STICPAY Igralnica

STICPAY Igralnica

 • 7Bit Igralnica
  Metode deponiranja:
  ZimplerRapid TransferBank Wire TransferMaestroiDEAL
  in več...
  Ocena
  9.3
  Dobrodošli bonus
  5000 USD ali 5BTC+ 100 FS
  +18 | Samo novi igralci
 • Drift Igralnica
  Metode deponiranja:
  SkrillKlarna Instant Bank TransferRapid TransferWebMoneySkrill 1-Tap
  in več...
  Ocena
  9.8
  Dobrodošli bonus
  100% do 100 € + 20 bonus vrtljajev na reži Minotaur
  +18 | Samo novi igralci
 • Shambala Igralnica
  Metode deponiranja:
  EcoPayzMuchBetterInteracInteracSticPay
  in več...
  Ocena
  9.5
  Dobrodošli bonus
  200% do 250 USD od Lincoln Casino
  +18 | Samo novi igralci
 • BetMaster Igralnica
  Metode deponiranja:
  NeosurfEthereumSkrill 1-TapWebMoneyPaysafe Card
  in več...
  Ocena
  9.1
  Dobrodošli bonus
  100% do 300 USD
  +18 | Samo novi igralci
 • Bitfiring Igralnica
  Metode deponiranja:
  MaestroMiFinityMuchBetterMasterCardSkrill
  in več...
  Ocena
  9.7
  Dobrodošli bonus
  Deponiranje 1 - 125% do 100 €
  +18 | Samo novi igralci

STICPAY kot metoda za polog v spletnih igralnicah

Kazalo

Kot igralec v spletnih igralnicah si zagotovo želite udobnega in hitrega načina za polnjenje svojega igralniškega računa. Eden izmed najboljših načinov za to je STICPAY, ki ponuja številne prednosti in možnosti. V tem članku boste izvedeli vse o STICPAY, od postopka prijave do prednosti in slabosti kot metode za polog v spletnih igralnicah.

Kaj je STICPAY?

STICPAY je spletna storitev za plačevanje, ki obratuje v več kot 200 državah po svetu. Gre za varno in zanesljivo plačilno metodo, ki jo je mogoče uporabiti v številnih spletnih igralnicah po vsem svetu. STICPAY je priljubljena med igralci zaradi varnosti, preprostosti in hitrosti plačil.

 • STICPAY je visoko varna plačilna metoda, saj uporablja najnovejšo tehnologijo za zaščito uporabniških podatkov. Vaši osebni podatki in finančni podatki so varno shranjeni in zaščiteni pred hekerskimi napadi.
 • STICPAY je zelo preprosta plačilna metoda, ki jo lahko uporabite brez težav. Postopek prijave je preprost in lahko ga opravite v nekaj minutah. Po uspešni prijavi lahko začnete uporabljati svoj račun STICPAY v spletnih igralnicah po vsem svetu.
 • STICPAY je zelo hitra plačilna metoda, ki vam omogoča takojšnje polnjenje vašega igralniškega računa. S STICPAY lahko opravite plačila skoraj trenutno, tako da lahko takoj začnete igrati svoje najljubše igre.

Prednosti STICPAY kot metode za polog v spletnih igralnicah

STICPAY je zanesljiva in učinkovita metoda za polog v spletnih igralnicah. Spodaj so navedene prednosti te metode:

 • STICPAY ponuja visoko varnost in zaščito uporabniških podatkov, kar daje igralcem mirnost in zanesljivost glede njihovega igralniškega računa.
 • STICPAY je zelo preprosta plačilna metoda, kar pomeni, da lahko igralci plačila opravijo brez zapletov in zamud.
 • STICPAY je zelo hitra plačilna metoda, ki omogoča igralcem, da začnejo igrati svoje najljubše igre skoraj takoj po opravljenem pologu.
 • STICPAY ima prav tako zelo nizke stroške provizij za uporabo plačilne metode, kar pomeni, da igralci lahko uporabljajo STICPAY za polog svojega igralniškega računa, ne da bi jim bilo treba plačati veliko denarja za provizijo.

Slabosti STICPAY kot metode za polog v spletnih igralnicah

Poleg prednosti obstajajo tudi nekatere slabosti, ki veljajo za STICPAY kot metodo plačevanja. Tukaj so nekatere od njih:

 • STICPAY še ni na voljo v vseh spletnih igralnicah po vsem svetu, kar omejuje izbiro igralcev, ki želijo uporabiti to plačilno metodo.
 • STICPAY lahko povzroči določene stroške v obliki provizij. Čeprav so provizije nizke, se lahko zelo hitro kopičijo, kar lahko predstavlja težavo za igralce, ki pogosto uporabljajo to plačilno metodo.

Zaključek

STICPAY je odlična izbira za igralce, ki si želijo varno, zanesljivo in hitro metodo za polog svojega igralniškega računa. Kot metoda plačevanja ima veliko prednosti, med katerimi je hitrost, preprostost in visoka varnost. Čeprav ima nekatere slabosti, je STICPAY še vedno zelo priljubljena med igralci po vsem svetu. Če iščete idealno plačilno metodo za polog v spletnih igralnicah, bi morali razmisliti o STICPAY.

STICPAY Igralnice: Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je STICPAY?

STICPAY je plačilna metoda, ki omogoča preproste in varne transakcije v igralnicah. Gre za denarno storitev, ki deluje po vsem svetu.

Kako deluje STICPAY kot plačilna metoda v igralnicah?

Za uporabo STICPAY kot plačilne metode morate najprej ustvariti brezplačen račun na njihovi spletni strani. Nato lahko vplačate denar na svoj račun s kreditno kartico ali drugo plačilno metodo. Ko imate denar na računu, lahko z njim plačujete v igralnicah, ki sprejemajo STICPAY kot način plačila.

Kako se registriram na STICPAY?

Če želite uporabljati STICPAY kot plačilno metodo, se morate najprej registrirati na njihovi spletni strani, kar je povsem brezplačno. Vnesete lahko svoje podatke, kot sta ime in e-poštni naslov, in ustvarite geslo. Nato boste morali potrditi svoj račun s klikom na povezavo v e-poštnem sporočilu, ki ga pošlje STICPAY.

Kakšni so stroški uporabe STICPAY kot plačilne metode v igralnicah?

Točni stroški uporabe STICPAY kot plačilne metode se razlikujejo od igralnice do igralnice. Vse igralnice imajo svoje tarife za obdelavo teh transakcij in nekatere lahko zaračunajo dodatne pristojbine ali stroške. Pred uporabo STICPAY kot plačilne metode si dobro preberite pogoje uporabe in tarife tega plačilnega sistema v igralnici, kjer namenjate igranje.

Ali je STICPAY varna plačilna metoda?

Da, STICPAY velja za zelo varno plačilno metodo. Omogočajo 2-faktorsko avtentikacijo in šifrirano komunikacijo, tako da so vaše transakcije in osebni podatki popolnoma varni.

Koliko časa traja, da je nakazilo prejeto na račun STICPAY?

Čas, ki je potreben, da bodo sredstva prejeta na vaš račun STICPAY, se razlikuje glede na način, kako ste vzpostavili depozit. Če ste denar nakažete s kreditno ali debetno kartico, bodo sredstva na voljo skoraj takoj, ko igralnica izda potrdilo o uspešnosti depozita. Vendar pa lahko pri bankovem nakazilu ali uporabi druge plačilne metode traja več dni, da so sredstva na voljo.

Kako lahko izplačam denar iz igralnice s STICPAY?

Če želite izplačati denar iz igralnice s STICPAY, boste morali najprej preveriti, ali igralnica to plačilno metodo podpira za izplačila. Nato lahko pojdete v razdelek za izplačila in izberete STICPAY kot način izplačila. Nato vpišete podatke o svojem računu STICPAY in izberete znesek, ki ga želite izplačati.