrebe in nastavitve različnih igralcev.
 • Asiapay hitro obdeluje transakcije, kar omogoča igralcem, da takoj začnejo igrati svoje najljubše igre.
 • Asiapay ponuja konkurenčne pristojbine in zagotavlja, da lahko igralci kar najbolje izkoristijo svoje vloge.

Slabosti:

 • Vse spletne igralnice ne sprejemajo Asiapay kot plačilno možnost, kar pomeni, da boste morda morali iskati alternativne metode depozita.
 • Asiapay zaračuna pristojbine za nekatere svoje možnosti plačila, zato je pomembno raziskati, katera metoda je za vas najbolj stroškovno učinkovita.
 • Asiapay morda ni na voljo v vseh državah, zato preverite, ali je storitev na voljo v vaši regiji, preden jo poskušate uporabiti.

Kako uporabljati Asiapay kot način deponiranja igralnic

Uporaba Asiapay za financiranje računa za igralnice je preprost postopek. Tu je vodnik po korakih, kako ga uporabljati:

 1. Registrirajte račun pri spletni igralnici, ki sprejema Asiapay kot plačilno možnost.
 2. Pojdite na razdelek blagajne in na seznamu možnosti plačila izberite Asiapay.
 3. Vnesite znesek, ki ga želite položiti, in izberite želeni način plačila.
 4. Vnesite potrebne podrobnosti, kot so informacije o vaši kartici ali e-denarnici, podatki o bančnem računu ali katere koli druge zahteve za identifikacijo.
 5. Potrdite transakcijo in počakajte, da se sredstva pojavijo v vašem računu za igralnice. V večini primerov to traja le nekaj minut.

Zaključek

Na splošno je Asiapay odlična možnost plačila za igralce, ki želijo uživati ​​v hitrih, zanesljivih in varovalnih transakcijah pri financiranju svojih igralniških računov. Čeprav ima lahko nekatere pomanjkljivosti, kot so pristojbine in omejena razpoložljivost, njegove koristi daleč odtehtajo njegove omejitve. Če iščete način plačila, ki lahko izboljša vašo igralno izkušnjo, potem razmislite o uporabi Asiapay!

AsiaPay Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Asiapay?

Asiapay je ponudnik spletnih plačilnih storitev, ki igralcem omogoča transakcije s svojo kreditno kartico, debetno kartico ali elektronsko denarnico v svojem računu za igralnice.

Je Asiapay varen način plačila za spletne igralnice?

DA. Asiapay je zelo varen, saj uporablja najnovejšo tehnologijo za zaščito osebnih in finančnih podatkov uporabnikov pred nepooblaščenim dostopom in goljufijami.

Kako dodajam sredstva v svoj igralni račun z uporabo Asiapayja?

Prijavite se v svoj igralni račun, pomaknite se do razdelka za deponiranje, izberite Asiapay kot prednostni način plačila, vnesite znesek, ki ga želite položiti, in sledite navodilom na zaslonu za dokončanje transakcije.

Ali obstaja kakšna pristojbina, povezana z uporabo Asiapayja v spletnih igralnicah?

Pristojbina, zaračunana za uporabo Asiapayja kot plačilnega načina, se razlikuje glede na igralnico in državo prebivališča uporabnika. Nekatere igralnice lahko zaračunajo pristojbino, medtem ko druge morda ne bodo zaračunale ničesar za uporabo Asiapayja.

Kakšen je minimalni in največji znesek, ki ga lahko deponiram z Asiapay?

Najmanjši in najvišji znesek, ki ga je mogoče odložiti s pomočjo Asiapayja, se razlikuje, odvisno od politike igralnice in države prebivališča. Vendar pa ima večina spletnih igralnic minimalno in najvišjo omejitev depozita 10-20 USD oziroma 10.000-20.000 USD.

Koliko časa traja, da se moj depozit Asiapay odraža v mojem računu za igralnico?

Čas, potreben za razmislek na vašem igralniškem računu, se razlikuje glede na politiko igralnice in čas obdelave plačil v Asiapayu. Vendar se večina depozitov, narejenih z aziapajem, obdela takoj.

Ali lahko dobim dobičke z Asiapayom?

Ne. Asiapayja v spletnih igralnicah ni mogoče uporabiti kot metoda umika. Vendar lahko uporabniki svoje dobitke umaknejo z drugimi razpoložljivimi metodami umika, ki jih ponuja igralnica.

Kaj naj storim, če transakcija, ki uporablja Asiapay, ni bila uspešna?

Če transakcija, ki je uporabila Asiapay, ni bila uspešna, preverite, ali ste vnesli pravilne podatke, vključno s številko kartice, datum izteka in CVV. Če težava še vedno traja, se za pomoč obrnite na skupino za podporo strankam v igralnici.